• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow ode gen1 300 euro ????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arkin

Barista
İsim
arkin
Daha fazla  
İsim
arkin
o kadar okudum ki artık bunaldım ..... karar veriyorsun ürünü bulamıyorsun... ürünü buluyorsun buraya kargo yok..... resmen bunaldım

300 euroya fellow ode 1 buldum 20 dak mesafede gidip alabiliyorum... sizce değermi?

veya o fiyata civarında hızlı alabileceğim ne var(el veya elektrikli) ..... yardımcı olursanız sevinirim.

Şu an sıfırı 9K bence bu para etmez onun yerine Eureka muadilleri alınabilir (https://tincoffee.net/urun/eureka-mignon-filtro/). Alacağınız ürün ikinci el ise 5K civarına alınır onun dışında bulunmaz hint kumaşı değil. Pour over için 2-3K seviyesinde şahane el değirmenleri var forumda incelemeler ve kullanıcı gurupları da mevcut. Ayrıca 300€ seviyesinde commandante de göz kırpıyor.

Son düzenleme:
hocam
filtre kahve için istiyorum aeropress %90 / %10 moka pot olayım bu .

tiny de yurtdışına kargosu yokmuş :(

Değerli dostum Kıbrıs'a farklı bir alanda ürün gönderimi yapıyorum ancak gümrük işlemleri vs. daha önce sıkıntılar yaşadık. Şimdilerde Mersin üzerinden alım yapacak şekilde gönderim yapıyoruz. Yani ürünü yurt içi ile Mersin'e gönderiyorum alıcı kişi oradan elden alıyor. Bazı firmalar Kıbrıs'a özel gönderim seçenekleri sunuyor arayıp görüşmekte fayda var. Sizin için aliexpress üzerinden el değirmeni almak da iyi bir alternatif olabilir.

hocam gerçekten bunaldım diyebilirim ... bir değirmen için bu kadar patinaj olmaz :) burdan bir Phd çıkar :)

benim anladığım pour over için jx... bu sadece pour over yapıyor
bende sadece pourever istiyorum

şimdi k serisi jx den sonra cıktı onlar+ expresso da yapabılıyor.

soru: sadece pourover için jx kadar ıyımı k serısı veya x serisi
eğer pourevere + bir değer katmıyorsa gerek varmı x serisi veya k serisi almaya

yani kafamda :

jx veya kmax veya sizin önerdiğiniz x-pro var

kmax yokmus ellerinde jx veya xpro var .

karar verebilirsem bugun veya yarın alabılırım .

soru? k-maxı beklemek mı dogru yoksa jx veya x-proyu almakmı ?

ben jx-pro kullandım tank gibi bir aletti hem espresso hem de pour over için en ideal değirmen olduğunu düşünüyorum. Ben jx-pro alırken x-pro yeni çıkmıştı bu sebeple çok inceleme olmadığı için tereddütte kalmıştım. Ancak şu an bir hayli kullanıcısı var ve genel olarak kompak ve tutarlı öğütüm yaptığı sıfırlamanın çok kolay olduğu ile ilgili yorumlar okudum. Bu gün değirmen alacak olsam yine JX-pro veya x-pro alırdım. K serisini iyi bilmiyorum ancak x-pro hem J serisi hem de K serisinin ortak özelliklerini birleştirmişler diye bir çok yorum okumuştum.

Geri