• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Eureka Mignon Specialita

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orhanozel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
13000

orhanozel

Barista
İsim
Orhan
Daha fazla  
İsim
Orhan
Espresso Makinesi
Profitec Pro 400
Değirmen
Kinu M47 Classic
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Manisa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Yunusemre
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Yunusemre
Merhaba;

Ekim 2025 tarihinde satın almış olduğum öğütücümü satıyorum. Daha üst seviye bir öğütücü almak istiyorum. Ürün temizdir ve görselleri aşağıdadır. Ürünün üst bıçağını tutan vidalardan birisi yalama oldu. Bana sorun yaratmadı fakat istenirse tornacıda küçük bir işlem ile halledilebilir. Fiyatı bu nedenle uygun tutuyorum. Ürün karşı ödemeli kargo edilir ve ya Manisa Merkezde elden teslim edilir.

Ekli dosyalar

• IMG_20260405_181027.jpg
    IMG_20260405_181027.jpg
    70.7 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20260405_181020.jpg
    IMG_20260405_181020.jpg
    87.7 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20260405_181010.jpg
    IMG_20260405_181010.jpg
    75.1 KB · Görüntüleme: 68
Ağırlık espresso öğütümüne uygun bi değirmen olduğunu biliyoruz ama Türk kahvesi içinde uygun öğütüm sağlıyor mu?

Türk kahvesi için bir deneme yapmadım açıkçası. Kullanan ve öğütenler yorum yapacaktır

selamlar, öğütücü kaçkg kahve ögütmüştür ? bir de yalama olan kısım vida mı sadece ?

Ortalama 5 kg kahve öğütülmüştür. Vida boşa dönüyor. O nedenle vida yuvası mı yoksa vidamı yalama oldu emin değilim ama muhtemelen vidanın geçtiği plaka da diş kaybı olmuştur. Aynı ölçüde daha uzun bir vida ile ya da tornacıda yeni diş açtırıp o dişe göre vida takılarakta çözülebilir. Ben zaten el değirmeni ile aldığım çıktıları daha çok benimsediğim ve sevdiğim için satma kararı aldım. Aşağıdaki resim parçayı göstermek için örnek olarak konulmuştur

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    58.2 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
teşekkür ederim hızlı cevap için, vidanın geçtiği yuva olmalı, vida olsa çözüm kolay... bunda da kolay ama zahmetli hata kabul etmeyecek operasyonlar...

Teşekkürler ilginiz için

Geri