• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gaggia MD15 Otomatik Kahve Öğütücü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BK8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BK8

Barista
İsim
Burak Kav
Daha fazla  
İsim
Burak Kav
Espresso Makinesi
Gaggia New Classic Pro
Değirmen
Comandante C40 Red Sonja, Eureka Mignon Crono
Ekipmanlar
Hario V60, Bodum French Press, Tchibo Isı Ayarlı Elektrikli Kettle, Sayaçlı Hassas Tartı
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Eyüp
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Sarıyer
Twitter
burakkav
Ürün hakkında pek inceleme bulamadım. Tecrübe eden arkadaşlar varsa görüşlerini almak isterim.

Özellikle espresso öğütümü önemli.

Ürün bilgilerinde basınçlı sepetler için uygun yazılmış, bu özellikle vurgulandıysa basınçsız sepetler için pek uygun olacağını sanmıyorum.

Espressoda mantık, öğütülen partiküllerin boyutunun olabildiğince eşit olması konsistınt :) Bu fiyat aralığında pek ümitlenmeyin. Forumda genel kanı Eureka al geçtir.

Espressoda mantık, öğütülen partiküllerin boyutunun olabildiğince eşit olması konsistınt :) Bu fiyat aralığında pek ümitlenmeyin. Forumda genel kanı Eureka al geçtir.

Konsistınt güzel ama 2-3 shot olacağı zaman Comandante yoruyor. Gönül portafiltreyi dayayıp şipşak halletmek istiyor. :D

Gaggia Türkiye instagram hesabına "Espresso için önerir misiniz?" diye sormuştum.

Cevap şu şekilde ;

"Tabii öneriyoruz🙏🏼 hatta takım halinde de satıyoruz şu an new classic ile"

Bir dönem Gaggia MDF89 kullanmıştım nispeten memnun kalmıştım ancak kademesiz bir öğütücü almak için değiştirmiştim. MD15 hakkında hiçbir bilgim yok ama Gaggia bende olumlu bir izledim bırakmıştı. Gelbura ile iletişime geçin isterseniz onlarda espresso için yeterli öğütüm yapar derse tercih edilebilir.

Biraz daha pahalı ama Lelit Fred’e de bakabilirsiniz.

Arkadaşlar ben de düşünüyorum. Genelde mokapot, V60 ve Cold Brew için kullanmayı düşünüyorum. 1099 lira da fena bir fiyat değil. Amazonda graef marka bir değirmen var benzer fiyattan ancak Almanya'dan geliyor ve garantisi yok. Encore da Amazon TR Almanya üzerinden 2000 lira gibi bir fiyata geliyor. Manuel değirmen düşünmediğim için pek alternatifim yok ama bilgi de bulamıyorum aletle ilgili ne yazık ki.

Merhabalar, 3 gün önce MD15 modelini aldım bende Gaggia Türkiye'nin instagram hesabına uyarak. Aldığım satıcıya da özellikle espresso için uygun mu diye sordum ve evet karşılığı aldım. 3 gündür uğraşıyorum, farklı çekirdeklerle denedim fakat kesinlikle espresso inceliğinde olmuyor. Evet belki basınçlı sepetle olabilir fakat kesinlikle espresso inceliğinde olmuyor. En ince moka pot için uyumlu oluyor. Almayı düşünen arkadaşlar bunu bilerek alın. Ürünün genel malzeme kalitesi ve çalışması güzel. Çok gürültülü değil, oldukça rahat öğütme yapıyor tıkanma, sarsılma vs. olmadan. Tuşların hissiyatı da güzel.

Merhabalar, 3 gün önce MD15 modelini aldım bende Gaggia Türkiye'nin instagram hesabına uyarak. Aldığım satıcıya da özellikle espresso için uygun mu diye sordum ve evet karşılığı aldım. 3 gündür uğraşıyorum, farklı çekirdeklerle denedim fakat kesinlikle espresso inceliğinde olmuyor. Evet belki basınçlı sepetle olabilir fakat kesinlikle espresso inceliğinde olmuyor. En ince moka pot için uyumlu oluyor. Almayı düşünen arkadaşlar bunu bilerek alın. Ürünün genel malzeme kalitesi ve çalışması güzel. Çok gürültülü değil, oldukça rahat öğütme yapıyor tıkanma, sarsılma vs. olmadan. Tuşların hissiyatı da güzel.
selamlar.peki bu urun filtre kahve makinası icin alınası mi acaba?

Satış linkini buraya da bırakayım. Filtre öğütümleri için ideal. Espresso için kullanmadım.

Gaggia Türkiye’nın instagram sayfasına espresso çekip çekemediğini sormuştum, kendileri çekemediği yanıtını vermişler, alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun derim.

Ekli dosyalar

• 7E6AB3CF-B6F4-4339-AFF2-1E2399B29A59.jpeg
    7E6AB3CF-B6F4-4339-AFF2-1E2399B29A59.jpeg
    234.7 KB · Görüntüleme: 63
Geri