• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fiyat performans kahveleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saltahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu forumda kahkaha attığım tek mesaj size ait o yüzden o mesajınızı hatırlamam doğal değil mi? Migrosta granül kahvelerde ve 3'ü 1 aradalarda indirim varmış. Kaçırmayın :) Bu arada Sezy alamazsınız maalesef. Sahibi satmıyor bildiğim kadarıyla, kahvelerinden almışsınızdır 🤢
Sezemedim bunun geleceğini

Bu arada Sezy alamazsınız maalesef.
Geçen gün Zümrüt Karaca aldım. Emeklide olmuş, EYT vurmuş. Sıcak bardakta akdeniz meyveleri, soğudukça hobi bahçesi, sahil kasabası arası bi tat vardı. Avrupa turu yazılmıştı tadım notlarına ama yükselen yüroyu görünce alamadık o tadı, biraz daha degass gerekiyor sanırım.

Aftertaste'de emeklilik damağı komple kaplıyor zaten, orta yüksek gövde, makul asidite çok keyifliydi.

Geçen gün Zümrüt Karaca aldım. Emeklide olmuş, EYT vurmuş. Sıcak bardakta akdeniz meyveleri, soğudukça hobi bahçesi, sahil kasabası arası bi tat vardı. Avrupa turu yazılmıştı tadım notlarına ama yükselen yüroyu görünce alamadık o tadı, biraz daha degass gerekiyor sanırım.

Aftertaste'de emeklilik damağı komple kaplıyor zaten, orta yüksek gövde, makul asidite çok keyifliydi.
Hocam bahçelideki şubeyi mi 🤣

sevdiğimiz kavurucular halka arz yapsa da 3-5 lot hissesini alıp "bu tükkanın ortağı benim yiğenim" diye hava atabilsek keşke

Hocam bahçelideki şubeyi mi 🤣
Yok üstad. Şube emekli olmadı, Zümrüt Beyfendiciğimiz emekli oldu(: EYT diyorum işte, kağıt üzerinde. Kavurmaya tam gaz devam. Tabi EYTden sonra değişti. Daha cool tavırlar, daha tok şakalar yapıyor. Yaşam tarzıda değişti doğru orantılı olarak.
Emekli olmadan önce damak kalibrasyonu için Ulus'ta hindi yürek yerdi. (Zümrüt abinin deyimiyle başlangıç köfte, soğudukça kokoreç'e dönüyor)
1691582042952.png

Şimdi Kobe etiyle damağını kalibre ediyor(:

@Eluna hindiyürekyırtılır

Yok üstad. Şube emekli olmadı, Zümrüt Beyfendiciğimiz emekli oldu:) EYT diyorum işte, kağıt üzerinde. Kavurmaya tam gaz devam. Tabi EYTden sonra değişti. Daha cool tavırlar, daha tok şakalar yapıyor. Yaşam tarzıda değişti doğru orantılı olarak.
Emekli olmadan önce damak kalibrasyonu için Ulus'ta hindi yürek yerdi. (Zümrüt abinin deyimiyle başlangıç köfte, soğudukça kokoreç'e dönüyor)
Ekli dosyayı görüntüle 28066

Şimdi Kobe etiyle damağını kalibre ediyor:)

@Eluna hindiyürekyırtılır
Hindi ürek yırtulur

Geri