• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com 17-23 Aralık İndirimleri Lelit Gaggia Timemore Kalita IMS

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,
Forumda daha önce konuşulmuş ama hala tam emin olamadım. Gaggia new classic için sepet almayı düşünüyorum. Aşağıdaki iki sepet için bilgi ve karşılaştırma konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler

1-IMS QUARTZ NANOTECHNOLOGY Espresso Sepet 16/18g-B702TFH24NT (https://www.gelbura.com/urun/ims-quartz-nanotechnology-espresso-sepet-16-18g-b702tfh24nt)

2-IMS Ultrafine Precision Filter Basket 16/18g-B702TH26SF (https://www.gelbura.com/urun/ims-ultrafine-precision-filter-basket-16-18g-b702th26sf)
Ben de aynı araştırmayı yapıyorum ancak net bir fikir edinemedim ikisi arasında farkın en olduğu ile ilgili. Rocket appartamento kullanıyordum ve kendi sepetinin yapısı precision modele benziyor. Ondan memnundum. Yeni makinanın sepeti büyük doz alıyor. 18 gr ile kullanmak için bu iki sepetten birini almak istiyorum. Fikir verebilecek olursa sevinirim.

Merhaba,
Kurlardaki gerileme ile fiyatlarda %25e yakın aşağı yönlü rahatlama oldu. Yüksek kura göre destek kampanyamızın oranlarını güncelleme yapacağız şuan kampanya + kur düşüşü ile çok iyi bir fiyat sunmaktayız. mevcut güncelleme gün sonunda gerçekleşecektir.

Halen kararsızlara duyurulur Bilginize sunarız.

Merhaba,
Kurlardaki gerileme ile fiyatlarda %25e yakın aşağı yönlü rahatlama oldu. Yüksek kura göre destek kampanyamızın oranlarını güncelleme yapacağız şuan kampanya + kur düşüşü ile çok iyi bir fiyat sunmaktayız. mevcut güncelleme gün sonunda gerçekleşecektir.

Ben Kalita için bekliyordum, yüzde 25 indirim ile gayet iyi bir fiyattaydı daha iyi bir fiyat bekliyordum açıkçası ama indirim oranı yüzde 10 olarak güncellendi neden öyle oldu ki? 😐

Merhaba,

Kampanyadaki indirim oranlarının neden değiştiğini anlayamadım ben. İlk mesajda yazdığınız gibi

Önemli not: Kampanya indirim oranını korumayı taahhüt eder fiyat anlık kurlara göre değişkenlik gösterebilir
ise oranların değişme sebebi nedir ? Gerçi ben tam olarak kura endeksli olduğunu da düşünmüyorum, fiyatlar o oranda azalmadı çünkü. Ayırca gün sonunda demişsiniz saat 23.00 civarında değişmişti bile oranlar. Neyse...

Kampanyadaki indirim oranlarının neden değiştiğini anlayamadım ben. İlk mesajda yazdığınız gibi

ise oranların değişme sebebi nedir ? Gerçi ben tam olarak kura endeksli olduğunu da düşünmüyorum, fiyatlar o oranda azalmadı çünkü. Ayırca gün sonunda demişsiniz saat 23.00 civarında değişmişti bile oranlar. Neyse...

Kur artarsa artar çok azalırsa sabitlenir diye anladım ben o cümleyi

@Globally Yiğit bey, buradan anladığım yazılan mesajları okumamışsınız. 🙂 Zaten fiyatlarda indirim yapılacak mı diye sorulunca sizin verdiğiniz cevaptan da "iyi bir fiyat sunmaktayız" gün sonunu bekleyin anlaşılıyor yani. Hakedilen indirim geliyor diye sevinip gün sonunu beklerken, bindirim gelmiş.

"Benim gördüğüm kampanyayı 15 üzerinden düşünüp aşağı yönlü -2 opsiyonla, yukarı yönlü sınırsız opsiyonla dolara sabitlenmişti. Çünkü ben en yüksek 650 görmeme rağmen, 465ten aşağı inmedi."

Sonuç olarak, sitede kur için alt limit koymanıza rağmen, şuanki kur da zaten o alt limitin çevresindeyken, indirimi geri çekeceğinizi kimse düşünmemiş anlaşılan 🙂

Tavsiye olarak yazayım, indirimi kampanyayı duyururken indirim oranları nasıl bold harflerle açık açık yazılıyorsa. "Güncelleme" olacağı zaman da bold harflerle yazılsın, kafa karışıklığı olmasın. 💡

Ek: Yiğit beyi ve beraber çalıştığı kişileri başta Orkun bey, HMK ve diğerlerini iş yapma şekillerini beğeniyorum, kendileriyle tanıştım güzel sohbetler ettim. Timemore kimsenin yapmadığı indirimleri yapmıştı Coffeex'te. Burada Yiğit bey'i forumdaki iletişim eksikliği nedeniyle eleştiriyorum.

Son düzenleme:
@Globally Yiğit bey, buradan anladığım yazılan mesajları okumamışsınız. 🙂 Zaten fiyatlarda indirim yapılacak mı diye sorulunca sizin verdiğiniz cevaptan da "iyi bir fiyat sunmaktayız" gün sonunu bekleyin anlaşılıyor yani. Hakedilen indirim geliyor diye sevinip gün sonunu beklerken, bindirim gelmiş.
Tam da bu oldu. Ben de indirim geliyor gun sonu diye anlamisim. 😁

Merhabalar,

Evet dediklerinizi okudum bir karışıklık var. kampanya ve indirim kurguları bir yerde patlamış gözüküyor.
Tekrar düzenlenecektir. Gerekli düzenlemeyi yapıyoruz

Merhabalar,

Evet dediklerinizi okudum bir karışıklık var. kampanya ve indirim kurguları bir yerde patlamış gözüküyor.
Tekrar düzenlenecektir. Gerekli düzenlemeyi yapıyoruz
Merhaba Yiğit Bey @Globally ,

Ben fiyatların dün gün sonunda artacağı şeklinde anlayıp #126306668 siparişi verdim. Ancak şuan son düzenlemeden sonra fiyatlar düşmüş. Siparişi iptal edemedim. Yardımcı olabilir misiniz ?

Gerçekten hatırı sayılır bir indirim oldu, özellikle şimdiki piyasa koşulları gözden geçirildiğinde. Uzun zamandır beklediğim kalitayı sipariş vermiş oldum. @Globally teşekkür ediyorum. Timemore C2 vs düşünen arkadaşlar için de müthiş fırsat fiyatlar çok iyi 👍

"Benim gördüğüm kampanyayı 15 üzerinden düşünüp aşağı yönlü -2 opsiyonla, yukarı yönlü sınırsız opsiyonla dolara sabitlenmişti. Çünkü ben en yüksek 650 görmeme rağmen, 465ten aşağı inmedi."

Sonuç olarak, sitede kur için alt limit koymanıza rağmen, şuanki kur da zaten o alt limitin çevresindeyken, indirimi geri çekeceğinizi kimse düşünmemiş anlaşılan 🙂

Tavsiye olarak yazayım, indirimi kampanyayı duyururken indirim oranları nasıl bold harflerle açık açık yazılıyorsa. "Güncelleme" olacağı zaman da bold harflerle yazılsın, kafa karışıklığı olmasın. 💡

Ek: Yiğit beyi ve beraber çalıştığı kişileri başta Orkun bey, HMK ve diğerlerini iş yapma şekillerini beğeniyorum, kendileriyle tanıştım güzel sohbetler ettim. Timemore kimsenin yapmadığı indirimleri yapmıştı Coffeex'te. Burada Yiğit bey'i forumdaki iletişim eksikliği nedeniyle eleştiriyorum.

Merhaba,

Olumlu yorumunuz için teşekkür ediyorum. Eleştirinizi de anlayışla karışıyorum evet hemen dönüş yapma konusunda sıkıntılar olsa da geç olsa bir çözüm veya cevap vermiş oluyoruz.

Öyle bir zamandan geçiyoruz ki akşam yatıyoruz sabah uyandığımızda bambaşka bir tabloda uyanıyoruz ve öncelikli acil işleri ki bu çoğu zaman yurtdışı ürünler ve gümrük işlemleri oluyor. Bundan dolayı foruma dönüş yapma saatimiz gecikiyor. Burada telaşa kapılmadan ve hemen karar vermeden beklemenizi öneririm.

Zira mesaj bildirimleriniz mail olarak gelmekte. O an bir toplantıda olsam dahi görebiliyorum ama cevap yazamıyorum anlık.

Teşekkürler saygılar

gaggia new classic için IMS Shower sipariş ettim, showerı orijinalle birlikte mi kullanmalıyım yoksa sadece IMS mi takılı olmalı önerileriniz nedir acaba

keşke bu indirim döneminde Lelit William gibi alternatifim olsaydın :confused:

Selamlar, @Globally Black Mirror Nano indirim dönemine yetişir gibi gözüküyor mu acaba?

Mevcut indirimler ile 3'lü Timemore saklama kapları uyguna geliyordu, alıverdim. Teşekkürler.

Geri