cklaros
Barista
- İsim
- Cem
Daha fazla
- İsim
- Cem
- Espresso Makinesi
- PHILIPS EP5447/90, Flair58+, Lelit Bianca
- Değirmen
- Comandante C40 ve C60, Eureka Mignon Perfetto
- Ekipmanlar
- V60, Aeropress, Moka Pot, Kalita, Delter, Nanopress, Clever, Origami
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İzmir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Bornova
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Bayraklı
Bu konu sayesinde geleneksel tıraşla tanıştım. Yaklaşık 5 aydır bu hobiyle ilgileniyorum. Koleksiyonumda en pahalı veya en ucuz ürünler de bulunmakta. Ne kadar kafa yorarsanız ihtiyaçlar o şekilde artıyor. Kahve hobisiyle birebir aynı. En iyisini aldım başka almam deme şansınız da var(ben katılmıyorum
). v60'la da filtre kahve yapılıyor Kalita da. Daha iyisi diye bir şey yok.
Genel olarak marka ve malzeme yapısına göre fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Ama her bütçeye uygun bir ekipman bulunabiliyor. Ve 3 aşağı 5 yukarı aynı işleri yapıyor. Neticede kıl kesiyor
Neye göre alıp karar veriliyor kısmında araştırarak kullanıcı yorumlarını okuyarak karar veriliyor. Popüler bir ekipmanla başlamak bu yüzden önemli. Referans noktanızı ona göre ayarlarsanız diğer ürünlerin yorumlarına baktığınızda ona göre daha agresif ya da yumuşak olarak nitelendirebilirsiniz.
Genel olarak marka ve malzeme yapısına göre fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Ama her bütçeye uygun bir ekipman bulunabiliyor. Ve 3 aşağı 5 yukarı aynı işleri yapıyor. Neticede kıl kesiyor
Neye göre alıp karar veriliyor kısmında araştırarak kullanıcı yorumlarını okuyarak karar veriliyor. Popüler bir ekipmanla başlamak bu yüzden önemli. Referans noktanızı ona göre ayarlarsanız diğer ürünlerin yorumlarına baktığınızda ona göre daha agresif ya da yumuşak olarak nitelendirebilirsiniz.