• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Gaggia E24/Eureka Mignon Specialita ve Ekipmanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gr8gr8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
30000

gr8gr8

Yeni Üye
İsim
emir
Daha fazla  
İsim
emir
IMG_4448.jpeg

1 yıldır ev ortamında özenle kullandığım espresso ekipmanlarımı satıyorum. Makine ve değirmen kozmetik olarak kusursuz, mekanik olarak çok temiz durumdadır. Son zamanlarda espresso bazlı kahveler çok içmediğimden dolayı satmak istiyorum. Tercihim tüm ekipmanları toplu olarak satmaktır.

Ana Ekipmanlar:

Gaggia Classic E24 (Beyaz): 1 yıl kullanıldı, bakımları düzenli yapıldı. (Alındıktan sonra cafiza ile bakım yapılmasını tavsiye ederim.)

Eureka Mignon Specialita (Beyaz): 1 yıl kullanıldı. Körüklü single dose (tekli doz) hopper eklentisi ile birlikte verilecektir.

Aksesuarlar:

• La Marzocco benzeri ahşap saplı portafiltre

• MHW-3BOMBER Tamper (Ahşap Kalibreli değil)

• MHW-3BOMBER Shaker

• MHW-3BOMBER Dex hassas espresso sepeti (basket)

• 1 adet pitcher

Fiyat: Tüm set için 30.000 TL düşünüyorum.

İlgilenenler özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir.

İyi forumlar

Geri