• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Evcil hayvanlarınız

Bizim evin saykosu, Mojo 🦜

Aile köpeğimiz J.Lo, 13 yaşındayken aramızdan ayrıldı. Dayımın köpeğiydi, ama ailecek bakardık ona. Çocukluğum onunla geçtiği için yeri çok ayrı bende. Poposu eccük kocaman olduğu için ismi öyleydi 😌 Muhteşem bir karakteri vardı. Çocukken hiç unutmuyorum, dayım işten ötürü evden uzaktı bir süreliğine. Anneannemle dayımda kalıyorduk. J.Lo da yanımda kendi yatağında uyuyordu, sabahları anneannem çişe vs çıkarırdı ve her köpek gibi dışarıda olmayı çok severdi. Bir sabah ben uyuklarken anneannem yine çıkarmak istedi, ama o çıkmadı bir türlü. Sanırım evdeki çocuğu koruma içgüdüsüydü, yani yanımdan ayrılmayışını biz o şekilde yorumlamıştık en azından. Anneannem sonra bir şekilde çıkarmıştı neyse ki, çişini çok tutması gerekmedi 😅 Olayın üstünden 15 yıl geçti ama hiç unutmuyoruz bu davranışını ❤

Son düzenleme:
Caique değil mi? 🧡 Bayılıyorum onlara, çok oyuncu ve çok sosyal karakterleri var :love: Upuzun, sağlıklı bir ömrü olsun🦜
Evet caique. Çok saolun gerçekten aşırı oyuncu genelde yürümek veya uçmak yerine zıplayarak seyahat etmeyi seviyor. Ben de geçen sizin instanızda Mojo’ yu gördüm çok sevimliydi.

Caique zıplaması diye bir şey var gerçekten, merak eden olursa diye link bırakıyorum 😄

Papağanlar inanılmaz hayvanlar gerçekten :) bizde de jako vardı, insan gibi bir şey olmuştu yanımızda. Kaybettik kendisini bir süre önce:( ama bu kadar oyuncu, bu kadar cana yakın oldukları birçok insan tarafından bilinmiyor:)

Papağanlar inanılmaz hayvanlar gerçekten :) bizde de jako vardı, insan gibi bir şey olmuştu yanımızda. Kaybettik kendisini bir süre önce:( ama bu kadar oyuncu, bu kadar cana yakın oldukları birçok insan tarafından bilinmiyor:)

Zekaları çok hayran bırakıcı. 2-3 yaşlarındaki bir çocuğun empati yeteneğine sahip olduklarını okumuştum. Papağanları çok seviyorum ama şimdiki aklım olsa bunu yapmazdım, çok sevdiğim için yapmazdım yani. Özgür olmaları gerek çünkü ❤

Zekaları çok hayran bırakıcı. 2-3 yaşlarındaki bir çocuğun empati yeteneğine sahip olduklarını okumuştum. Papağanları çok seviyorum ama şimdiki aklım olsa bunu yapmazdım, çok sevdiğim için yapmazdım yani. Özgür olmaları gerek çünkü ❤
Evet, o konuda sonradan ben de aynı şeyi düşündüm. Balık da beslemiştim ama artık beslemiyorum, fazla kısıtlamış oluyoruz diğer hayvanlara göre.

Evet, o konuda sonradan ben de aynı şeyi düşündüm. Balık da beslemiştim ama artık beslemiyorum, fazla kısıtlamış oluyoruz diğer hayvanlara göre.
Papağanların habitatı güney amerika Avustralya ve Afrika buraya getirilen papağanlar zaten esaret altında eğer sahiplenip iyi bakılacak olurlarsa bence bizim yaptığımız iyi bir şey. Eğer beslediğimiz papağanlarI serbest bıraktığımızda yaşayabilseler ben kafeste tutamazdım herhalde.

Caique oğlum için de çok istiyorum ama petshoptan almak istemiyorum. Bir türlü sahiplendiren bulamadım :(
Caique gerçekten aile içinde beslenmesi en kolay ve çocuklarla çok iyi geçinen papağan. Çok pahalı ne yazık ki insanlar bunun ticaretini yapıyorlar.
Ömürleri 30 yıl kadar olabiliyor. Evcil bir hayvanla çocuğunuzun büyümesi adına tavsiye ederim.

Caique zıplaması diye bir şey var gerçekten, merak eden olursa diye link bırakıyorum 😄

Bizimki biraz daha seri yapıyor çekebilirsem atarım ama her telefonu elime alınca anlıyor kerata😀. Çekemiyorum hiç.

Papağanların habitatı güney amerika Avustralya ve Afrika buraya getirilen papağanlar zaten esaret altında eğer sahiplenip iyi bakılacak olurlarsa bence bizim yaptığımız iyi bir şey. Eğer beslediğimiz papağanlarI serbest bıraktığımızda yaşayabilseler ben kafeste tutamazdım herhalde.
Zaten mümkün olduğunca kafeste de tutmamıştım ben. Sizin de aynı şekilde olduğunuzu düşünüyorum. Bizimle beraber yaşıyordu omzumuzda falan :) fakat çok fazla çişini yapıyordu, o bir miktar sorundu :)

Caique gerçekten aile içinde beslenmesi en kolay ve çocuklarla çok iyi geçinen papağan. Çok pahalı ne yazık ki insanlar bunun ticaretini yapıyorlar.
Ömürleri 30 yıl kadar olabiliyor. Evcil bir hayvanla çocuğunuzun büyümesi adına tavsiye ederim.
Siz nasıl edinmiştiniz? Ben de ticaretini yapanlardan değil ama kendisi yetiştirip sahiplendirmek isteyen birinden olursa diye bakınıyorum sürekli.

Siz nasıl edinmiştiniz? Ben de ticaretini yapanlardan değil ama kendisi yetiştirip sahiplendirmek isteyen birinden olursa diye bakınıyorum sürekli.
Yakın komşumuz kuş yetiştiriyor onun tanıdıkları aracılığıyla elde beslenip büyütülmüş bulabildim.

Zaten mümkün olduğunca kafeste de tutmamıştım ben. Sizin de aynı şekilde olduğunuzu düşünüyorum. Bizimle beraber yaşıyordu omzumuzda falan :) fakat çok fazla çişini yapıyordu, o bir miktar sorundu :)
Tabiki dışarıda duruyor çoğunlukla bazen canı sokuluyor galiba kafesine gidiyor😀 bir de uykuyu çok seviyor 10 dan sonra iptal

Geri