• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

EUREKA ÖĞÜTÜCÜM ÖĞÜTMÜYOR.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akbay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akbay

Yeni Üye
İsim
İsmail
Daha fazla  
İsim
İsmail
Selamlar, Eureka marka öğütücüğüm ile en son filtre kahve ayarında öğütüm yaptıktan sonra, tekrar inceltip espresso moduna aldım fakat öğütüm yapmadı. İçini komple temizledim. Dişli vidasını takarken hafif gevşek bıraktım öyle yapınca dişli çalıştı fakat kahve ekleyince çalışmasını yine durdurdu. Filtre kahve ayarında çalışıyor ama espresso ayarında çalışmıyor. Tavsiyesi olan, bu durumu yaşayan var mıdır?

ayar düğmesini çıkarıp tekrar taktınız mı? Geri takarken belki de doğru ayarda takmadıysanız espressoya indiğinizi sandığınız ayar belki de 0 noktasına denk geliyordur.

Evet yaptım. Dişlilerine kadar temizledim. Bugün aldığım yeri arayıp sordum bana bu makine espressoya göre uygun değil tıkanmış olabilir dediler. Bu makineyi iki yıl önce 23bine almıştım. Bununla da filtre kahve boyutunda çekemeyeceksem ne işe yarar anlamadım.

Mignon model
Evet yaptım. Dişlilerine kadar temizledim. Bugün aldığım yeri arayıp sordum bana bu makine espressoya göre uygun değil tıkanmış olabilir dediler. Bu makineyi iki yıl önce 23bine almıştım. Bununla da filtre kahve boyutunda çekemeyeceksem ne işe yarar anlamadım.
Mignon modellerinin hepsi Espresso ve filtre ölçüsünde öğüt yapar (tatmin edici sonuç doğurur doğurmaz o kısmına girmiyorum) dolayısıyla verilen cevabı çok anlamlı bulmadım, siz espresso öğütmek istediğiniz ayardayken makineyi çalıştırdığınızda dişliler dönüyor mu? Dönüyorsa Çekirdek atınca mı tıkanıyor? Bu sorulara cevap yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım

eureka Xxl olan model bende ki, filtre öğütmeye müsait olmadığını söyleselerdi bende almazdım bu ürünü, bana da çok mantıklı gelmedi. Evet ürünü temizledikten sonra dişli dönmeye başkadı ama çekirdek atınca tıkanıyor

anlattığınız kısımla ilgili atladığınız bir nokta yoksa ve kahveniz çok sıra dışı bir açık kavrum kahve değilse sıkışma durumu motorla ilgili bir arızaya işaret ediyor ki inanılmaz açık bir kavrumda bile bu makinenin sıkışma yapabileceğini sanmıyorum, emektar crono modelimde ne kahveler öğüttüm türk kahvesi ayarında

Motor arızası olsa geri kalın öğütüm ayarına alınca öğütme yapar mı peki? Ben tekrar kalın kısma alınca öğütüyor, bunu anlayamadım

Dişlilerin kalibrasyonu bozulmuş olabilir. Kontrol etmenizde fayda var. Gerekiyorsa kalibre edip ayar mekanizmasında sıfır noktasını yeniden ayarlamanız gerekebilir. Calibration, board marker method, shimming, true zero point terimleri ile videolar bulabilirsiniz.

Geri