• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Fellow Ode Gen 2 64 mm flat burr Filtre Kahve Öğütücüsü (Siyah)

Ürünün Fiyatı
19 bin TL

Vinsanity7

Barista
İsim
Ferhat
Daha fazla  
İsim
Ferhat
Espresso Makinesi
Profitec Pro 700 Flow Control, VBM Domobar Super Digital, Picopresso
Değirmen
Niche Zero, Fellow Ode Gen 2, HA64 SSP MP, Wilfa Uniform, Comandante C40, Pietro M Modal
Ekipmanlar
Moccamaster, Behmor Brazen Plus V3, Hario V60 02 Seramik, Kalita 155 Stainless Steel, Chemex, Bialetti Moka Pot
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Arkadaşlar, Temmuz ayı sonundan itibaren 2-3 yıl süreyle yurtdışında bulunacağımdan kahve makinelerim ve öğütücülerim satılıktır. 2013 yılında iyi ki başladığım bu hobinin son döneminde bana eşlik eden bu ekipmanlarla ilgili elimden geldiği kadarıyla alınma tarihleri ve kullanım sıklığı konusunda bilgilendirme yapmaya çalıştım. İlave bilgi ihtiyacı olan varsa açıklamaya çalışırım. Makineler ve ekipmanlar hafta içi akşam 17:00 den sonra ve haftasonları duruma göre İstanbul Bakırköy’de Marmaray’ın Yenimahalle durağı civarında görülerek elden teslim alınabilir. Tüm makine ve ekipmanlar Temmuz 2026 ayına kadar satılık olacaktır.

4. Fellow Ode Gen 2 64 mm flat burr Filtre Kahve Öğütücüsü (Siyah)

30 Ocak 2025’de Amsterdam’dan kendim aldım ve getirdim. Kutusu ve faturası olmamakla birlikte seri numaralı barkodlu kutu açılışı ve ilk fotoğrafları mevcut. Yaklaşık 1 yıldır işyerimde filtre demlemeler için kullandım. Evde el değirmeninden bir noktada sıkılıp giriş seviyesi elektrikli değirmene geçmek isteyen arkadaşlar için tavsiye ederim. Kondisyonu sıfıra yakındır.

İstediğim fiyat 19 bin TL (400 Euro’nun altında)’dir.

Ekli dosyalar

• Fellow Ode Gen2.jpg
    Fellow Ode Gen2.jpg
    129.4 KB · Görüntüleme: 11
Geri