• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com 17-23 Aralık İndirimleri Lelit Gaggia Timemore Kalita IMS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Timemore crystal eye 01 dripper kutularından kağıt filtre çıkıyormu acaba ? Bazı kutu açılış videolarında gözüküyor.

Benden çıkmadı merak ettim sadece 01 için filtresini
Materyal olarak hissiyatı güzel, işlev olarak da hario kutu 40'lı ve eski seri cafec traditional arası gibiydi hatırladığım kadarıyla.

Değişik yabancı sitelerde satılan versiyon ürünün yanındaki ile aynı mı bilmiyorum ama Türkiye'de satışa sunulsa almayı düşünürdüm.

Not: Benim aldığım en son ithalattan gelen plastik 02 versiyonu.

Merhabalar. Bugün Gelbura'nın Ümraniye Showroom'una giderek Ali Bey'le tanıştım ve kendisiyle uzun bir süre kahve makinalarından, güncel olaylardan vb. sohbet ettik. Kendisi sağ olsun benimle çok yakından ilgilendi, her sorumu içtenlikle cevaplandırdı. Ardından, Gelbura'nın güncel %25 indiriminden ve Kahve Kulübü'nün ekstra %5 indirim sağlayan "kahvekulubu2yasinda" kodundan da faydalanarak, uzun zamandır almayı düşündüğüm "Kalita 185 (metal)" ve "100 adet filtre kağıdını", toplamda 413 TL. ödeyerek satın aldım.

Tam ayrılacak iken Orkun Bey Showroom'a geldi ve onunla da yüz yüze olarak tanıştık ve sohbet ettik. Sağ olsun kendisi bana Gelbura'nın hemen alt katında yeni kurmuş oldukları "Kafein Kültür" kahve kavurma tesisini gezdirdi, kahveler ve kavurma yöntemleri hakkında bilgiler verdi. Gerçekten tam anlamıyla dört dörtlük bir tesis olmuş. Orkun Bey'e çalışmalarında gönülden başarılar diliyorum. Nitelikli kahve adına böyle kuruluşların çoğalmasını ve kâr ederek büyümelerini, bir kahvesever olarak can-ı gönülden diliyorum. Kafein Kültür'den de taze kavurdukları 100'er gramlık Kenya ve Etiyopya'dan oluşan "Afrika İkili Demleme Setini" 130 TL'ye aldım.

Eve geldim ve Commandante 22 klikte öğüttüğüm Etiyopya kahveyi, yeni aldığım Kalita 185'te, 94 derecelik su ile demledim. Kahve gerçekten mükemmeldi. Meyvemsi notalar ve dengeli asiditesiyle tam aradığım türde bir kahveydi. Orkun Bey bu işi biliyor. Umarım aynı kalite ve hizmet anlayışı çizgilerini hiç bozmadan uzun süre devam ederler. Ben bu süreçten sonra (evimin de yakın olmasından dolayı) kendilerini daha çok ziyaret edeceğim. Ali Bey'e ve Orkun Bey'e bugünkü güzel gün için ayrı ayrı teşekkür ederim. İstanbul'da bulunan kahveseverleri aynı ticari çatı altında Ümraniye'de kurulan "Gelbura" ve "Kafein Kültür"ü ziyaret etmelerini gönül rahatlığıyla önerir ve tavsiye ederim. :)
Her zaman bekleriz Umut Bey. Daha geniş bir zamanda oturup kahve içmeye de bekleriz. Kahveleri keyifle demleyin, afiyetle tüketin. ☕☕

Bu kampanyadan faydalanarak uzun süredir takip ettiğim Lelit esprosso makinesini aldım. Son birkaç gündeki dövizin fırtınalı sürecince, @Globally Yiğit Bey elinden gelini yapıp, Lelit ailesine katılmaması sağladı. Bugün showroomlarını ziyaret ederek, makineyi teslim andım ve tanışma fırsatı buldum. Kahveye meraklı herkesin ziyaret etmesini öneririm. Makineyi tanıtıp, bütün sorularımı cevapladı. Kendisine teşekkür ediyorum.

Kampanya bugün bitiyor galiba. Son anı bekleyenlere hatırlatmak isterim:)

Timemore crystal eye 01 dripper kutularından kağıt filtre çıkıyormu acaba ? Bazı kutu açılış videolarında gözüküyor.
Merhaba,

Son ithalat ike gelen diripperlarda hediye 10 adet filtre kağıdı çıkmakta. Epeyde beğenilen tutarlı bir filtre kağıdı.

İthalat olabilir ama çok yüksek adetler lazım

Anladım benim aldığım kutudan çıkmadı çok önemli değil merak ettim sadece

Bu kampanyadan faydalanarak uzun süredir takip ettiğim Lelit esprosso makinesini aldım. Son birkaç gündeki dövizin fırtınalı sürecince, @Globally Yiğit Bey elinden gelini yapıp, Lelit ailesine katılmaması sağladı. Bugün showroomlarını ziyaret ederek, makineyi teslim andım ve tanışma fırsatı buldum. Kahveye meraklı herkesin ziyaret etmesini öneririm. Makineyi tanıtıp, bütün sorularımı cevapladı. Kendisine teşekkür ediyorum.

Kampanya bugün bitiyor galiba. Son anı bekleyenlere hatırlatmak isterim:)
Sanırım Lelit Mara X i aldınız, dünden beri alıp almamak arası çok gidip geldim, uzun süredir espresso makinesi kullanmamam, evde zaten Nespresso kapsül makinem olması, bunu alırsam Commandante nin yetmeyip bir de elektrikli öütücü almamın gerekmesi nedeniyle bir türlü tam karar verememiştim. Kısmet sizeymiş (eğer tahminim doğruysa tabi:) ). Güle güle, keyifle kullanın aldığınız makineyi.

Sanırım Lelit Mara X i aldınız, dünden beri alıp almamak arası çok gidip geldim, uzun süredir espresso makinesi kullanmamam, evde zaten Nespresso kapsül makinem olması, bunu alırsam Commandante nin yetmeyip bir de elektrikli öütücü almamın gerekmesi nedeniyle bir türlü tam karar verememiştim. Kısmet sizeymiş (eğer tahminim doğruysa tabi:) ). Güle güle, keyifle kullanın aldığınız makineyi.
Teşekkür ederim. Mara değil, Bianca aldım. Dediğiniz gibi, makine sadece bir başlangıç oluyor :)

17-23 Aralik indirimlerinden aldigim Timemore Basic Plus tartı nin üzerinde bariz bir çizik ve agirlik gosteren kisimda 3uncu digit yani yuzler basamaginin ortasindaki aydinlatma arizali, ornegin 5 in ortasinsaki yatay cizgi okunamiyor.

@Globally Gelbura dan degisim talep edecegim bakalim ne olacak.

Son düzenleme:
Geri