• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gereksiz Alışveriş ile Mücadele Topluluğu (GAMT)

Benim çok işime yarıyor. :D Öğütücünün ve makinenin altında var (makinein altına iş olsun diye koydum aslında). Portafiltre hazırlığını da bu mat üstünde yapıyorum. Kahve tozları bu matın arasında birikiyor veya ben fazlalık tozları bunun üzerine döküyorum (çok az miktarda tabii). Dolayısıyla her zaman silmekle uğraşmıyorum, ayda 1-2 kez süpürgeyle çekiyorum. Diğer türlü beyaz fayans üstünde sürekli kahve toz temizlemek zorunda kalırdım. Epinox'un modeli çok iyi.
Ben öğütücünün altına küçücük bir halı kaydırmaz koydum, knock box'ın üstünden kaymasın diye. Puck hazırlığı fln tamping matın üstünde. Onun haricinde bu paspasın üstünde aksesuarlar duruyor sadece. Yani benimkinin tek işlevi bir şeylerin üstünde durmasına izin vermek. E görevi zaten bunu yapmak olan bir şey var: masa 😀

Screenshot_20240120_000316_org.mozilla.firefox_edit_1239587164864499.jpg

Arkadaşlar selamlar, elimde V60, Aeropress, Moka, French ve cezve olmasına rağmen yeni bir ekipman almak istiyorum, Clever mı alayım yoksa Epinox Immersion mu, yoksa onu alacağına git kendine filtre mi al diyorsunuz?

Arkadaşlar selamlar, elimde V60, Aeropress, Moka, French ve cezve olmasına rağmen yeni bir ekipman almak istiyorum, Clever mı alayım yoksa Epinox Immersion mu, yoksa onu alacağına git kendine filtre mi al diyorsunuz?
Benim camlarla aram pek iyi değil diye Clever almıştım.Hacimli olsa da kırılmayacağı ve hafif olduğu için taşıma kolaylığı da sağlıyor. Hario'nunkine göre çantaya atılabilitesi yüksek. :D Ama v60'ın karakteristik olarak ve çekirdeğin potansiyeli ölçüsünde verdiği asiditeyi beklemeyin, düz tabanlı gibi asiditeyi törpüleyen bir yönü var. Diğer taraftan Hario'nun switch'li tariflerini de merak etmiyor değilim, bir ara denemek istiyorum.

Benim camlarla aram pek iyi değil diye Clever almıştım.Hacimli olsa da kırılmayacağı ve hafif olduğu için taşıma kolaylığı da sağlıyor. Hario'nunkine göre çantaya atılabilitesi yüksek. :D Ama v60'ın karakteristik olarak ve çekirdeğin potansiyeli ölçüsünde verdiği asiditeyi beklemeyin, düz tabanlı gibi asiditeyi törpüleyen bir yönü var. Diğer taraftan Hario'nun switch'li tariflerini de merak etmiyor değilim, bir ara denemek istiyorum.
Cam almak istemiyorum ben de, yine fiyatı da maşallah çok fazla alt tarafı koni. :D Teşekkür ederim yorum için.

Tam yerine gelmişsiniz, ama aldıktan sonra değil almadan önce gelmeniz gerekirdi mücadele edemedik.
Sütlü kahve içmeyen birinin deneyimi umarım gelecek olanlara yol gösterir. Hanım french pressle süt kopurtmeyi daha tehlikesiz buldu üstüne üstlük .Gerçi alırken evde düdüklü tencere olmaması aklımın ucuna gelse de... gereksiz alışveriş yapma dürtüsü böyle bir şey , ders ola.

Ekli dosyayı görüntüle 31956Allah affetsin. Şunu aldım diye YouTube reklamlarıyla sürekli karşıma çıkan şunu da aldım. Ekli dosyayı görüntüle 31957bunu alırken yanında latte ve espresso bardaklarını alırsan yüzde otuz indirim kargo bedava dedi hepsini almak zorunda kaldım.
Bu konuyu mücadele için değil, çılgınlar gibi marjinal ürün neler alınıyor diye takipteyim :ROFLMAO:. Bardağın linkini özelden(ben yandım başkası yanmasın:ROFLMAO:) paylaşabilir misiniz

Geri