• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔Aralık 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?

• 3 Corse Coffee

Oy: 7 1.3%
  • Aroasting Lab

Oy: 6 1.1%
  • At Origin

Oy: 5 0.9%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

• Caffe Di Toee

Oy: 3 0.5%
  • Calibre Coffee

Oy: 2 0.4%
  • Celsius Roastery

Oy: 1 0.2%
  • Clean Cup

Oy: 63 11.5%
  • Coffee Department

Oy: 14 2.6%
  • Coffee Friend Zone

• Coffee Manifesto

Oy: 2 0.4%
  • Coffee Sapiens

Oy: 4 0.7%
  • Coffeemamma

Oy: 48 8.8%
  • Eleonora Coffee

Oy: 0 0.0%
  • Gordion Coffee Roastery

Oy: 8 1.5%
  • Gourme Coffee Roasting

• Incommon Coffee

• Kahve Fabrikası

Oy: 26 4.8%
  • Kava Coffee Roasting

• Kimma Coffee Roaster

• Kronotrop

Oy: 13 2.4%
  • Kungpow

Oy: 19 3.5%
  • Minus One Coffee

• Molecule Coffee

• Montag

Oy: 107 19.6%
  • Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

• Persephone Kahve

• Poka Coffee Roastery

• Probador Collectiva

Oy: 43 7.9%
  • R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Tetra N Caffeine

Oy: 23 4.2%
  • Troika

• Firma1

Oy: 18 3.3%
  • Williams Roastery

Oy: 80 14.6%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 19 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    547
  • Anket kapatılmış .
Montag'a hayırlı olsun şimdiden kavrumlarını ve kahve seçimlerini denediğim zaman beğendiğim bir kavurucu olmuştu. Umarım bu ayı geçen ay Niji'de geçirebildiğimiz gibi memnun geçirebiliriz.

Güncel fiyatlar konusunda benimde çok fazla soru işaretlerim var. Bu kahve bu kadar eder mi vs.kesinlikle değil, her markanın bir stratejisi var ve ben buna saygı duyuyorum sonuçta serbest piyasa.

Merak ettiğim konu ise özellikle Kiba, Bochisa ve daha uygun fiyatlı kahvelerinde şu an geçerli olan 1 kg %10 , 5 kg alımlarda %20 lik indirimi elde edeceğimiz indirim oranı ile orantılı kullanabilip kullanamayacağımız. Ve tabiikide bir diğer merakım bundle setlerde bu durumun ne olacağı.

Her ay seçilen kavurucumuz için indirim mantığı ile bakıyorsun diyenleriniz olabilir. ortak deneyim yaşayacağımız, şahsi olarak fazla bulduğum fiyat politikasının, alım sürecinde stratejilerinin nasıl olacağını merak ediyorum temelinde.

Alım ekibinede teşekkürlerimi borç bilirim. Ne zamandır ekibe teşekkür etmemiştim hepsi uğraşıyor ortak deneyim için 🙏

montag cikarsa ve kenyanin 'hatali' fiyatini 'duzeltecek' oranda bir indirim sunacaksa benim
bu kahveyi ne kadar cok begenirsem begeneyim, kavrumu ve tadi dahil, (kutusuna bayiliyorum cunku ve ilk bunu kast ettigime supheniz yok herhalde) musteri sadakati olarak geri donup 'hatali' fiyati uzerinden indirimsiz olarak almayacagimi pesinen kabul eder. yoksa kendimi suclu hissederim.

Geçmişte kendime doğum günü hediyesi aldığım bir yerdi Montag ama az önce fiyatlara baktım bismillahirrahmanirrahim what the hell is goin' on here? :D

Montag ile iletişimdeyiz bugün belli olur detaylar diye umut ediyorum arkadaşlar.

Üzerinde çalıştığımız sosyal bir deney için 3 CorSE yazan 7 kişiyi arıyorum.

Beni bulun lütfen:)

montag cikarsa ve kenyanin 'hatali' fiyatini 'duzeltecek' oranda bir indirim sunacaksa benim
bu kahveyi ne kadar cok begenirsem begeneyim, kavrumu ve tadi dahil, (kutusuna bayiliyorum cunku ve ilk bunu kast ettigime supheniz yok herhalde) musteri sadakati olarak geri donup 'hatali' fiyati uzerinden indirimsiz olarak almayacagimi pesinen kabul eder. yoksa kendimi suclu hissederim.
Hocam imzanız çok doğru ve haklı. (y):coffee:✌️
Bir diğer favorim de şu: 1669803306630.png
Bu arada Aralık ayı için toplu alım sonucu da görüşmeler sonucu hayırlı olsun şimdiden. Benden bu ay pas.

Öncelikle Montag Coffee Roasters adına herkese selamlar bu ay bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bugünden itibaren ay sonuna kadar bütün kahvelerimizde %25'lik bir indirim oranıyla aranızda olacağız. 1 kiloluk paketlerimizde halihazırda olan %10'luk indirimin üzerine ekstra %25 indirimimiz devam edecektir.
Mayıs 2021'de bu şekildeydi.

2 veya 3 Aralıkta başlık açılacak arkadaşlar. Bir link verilecek oradan giriş yapılınca indirimli bir alışveriş yapabileceksiniz. Mert beyle iletişimdeyiz her şey netleşince açıklayacağım.

Montag a hayırlı olsun ama nitelikli kahve tutkumuz ne kadar büyük olursa olsun. Montag gibi bütün kavurucularda olan aynı tedarikçilerde olan yeşil çekirdekleri alıp kavurup satan ( bu benim ifadem değildir kendi röportajlarında söylediler "direct" olayına girmiyoruz öyle bir riske gerek yok diye) bir firmanın 250 gr çekirdiğine 300 tl verecek kadar da ülke gerçeklerinden kopuk değilim. Ekonomik sıkıntı var ülkede milletin durumu ortada saçma olur %25 indirimle 250 tl ye kahve almak. Alacak herkese afiyet olsun tabii ki.

Geri