• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Firmaların Hazır Su Önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leylifer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Leylifer

Barista
İsim
Furkan
Böyle bir başlık bulamadığım için kendime not alacağıma başlık açıp kayda geçirmek istedim. Forumda gördüğüm ya da dışarıdan bildiğim kavurucuların su önerileri aşağıdaki gibi.

Siz de varsa bildikleriniz yazarsanız listeye eklerim. Genel bir liste olmuş olur. Bu konuyla ilgili bir başlık zaten varsa mesajı silebilirim.

Hangi suların iyi sonuç verdiği değil, firmaların bizzat hangi suları önerdiklerinin listesidir.

• Null - Nestle Pure Life
  • Montag - Nestle Pure Life
  • Rawtown - Nestle Pure Life
  • A4 - Hayat / Nestle Pure Life
  • Milestones - Buzdağı / Nestle Pure Life
  • Williams - Buzdağı
  • Tin Coffee - Buzdağı
  • Kafein Kültür - Buzdağı
  • Coffee Department - Buzdağı / Pınar Madran
  • Calibre - Abant / Pınar Madran
  • Kungpow - Sırma
  • Sezy - Erikli
  • Parsa - Erikli / Hayat
  • Zümrüt Karaca - Pürsu

Son düzenleme:
Bugün tam da bu konuyu düşünüyordum.
İstanbuldayken buzdağı 5 lik kullanıyordum ve en iyisi oydu.
Ama bu sulari belirtirken kaynağını ve hangi hacimde olduğunu da belirtmek gerekiyor. Mesela buzdağı sadece 5 litrelik olan sakarya kaynağı.Diğerleri tamamen farklı su.
Eriklinin en kötü sonuçlardan biri olduğunu söyleyebilirim.Özkaynak 5 lik olan da fena değil

Böyle bir başlık bulamadığım için kendime not alacağıma başlık açıp kayda geçirmek istedim. Forumda gördüğüm ya da dışarıdan bildiğim kavurucuların su önerileri aşağıdaki gibi.

Siz de varsa bildikleriniz yazarsanız listeye eklerim. Genel bir liste olmuş olur. Bu konuyla ilgili bir başlık zaten varsa mesajı silebilirim.

Hangi suların iyi sonuç verdiği değil, firmaların bizzat hangi suları önerdiklerinin listesidir.

• Null - Nestle Pure Life
  • Montag - Nestle Pure Life
  • Sezy - Erikli
  • Coffee Department - Buzdağı / Pınar Madran
  • Kungpow - Sırma
  • Kafein Kültür - Buzdağı
Ek olarak tin coffee ve williams roastery buzdağı

Ama bu sulari belirtirken kaynağını ve hangi hacimde olduğunu da belirtmek gerekiyor. Mesela buzdağı sadece 5 litrelik olan sakarya kaynağı.Diğerleri tamamen farklı su.
Kesinlikle böyle. hatta Türkiye'nin bölgelerine göre dağıtılan şişelenmiş suyun aynı kaynaktan çıktığı belirtilse bile farklı hattan doldurup farklı sonuç verdiği oluyor. O yüzden verilen tavsiyeler birebir aynı suya ulaşamıyorsanız bir anlam ifade etmiyor.

Siz hala su mevzusunu kapatmadınız mı dostlar? 😀

Ben yıllardır pürsu kullanıyorum, buzdağı da kullandım ama pürsu daha başarılı ve damağıma daha uygun geldi. Bence nir şans verilebilir. Zümrüt karaca kahve firması önermişti ilk orda başlamıştım...

Geri