• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com 17-23 Aralık İndirimleri Lelit Gaggia Timemore Kalita IMS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Globally

Barista
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Daha fazla  
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Merhabalar,
Mevcut yükselen kurları ve alım gücü zorluğunu hafifletmek için 17-23 Aralık En uzun gece olan 21 aralığında içine alarak bir kampanya hazırladık

Kampanya detayları

Üründe anında indirim oranları yansımıştır.

Timemore %20 indirim

Lelit Espresso Makineleri %15

Gaggia Milano %15

Kalita %25

IMS %20

------------------------------------------------------

Bu indirimlere Ek.
Kahvekulübü 2.yaşına özel

" kahvekulubu2yasinda " kodu ile aşağıdaki ek indirimler sağlanacaktır

Lelit %5
Gaggia %5
Timemore %5
Kalita %5
IMS %5

Sepette İndirim sağlanacaktır

Önemli not: Kampanya indirim oranını korumayı taahhüt eder fiyat anlık kurlara göre değişkenlik gösterebilir

Son düzenleme:
Merhaba ,

IMS ürünlerinde %20 indirim gözükmüyor.

Merhaba,
Forumda daha önce konuşulmuş ama hala tam emin olamadım. Gaggia new classic için sepet almayı düşünüyorum. Aşağıdaki iki sepet için bilgi ve karşılaştırma konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler

1-IMS QUARTZ NANOTECHNOLOGY Espresso Sepet 16/18g-B702TFH24NT (https://www.gelbura.com/urun/ims-quartz-nanotechnology-espresso-sepet-16-18g-b702tfh24nt)

2-IMS Ultrafine Precision Filter Basket 16/18g-B702TH26SF (https://www.gelbura.com/urun/ims-ultrafine-precision-filter-basket-16-18g-b702th26sf)

Merhaba,
@Globally indirim kodunu girmek istediğim de hatalı kupon kodu uyarısı veriyor

Gaggia ims shower screen ne olmuş öyle 😳 tam zamanında almışım. İki hafta önce indirimle 180 liraya gelmişti..

Evet mesela dün C2 ekstra %5 indirimsiz olarak 1008 liraydı şuan 784 lira. Fiyatlar %25 civarı düştü takip ediyordum ben.

Geri