• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Evcil hayvanlarınız

yapmayın, ağızları yok gibi ısırmak istese de çok zarar veremez bu türler, üstelik hiç bir köpek vücut dilini anlıyorsanız size durduk yere zarar vermez, onu insanlar yapar. Sadece geceleri 4-5 köpek sürü haldeyse onlardan korkun bölge koruyan köpek tehlikeli olabilir. Bunun dili var ağzı yok :)

buna katılmıyorum. Geçende köpeğin teki yavaş yavaş yaklaştı, dediğim herhalde kendini sevdirmeye geliyor.
Bi baktım ağzını açtı hart diye bir hamle yaptı bacağı zor kurtardım.
Esnaf diyor o köpeğin psikolojik sorunları var abi uzak durun. Ülkenin genel ruh hali köpeklere de yansımış. Eskiden hangisi ısırır hangisi ısırmaz anlaşılıyordu bu dönemde artık devamlı bir kolaçan halinde dolaşıyorum.

buna katılmıyorum. Geçende köpeğin teki yavaş yavaş yaklaştı, dediğim herhalde kendini sevdirmeye geliyor.
Bi baktım ağzını açtı hart diye bir hamle yaptı bacağı zor kurtardım.
Esnaf diyor o köpeğin psikolojik sorunları var abi uzak durun. Ülkenin genel ruh hali köpeklere de yansımış. Eskiden hangisi ısırır hangisi ısırmaz anlaşılıyordu bu dönemde artık devamlı bir kolaçan halinde dolaşıyorum.
Bu dediğiniz olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz demek istiyorum, aynı tip bir köpek bomonti, restaurantların olduğu bölgede var, görsen uysal ama sevmeye gidene saldırıyor, fark şu ki köpek besleyen biri o köpeğin yatış şeklinden veya size yaklaşırken gelişinden anlıyor köpeğin niyetini, vücudun duruşu kuyruk hemen ele verir kendini, mesela köpekler kuyruklarını sevinince değil saldırmadan önce de sallar vücut dilini bilmiyorsanız zarar görebilirsiniz bile. Bir de köpeğin gelişinden anlanır, yavaş yavaş ve size dimdik bakarak gelen köpek her zaman tehlikelidir.

Köpek sevmek isteyenlere küçük bir deneyim, köpeği sevmeden önce yere ve köpeğe yan çömelin bu ben tehdit değilim demek, köpeği mümkünse kafasından sevmeyin, sizin köpeğiniz değilse hoşlanmaz, sizin köpeğiniz ise yine hoşlanmaz sadece tahammül eder, köpeği her zaman çene altından sevin bu da sana güveniyorum demek, ön bacaklarından sevdiğinizde de sakinleştiklerini göreceksiniz. Bir de kendi köpeğiniz değilse ve köpeğin dilinden çok anlamıyorsanız asla yüzünüzü köpeğe yaklaştırmayın, çocuklarınız köpek sevecekse hiç önden değil her zaman yandan köpeğe yaklaştığından emin olun.

Son düzenleme:
145969ca-54d6-45dc-932d-e509bb22346f.JPG
evcil sayılmaz ama sürekli müşterimiz diyelim

Yaklaşık 15 gündür 4 küçük yavruya ev sahipliği yapıyor işyerim.Kesinlikle yanlarına yaklaşamıyorum hemen kuytu yerlere saklanıyorlar tabi ara sıra çıkıp etrafı kesiyorlar.Mama bıraktığım zaman bile tırnak çıkarıp tıslıyorlar.15 gün önceye göre biraz yol kat ettik ancak halen kendilerine dokundurtmuyor yaramazlar.Annenlerini hamileliğinden beri biliyorum ancak yavruları gördüğümden beri gözükmüyor.

Bizim ufaklıklar biraz büyüdü ancak 2 tanesi firar etti ve şimdi sadece siyah olan "güllü" ve ilk basamaktaki siyah beyaz olan "kibariye" bizimle.Kibariyeyle tam kankayız ancak güllü halen yaklaşmıyor bize.Tekir olan aklına estikçe uğruyor.

Son Fotoğrafları Görüntüle.jpg

Bu da kibariyemiz.

IMG_5977.jpg

Merhaba,
@GTuncay İzlemekten biraz da yorulmuş galiba. Bir kahve molası mı versek 🙂 Çok güzel. Bende de iki tane var. Ömrümüzü tüketiyorlar.

Sağlıcakla

Gecmisler olsun, Fip çok çok zor hastalık atlattiginiza çok sevindim.
Çok teşekkür ederim. Kilosu ve nörolojik tutulumundan ötürü normal kedinin 7.5 katı antiviral aldı. Gittiğimiz 3 profesör de genetik hastalık düşündü. Bu yüzden tanıda 1 ay kadar geciktik. Sonrasında literatürü araştırıp steroid/antiviral kombinasyonu başladım. Şükür işe yaradı. Şimdilerde “molnupravir” etken maddesi kaçak olarak üretilmeye başlandı. Çok daha etkili ve az maliyetli. Ve oral kullanılabiliyor olması büyük avantaj. Biz enjeksiyonlarla uğraşmak zorunda kaldık malesef.

Arada kendisine da kahve demliyorsunuzdur diye düşünüyorum, öyle bir karizma 😀
Kendisi bir doblocu dayı olarak çay sever 😅

IMG_4966.jpeg

Çok teşekkür ederim. Kilosu ve nörolojik tutulumundan ötürü normal kedinin 7.5 katı antiviral aldı. Gittiğimiz 3 profesör de genetik hastalık düşündü. Bu yüzden tanıda 1 ay kadar geciktik. Sonrasında literatürü araştırıp steroid/antiviral kombinasyonu başladım. Şükür işe yaradı. Şimdilerde “molnupravir” etken maddesi kaçak olarak üretilmeye başlandı. Çok daha etkili ve az maliyetli. Ve oral kullanılabiliyor olması büyük avantaj. Biz enjeksiyonlarla uğraşmak zorunda kaldık malesef.

Kendisi bir doblocu dayı olarak çay sever 😅

Ekli dosyayı görüntüle 32679
Ben sokak hayvanları ile ilgileniyorum, günümün 2 saatini onlara ayırıyorum en az, sokakta baktığım büyüttüğüm onlarca kedi oldu halen 20-30 civarı kedi ile ilgileniyorum malesef sokak şartlarında kaybettiğim çok canım da oldu son 6 aydan 2 kedim fipe yakalandı, birini kurtaramadık ancak diğeri 90 günlük tedavi ile kurtuldu şimdi mutlu mesut, beni en çok korkutan hastalık fip ve gençlik hastalığı, çok yorucu ve yıpratıcı süreçlerden geçiliyor ama bir cana yardımcı olmak onun kimsesi olmak dünyanın en güzel hazzı ve mutluluğu, hiç bir şeye değişmem onlarsız bir hayat düşünemiyorum.

Geri