• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ev tipi kahve kavurma makinası alımı

Körkahve24

Yeni Üye
İsim
Murat
Daha fazla  
İsim
Murat
Herkese iyi akşamlar, ben kahveyle altı aydır hobi olarak ilgileniyorum. Şu anda ev tipi birçok demleme ekipmanı kullanıyorum. Kahve Kavurma makinası almanın zamanı geldi sanırım. Tanıdıklarım bana Coffee Logic önerdi. Söylenene göre fiyat performansı açısından iyi bir makina. Türkiye’de maalesef bu tür ev tipi makinaları bulmak zor gibi. Bu Marc’a hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Caffemesy nin ( https://amzn.eu/d/56rhDcy) 300gr lik modeli amazona (... )gelmiş daha onceki oossta paylasilan javurucun yenisi ve eski model yerine alınabilir. Kullanışlı bir kavurucu diye biliyorum ev için. (Sipariş verdim ;) )

Edit: gonderi gumruk problemi yasayacagindan, hataya sebep olmamak icin url'i kaldordim.

Son düzenleme:
güzel haberi sizlere de vermiş olayım :) Uzun uğraşlar sonunda Amazondan aldığım ve gümrüğe takılma ihtimali olan "cafemesy roaster" sorunsuz şekilde gümrüğe takılmadan teslim edildi 🤩
şimdi sıra çekirdekleri kavurmaya başlamak ve termocouple + artisan ı bağlamakta...

Selam herkese,
Konu bir hayli eski kalmış, uzun zamandır kavurma makinalarını araştırıyorum son durumda IKAWA ya da ROEST karar kılacağım gibi duruyor. Lakin yurtdışında Kaffelogic için de harika bir indirim var. Fiyat/performans bakımından çok tutarlı.

Kavurma makinası üzerine birkaç konu var ama "Yeşil çekirdek temini" ile ilgili olarak pek bilgi bulamadım.
Çekirdeği temin etmemiz zor olur mu? Ya da nerelerden temin edebiliriz? Bu konuda bilgisi olanlar yönlendirebilirse çok sevinirim.

Selam herkese,
Konu bir hayli eski kalmış, uzun zamandır kavurma makinalarını araştırıyorum son durumda IKAWA ya da ROEST karar kılacağım gibi duruyor. Lakin yurtdışında Kaffelogic için de harika bir indirim var. Fiyat/performans bakımından çok tutarlı.

Kavurma makinası üzerine birkaç konu var ama "Yeşil çekirdek temini" ile ilgili olarak pek bilgi bulamadım.
Çekirdeği temin etmemiz zor olur mu? Ya da nerelerden temin edebiliriz? Bu konuda bilgisi olanlar yönlendirebilirse çok sevinirim.

Makine adaylarınız arasında aillio bullet neden yok acaba? Benim gündemimde olduğu için merak ettim.

Aillio Bullet almak için Şubat ayında Danimarka'ya eposta attım. Türkiye'de Moka Trade'in sattığını söyleyene kadar burada da satıldığını öğrenememiştim. Footprinti biraz daha büyük tabi roestten ama yarı fiyatının altında tabi.

Aillio Bullet almak için Şubat ayında Danimarka'ya eposta attım. Türkiye'de Moka Trade'in sattığını söyleyene kadar burada da satıldığını öğrenememiştim. Footprinti biraz daha büyük tabi roestten ama yarı fiyatının altında tabi.
üç modelden de bulunuyor mu kendilerinde ve fiyatlar nasıl

Sadece r2 pro satılıyor ancak ben 2 hafta önce sorduğumda stok olmadığını ve stoklarin ne zaman yenilenecegi konusunun kesin olmadığını belirttiler. Bullet merkeze mail attım, distrubitorun stoklarını yenileyene kadar sabırla beklememi önerdiler. Mahrumiyet ülkesinde bir tecrübe daha edindik.

Sadece r2 pro satılıyor ancak ben 2 hafta önce sorduğumda stok olmadığını ve stoklarin ne zaman yenilenecegi konusunun kesin olmadığını belirttiler. Bullet merkeze mail attım, distrubitorun stoklarını yenileyene kadar sabırla beklememi önerdiler. Mahrumiyet ülkesinde bir tecrübe daha edindik.
Maalesef bu ithalat kısıtları bu tip alışverişleri neredeyse imkansız hale getirdi. Pazar küçük, kar düşük olunca tüccar da çok aktif değil. Sonuç dediğiniz gibi mahrumiyet oldu.

Geri