• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

F/P Espresso Makinesi Tavsiye

alpineapple

Yeni Üye
İsim
alp
Daha fazla  
İsim
alp
Merhabalar,
Espresso makinesi konusunda siz değerli arkadaşlarımın nacizane fikirlerine ihtiyacım var :)

Bir süredir aile evimde Sage barista express kullanıyorum fakat kendi evime geçtiğim için bir kahve makinesine ihtiyacım var ve kız arkadaşım doğum günü hediyesi olarak espresso makinesi almak istedi, bir kaç model baktım ama o fiyatlar nedir öyle o_O
evimde çok alanım olmadığı için grinder ve makineyi ayrı ayrı alamıyorum bundan dolayı all in one makinelere ihtiyacım var ve kahvemi kendim ayarlayıp yapmak istiyorum otomatik kahve makinesi istemiyorum, bana bu konuda yardımcı olabilirseniz beni çok mutlu edersiniz :)
Karaca - Coffee Art Barista bu modele gözüm takıldı özellik olarak benzer duruyor eğer aranızda bu ürünü kullanan varsa beğendiğiniz ve beğenmediğiniz tarafları nedir?

iyi forumlar...

Merhabalar,
Espresso makinesi konusunda siz değerli arkadaşlarımın nacizane fikirlerine ihtiyacım var :)

Bir süredir aile evimde Sage barista express kullanıyorum fakat kendi evime geçtiğim için bir kahve makinesine ihtiyacım var ve kız arkadaşım doğum günü hediyesi olarak espresso makinesi almak istedi, bir kaç model baktım ama o fiyatlar nedir öyle o_O
evimde çok alanım olmadığı için grinder ve makineyi ayrı ayrı alamıyorum bundan dolayı all in one makinelere ihtiyacım var ve kahvemi kendim ayarlayıp yapmak istiyorum otomatik kahve makinesi istemiyorum, bana bu konuda yardımcı olabilirseniz beni çok mutlu edersiniz :)
Karaca - Coffee Art Barista bu modele gözüm takıldı özellik olarak benzer duruyor eğer aranızda bu ürünü kullanan varsa beğendiğiniz ve beğenmediğiniz tarafları nedir?

iyi forumlar...
Hocam selamlar,

Karaca alacaksanız bu modeli almanızı tavsiye ederim sebebi 58mm portafiltre kullanması, aksesuar (tamper, leveler, funnel) aldığınızda ileride makineyi yükseltmek isterseniz aynı aksesuarları kullanabilirsiniz. Ayrıca iyi sepet alarak başlangıçta daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bu sitede ki fiyatı da çok iyi şuan

Hocam selamlar,

Karaca alacaksanız bu modeli almanızı tavsiye ederim sebebi 58mm portafiltre kullanması, aksesuar (tamper, leveler, funnel) aldığınızda ileride makineyi yükseltmek isterseniz aynı aksesuarları kullanabilirsiniz. Ayrıca iyi sepet alarak başlangıçta daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bu sitede ki fiyatı da çok iyi şuan

Bu aletlerin kazanı kaç ml oluyor. Kullacı deneyimi açısından bilginiz var mı acaba. Ev için kardeşime öneryim diyorum da.

Bu aletlerin kazanı kaç ml oluyor. Kullacı deneyimi açısından bilginiz var mı acaba. Ev için kardeşime öneryim diyorum da.
urun detayda yazmislar, 1.4L su haznesi varmis ve termoblokmus;

1,4L Geniş Su Haznesi
  • 1,4L’lik geniş su haznesi ile tek dolduruşta 45 tek doz/fincan espressoyu zahmetsizce hazırlayabilirsiniz.
1550W Güç ve Termoblok ısıtma sistemi
  • Kahve hazırlama işlemini daha verimli hale getiren termoblok ısıtma sistemi ve 1550Watt güçlü rezistansları ile daha hızlı bir şekilde içeceklerinizi hazırlayabilirsiniz.

Güzel makinaya benziyor ama aryagross satıcısı ile ilgili şikayetvara bakmanızı isterim..

önerileriniz için çok teşekkür ederim, anladığım kadarıyla karaca markasından genelde insanlar memnun kalmış durumda @TayfunTmr arkadaşımın önerdiği makineyi beğendim F/P açısından sanırım onu tercih edeceğim çünkü şuan bütçem ona el veriyor ilerde bende sizler gibi güzel bir makine alırım inşallah :)

önerileriniz için çok teşekkür ederim, anladığım kadarıyla karaca markasından genelde insanlar memnun kalmış durumda @TayfunTmr arkadaşımın önerdiği makineyi beğendim F/P açısından sanırım onu tercih edeceğim çünkü şuan bütçem ona el veriyor ilerde bende sizler gibi güzel bir makine alırım inşallah :)
Hocam alın ve mutlaka geri dönüş yapın buraya 😀 . Bu ürün hep gündeme geliyor ama alınıyor mu alınmıyor mu bilen yok. Forum için çok faydalı olur geri dönüşünüz.

Selamlar, Coffee Art 1353 modelini kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. Espresso içicisi değilim. Eşime, gelen misafirlere arada kendime sütlü içecekler ve soğuk içecekler yapmak için almıştım. Kullandığım süre boyunca herhangi bir problem yaşamadım. Arka arkaya 4-5 double shot aldığım oldu. 40-45 saniyede makina kullanıma hazır oluyor. Süt köpürtme konusunda da bana yetiyor. Basit latte art yapabiliyorum. Benim cihazım 53MM portafiltresi var ancak 51MM portafiltreler de uyuyor. Bir süre önce 51mm basınçsız portafiltre ve basket aldım o şekilde kullanıyorum ve makinadan aldığım keyif arttı diyebilirim.

Yedek parça ya da garanti konusunda herhangi bir tecrübem yok. Ancak Destek'e mail attığımda 1 gün sonra döndüler. İletişim konusunda bir problem yaşatmıyor.

Bir dip not geçeyim, bu cihazlar AliExpress'te de satılıyor. Bununla birlikte yeni yeni avrupa bazlı hesaplarda görüyor CasaBrew markası ile Avrupada da satılıyor.

Sorunuz olursa yanıtlayabilirim.

Hocam selamlar,

hocam sizce karaca mı Vestel ESPR8019 mı daha iyi? çünkü vestel 6400 tl idi en son n11 de . süt köpürtücüsü yok
ben de uygun fiyatlı ekpreesso arayışı içindeyim karacanın vestelden ne gibi + özelliği var meela .

hocam sizce karaca mı Vestel ESPR8019 mı daha iyi? çünkü vestel 6400 tl idi en son n11 de . süt köpürtücüsü yok
ben de uygun fiyatlı ekpreesso arayışı içindeyim karacanın vestelden ne gibi + özelliği var meela .
Hocam ben arkadaşa Karaca'ya niyetlendiği için en azından yükseltirken daha az masraf yapsın diye, özelliklerinin avantajlı olduğu makinesini önermek istedim fiyatı da uygun olduğu için,
Vestel ile Karaca arasında kalite veya makine kıyası yapacak bilgiye maalesef sahip değilim 😥

Bahsettiğim model 58 mm standardına sahip olması iyi, değirmeni olması iyi başlangıç için ideal, Vestel hiç dikkatimi çekmedi açıkçası

selamlar tekrardan @enkoppkaffe tabi ki aldıktan sonra bir değerlendirme yazarım buraya benzer problemi olan arkadaşlar faydalanmış olur, @LMiura bilgilendirme için çok teşekkür ederim, özellikle portafiltrenin 51 mm ile değiştirilebilmesi güzelmiş.

arkadaşlar tekrardan merhaba, karacanın espresso makinesini alınca buraya yorum atacağımın sözünü vermiştim ama vellakin kız arkadaşım bana sürpriz yaparak ikinci el sage barista express almış o yüzden üzülerek karaca modeli için sizlere bir review yazamayacağım fakat bu vesile ile kahve kulübüne katılmış oldum herkese teşekkür ederim.

Geri