• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Favori içerik üreticiniz?

Favori içerik üreticiniz?

• James Hoffman

Oy: 65 76.5%
  • Lance Hedrick

Oy: 24 28.2%
  • Tim Wendelboe

Oy: 3 3.5%
  • Kyle Rowsell

Oy: 5 5.9%
  • European Coffee Trip

Oy: 9 10.6%
  • Whole Latte Love

• Clive Coffee

Oy: 0 0.0%
  • The Real Sprometheus

Oy: 4 4.7%
  • Real Chris Baca

• Seattle Coffee Gear

Oy: 2 2.4%
  • Dritan Alsela

Oy: 1 1.2%
  • Our Coffee Shelter

Oy: 4 4.7%
  • Artisti Coffee Roasters

• Ethan Rode

• Alternative Brewing

• April Coffee

• Barista Hustle

• Scott Rao

• The Wired Gourmet

• Morgan Eckroth

• Seven Miles Coffee Roasters

• Diğer

• Kullanılan toplam oy
    85
Kahvesakal Ersin (Overdose). İlk makinemi aldığımda Youtube videolarını izlerdim. Sonra Udemy üzerinden baristaeğitim paketini aldım. Bana çok katkısı oldu.

Cahilliğimi maruz görün, Baristatusu @hasimsolmaz izlemeye doyamadım, sohbetler, bilgiler, sektördekileri tanımak olsun, müthiş güzel ellerine sağlık...

Brian Quan ... James Hoffman

Hoffman, Artisti ve Seven Miles oylamıştım. Bunları da eklemeden duramadım.

Coffee blog - Viacheslav Druzhynin,
Hoon's Coffee,
Caffe Martella Singapore,
TheEspressoTV

Listede Türkiye'den de içerik üreticileri görmek isterdik. Her ne kadar takip etmesem de Kahve Masası ekibi düzenli içerik ürettikleri için tebriği hak ediyor. Düzensiz içerik üretenlerden de @kahvetrip ve bu hobiye başlama sebebim olan kahvesakal var.

Nitelikli kahve dünya üzerinde bile genele hitap etmezsek Türkiye'de çok çok az kişiye hitap ediyor. Bir de ekipmanlara erişimimiz yok. Bizden nitelikli kahve içerik üreticisi çıkmamasının sebebi bu olsa gerek.

Listede Türkiye'den de içerik üreticileri görmek isterdik. Her ne kadar takip etmesem de Kahve Masası ekibi düzenli içerik ürettikleri için tebriği hak ediyor. Düzensiz içerik üretenlerden de @kahvetrip ve bu hobiye başlama sebebim olan kahvesakal var.

Nitelikli kahve dünya üzerinde bile genele hitap etmezsek Türkiye'de çok çok az kişiye hitap ediyor. Bir de ekipmanlara erişimimiz yok. Bizden nitelikli kahve içerik üreticisi çıkmamasının sebebi bu olsa gerek.
@kahveanalisti ni unutmuşum yaa ayıp oldu :)

Geri