• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fakir Aroma Master

https://www.amazon.com.tr/dp/B0B46FDVXY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

kırılan karaf yerine linkteki ürünü aldım, dripper içine tam oturuyor, hatta bu ürün asıl karafa göre daha yüksek olduğundan, su akışı sırasında yüksekten düşme kaynaklı ajitasyon da azalmış oluyor, ürün güzel, ağız kısmı dökmek için özel tasarlanmış, asıl karafın deri kısmını da takmayı becerebilirsem ilk halinden daha güzel olacak benim için. bilgilendirme için yazıyorum

@Bülent73
Hayırlı olsun. 2020'den beri kullanıyorum. Evin en zarif ekipmanı, en dikkat çekeni. Dahili terazisi, ısı ayarı, kahve/su oranı ayarlarıyla başlı başına kompakt bir cihaz. Nitelikli demlemeye yeni başlayanlar için adeta simülatör gibi, çok öğretici. Ne istiyorsanız o sonucu alabiliyorsunuz.

Haggard, breOuer ve Colove geliştirilebilir bazı fikirlerden bahsetmişler, katılıyorum.
Benim bu cihazla ilgili tek sorunum dijital ekranının bozulmuş olması. Rakamların bazıları anlaşılmıyor. Kaş yapalım derken göz çıkmasın diye servise de götüremiyorum. Cihazı tanımıyorlardır servistekiler, kettle muamelesi yapılacak büyük ihtimalle. 1 yıldır bu şeklide kullanıyorum.
Merhaba, ekranı nasıl hallettiniz? Benim de bazı şeritler yanmıyor, bazı şeritler de silüet şeklinde sürekli açık, bir şekilde anlıyorum ekranı ama keyif kaçırıyor, servis yedek parçayla birlikte 2000 lira tutar dedi

Başta söyleyeyim, hiç bir şey yaptırmadım, hala o şekilde kullanıyorum. Sebep: servisin özensiz yapacağını düşünüyorum.
Daha önce arıza veren Siemens marka tam otomatik makinemi servise gönderdim. Düzeltmişler ama hoyratça yapmışlar. Bir sürü kozmetik sorun vardı. Kapaklarını kanırtarak açmışlar, bağlantı yerlerinde ezikler vardı. Yine görünür yerlerine Bir şeyler sıçratmışlar, sanki yanında kaynak yapmışlar gibi, ne kadar silsem çıkmıyor..

Başta söyleyeyim, hiç bir şey yaptırmadım, hala o şekilde kullanıyorum. Sebep: servisin özensiz yapacağını düşünüyorum.
Daha önce arıza veren Siemens marka tam otomatik makinemi servise gönderdim. Düzeltmişler ama hoyratça yapmışlar. Bir sürü kozmetik sorun vardı. Kapaklarını kanırtarak açmışlar, bağlantı yerlerinde ezikler vardı. Yine görünür yerlerine Bir şeyler sıçratmışlar, sanki yanında kaynak yapmışlar gibi, ne kadar silsem çıkmıyor..
aslında ekran kartı denen parça 1700 liraya satılıyor, eli iyi kötü tornavida tutan herkes değiştirebilir, soketli bir parça gördüğüm kadarıyla da, anlamsız bulduğum husus sadece ekranın tek başına bir eleman olarak üretimi mümkünken neden ana kart üzerine monte edilmiş bir parça olarak üretildiği, dolayısıyla değişen parçanın sadece %10'u arızalıyken bunun tümüyle kötü bir tasarım olduğunu düşünüyorum. merak ettiğim husus, çıkma bir parça bulunsa acaba sadece ekran parçası bu soketin üzerinden ayrılarak yenilenebilir mi?

Elektronikçi arkadaşlar fikrini belirtirse çok sevinirim.

Ben de ekranda karakter eksikliği ile kullanmaya devam ediyorum. Zaten ucuza almıştım, ekran tamiri için bir sürü ödeme yapmaya niyetim yok.

Ben bu konu altına aylar önce yazmıştım diye hatırlıyorum, ekranın düzelme ihtimali var mı vs diye görüyorum ki kronik bir durum ve ufak ufak başkaları da yaşamaya başlamış. Ben bu sebepten geçen yıl ikinci makineyi almıştım, sorunsuz kullanıyorum. Ötekini yedeğe ayırmıştım, ekranı silik olanı. İyi ki öyle yapmışım zira ekran fiyatının biraz üzerindeydi. Mail kontrol sonrası Mayıs 2025 tarihinde 2550 TL'ye almışım sıfır makineyi.

Ben bu konu altına aylar önce yazmıştım diye hatırlıyorum, ekranın düzelme ihtimali var mı vs diye görüyorum ki kronik bir durum ve ufak ufak başkaları da yaşamaya başlamış. Ben bu sebepten geçen yıl ikinci makineyi almıştım, sorunsuz kullanıyorum. Ötekini yedeğe ayırmıştım, ekranı silik olanı. İyi ki öyle yapmışım zira ekran fiyatının biraz üzerindeydi. Mail kontrol sonrası Mayıs 2025 tarihinde 2550 TL'ye almışım sıfır makineyi.
Yedek parça niyetine ben de bir tane almıştım aynısından, efsane indirimdi.

Geri