• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket 🏆KAHVEKULUBU.NET 2025 YILININ EN İYİ TOPLU ALIMA KATILAN KAVURUCUSU ANKETİ

2025 YILINDA TOPLU ALIMA KATILAN EN İYİ KAVURUCU

• Ocak - Sezy

Oy: 13 7.3%
  • Şubat - Calibre

Oy: 11 6.2%
  • Mart - A4

Oy: 5 2.8%
  • Nisan - Parsa

Oy: 0 0.0%
  • Mayıs - Meetlab

Oy: 5 2.8%
  • Haziran - Niji

Oy: 16 9.0%
  • Temmuz - Octagon

Oy: 3 1.7%
  • Ağustos - Grizzly

Oy: 2 1.1%
  • Eylül - Tone

Oy: 27 15.3%
  • Ekim - Coffee Department

Oy: 21 11.9%
  • Kasım - Milestones

Oy: 57 32.2%
  • Aralık - CoffeeNutz

Oy: 17 9.6%

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Milestones kahve yolculuğumda gerçekten bir donum noktası oldu seckisiyle kavrumuyla iletişimiyle tabi ki milestones

Alıma her ay katılamadığım için toplu bir değerlendirme olmayacak ama bu sene benim için en lezzetli deneyimler Coffee Department ve Meetlab çekirdekleriyle oldu.

2025 yılındaki en beğendiğim kahve olan "Rwanda Muhondo Honey Anaerobic" yi kavuran "Meetlab"e oyum.

her firmada olan fazenda çekirdeğinden ortaya çıkardığı mükemmel ve farklı espresso yorumu sebebiyle Milestones diyorum. Seçki farklılığı vb. Çok daha fazla sebep var ama nazar değmesin diye detaya girmiyorum. Aynen devam @blackeagle

Tone çok iyiydi gerçekten.

Tebrikler Zafer! Kavurumların kalitesi ve tutarlılığı bir yana; ne zaman kahveyle ilgili sohbet etsek muhakkak bir şeyler öğrendiğim, şahane bir arkadaşsın. Bu sonucu sonuna kadar hak ettin.

her firmada olan fazenda çekirdeğinden ortaya çıkardığı mükemmel ve farklı espresso yorumu sebebiyle Milestones diyorum. Seçki farklılığı vb. Çok daha fazla sebep var ama nazar değmesin diye detaya girmiyorum. Aynen devam @blackeagle
Espresso kavrum v60 de bile efsane çıkıyor melodriple + kinu POB ile ( orea v3 de de deneyeceğim bir ara )

Son düzenleme:
Herkese Merhaba,
Verilen desteklerden dolayı herkese çok teşekkür ederim.Kahvekulübü bizim çok değerli bir yer buraya değer verip kahveseverlere bilgi paylaşan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Kasım ayında sabah 8.30 gece 01.00 kadar kalite kontrolü elden bırakmayayım işimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Her sene üstüne katarak devam etmeye çalışıyoruz. Araştırıyoruz okuyoruz deniyoruz.4 seneden beri hayatımızın çoğu zamanı kahveyle geçiyor. Bıkmadan usanmadan hayatımızın sonuna kadar kahveden ayrılmıcaz.Sevgi ve saygılarımla...

20.08.2025 tarihli Kolombiya Finca Milan(NG) içiyorum son 20 gr da ayırdım hatta. Bu kahve bir çok kavurucuda satılıyor bildiğim kadarıyla. Tabi ayrı bir proses değilse. Farklı yerlerden de denedim ve genelde çiğ karpuz kabuğu notaları baskınken Milestones kavrumunda okaliptüs, mangosten ve limonotu baskın ve benim en beğendiğim kavrum da bu oldu. Neden yılın kavurucusu diyoruz işte bu kahve ile daha net anlaşılıyor. Gerçekten damağıma hitap eden vurucu, ağız dolusu sulu ve tatlı bir kahve. Üstelik 5 ay geçmesine rağmen ben burdayım diyor halen. Duyusal kavrumda farklı bir seviye bence Zafer hocam, emeğine sağlık. 👏🏻

Geri