• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

French Press ve Cold Brew Soğuk Demleme İçin Uygun Fiyatlı Değirmen

İsim
Mustafa Yetişkin
Daha fazla  
İsim
Mustafa Yetişkin
French press ve cold brew soğuk demleme için uygun fiyatlı değirmen arıyorum. Öğütüm ayarı hiç değişmeyecek. Sözen değirmen 1400 lira civarında, seramik değirmenler sıkıntı çıkartıyor. Sözen değirmen pişman eder mi, tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı değirmen varmı?

Hario Seramik degirmenle cok fazla fp ve coldbrew yaptim ama öncesinde çay suzgeci ya da benzeri bsyle eleyip tozları ayırmak tadi fazlasıyla güzelleştiriyor.

French press ve cold brew soğuk demleme için uygun fiyatlı değirmen arıyorum. Öğütüm ayarı hiç değişmeyecek.
1zpresso Q Air alabilirsiniz, şuan isteklerinizi fazlasıyla karşılar ileride de farklı demleme yöntemlerini denemeniz için size olanak sağlar, fiyatı da karşılaştırma yapıldığında markanın diğer modellerine göre makuldur.

Hario Seramik degirmenle cok fazla fp ve coldbrew yaptim ama öncesinde çay suzgeci ya da benzeri bsyle eleyip tozları ayırmak tadi fazlasıyla güzelleştiriyor.
Hario seramik değirmen almıştım, öğütüm çok tutarsızdı🤷 arızalı diye düşünüp iade etmiştim
1zpresso Q Air alabilirsiniz, şuan isteklerinizi fazlasıyla karşılar ileride de farklı demleme yöntemlerini denemeniz için size olanak sağlar, fiyatı da karşılaştırma yapıldığında markanın diğer modellerine göre makuldur.
Molent pocket 3.600 TL, 1zpresso Q Air 3.300 TL. Sadece french press ve cold brew demleme yapılacak. Tavsiye için teşekkür ederim🙏

O paraya değmiyor diye düşünüyorum. Baracuda da hakeza. Timemore, 1zprezzo gibi alternatifler var. Comandante'yi güzel yapan ahşap tasarımı benim gözümde.

Comandante de zaten x25'i ucuz cmd diye değil kamp ve sağlamlık yönünü vurgulayarak satıyor.
X25 güncel fiyatı 10.000 TL, molent pocket 3.600 TL, 1zpresso Q Air 3.300 TL. Evde c40 var, eşim kullanıyor. Sürekli şehir dışındayım ucuz yollu değirmen arıyordum ama çözemedim, 1zpresso Q Air alsam pişman olurmuyum?

Geri