• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Flower Dripper Deep 27

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulaş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ulaş

Barista
Bu sabah sayın @kahvetrip in incelemesiyle varlığını öğrendiğim yeni dripper. Öncelikle inceleme için teşekkürler.
Henüz ülkemizde satışı bulunmuyor. Açıkcası benim ilgimi çekti. Satışa sunulunca burada daha fazla yorum olması açısından konusunu açmak istedim.

ben 6-7 demleme yaptım ama şu son günler grip nedeniyle biraz gümbürtüye gitti :D damak ve burun yerine gelince yorumları detaylandırmak isterim.
grip öncesi sezy frinsa edun ile bir kaç farklı reçete denedim. 1:50 süren ilk demlemede kırmızı meyveler harika hissediliyordu. asidite ve tatlılık dengeli ve öndelerdi. gövde zayıftı biraz. diğer demlemede oranı değiştirip biraz daha inceye gittim. bu demleme de 2:10 gibi bitti ve tamamen dengeli bir fincan çıktı. meyvemsi kokular v60'a nazaran biraz daha önde ve belirgin geldi. hız isterseniz çok hızlı olabilen bir dripper. inceye inmeniz de çok etkilemiyor bunu.

Bekliyorum bende ama yakın zamanda pek ümidim yok. Yurtdışından bakmaya başladım

Geçen hafta satışa çıkmasıyla aldım hemen.
Bu zamana kadarki demlemelerimde gerçekten tatlılığın daha ön plana çıktığı kahveler elde ettim.
Bunun dışında garip bir şekilde kahve demlerken acaba nasıl bi reçete ile denesem düşüncesinin kalkmasıyla rahatladım diyebilirim. 😀 Sadece blooming sonrası merkezden yatağı yükseltmeyecek şekilde döküyorum. Değiştirebileceğim tek parametre genelde su sıcaklığı oluyor.

Şu aralar ağır favorim, tatlı mı tatlı çıktılar geliyor. Önünü alamıyorum. :coffee:(y)

Şu aralar ağır favorim, tatlı mı tatlı çıktılar geliyor. Önünü alamıyorum. :coffee:(y)

@DenizKSK hocam senin begenine guvenerek bende temin ettim, gunlerdir elim diger ekipmanlara gitmiyor desem yeridir. Dedigin gibi tek kisilik demlemeler icin harika tatlı sonuclar elde ediyorum. Cok tesekkur ederim. Dun aksam kagidinida birazcik stokladim😁

@DenizKSK hocam senin begenine guvenerek bende temin ettim, gunlerdir elim diger ekipmanlara gitmiyor desem yeridir. Dedigin gibi tek kisilik demlemeler icin harika tatlı sonuclar elde ediyorum. Cok tesekkur ederim. Dun aksam kagidinida birazcik stokladim😁
Afiyet bal şeker olsun üstad. Benim elim başka demleyiciye şu aralar gitmiyor yalan yok.

Sayende Denizcan hocam. Keyif almadigim kahveler bile lezzetlendi😋

O kadar mı iyi bu ya ben timemore alacaktım aklım karıştı şimdi ?😂

Ben daha yeni aeropress sipariş verdim perfettodan V60 la şimdiye kadar mutlu mesut geçiniyorduk bu kadar övmeseydiniz yaaa yatağa yatıca acaba ne kadar güzeldir diye düşünüp üstüne rüyamda da görürüm artık 🤣😂

Normal v60 filtresini bu ürüne uyarlama şansımız yok mu, 300 liraya filtre kağıdı almak istemiyorum, evde 3 paket cafec Traditional Filtre kağıdı mevcut.

Geri