• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eureka karşılaştırma

cagatay0010

Yeni Üye
İsim
Çağatay
Daha fazla  
İsim
Çağatay
Merhaba arkadaşlar,
65 mm bıçaklı olan eureka değirmen daha ucuz. Bu iki makine arasındaki fark nedir anlayamadım. 65 mm olan daha pahalı olması gerekmez mi? Hangisini almalıyım tavsiye rica ederim.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    154.1 KB · Görüntüleme: 73
  • 2.png
    2.png
    162.7 KB · Görüntüleme: 73
Selam dostum, Specialita olan model kontrol panelı olduğu için yanı zanlayıcı ile dozlama imkanı suniyor, SD olan bu özellık yok. fiyat o yüzden böyle. Yoksa 65mm normalde aynı şartlar da olsun daha pahalı.

Hangisini almalıyım tavsiye rica ederim.
Farklı çekirdekler ve farklı demleme metodları denemeyi seviyor; espresso ve filtre öğütümleri arasında sıkça geçiş yaparım diyorsanız Zero 65 All Purpose sizin için daha mantıklı olacaktır.

Büyük çoğunlukla espresso içiyorum, günde 2-4 espresso öğütümü yapacak pratik bir öğütücü lazım diyorsanız Specialita sizin için daha uygun olur.

Geri