• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso makinesi tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alsh72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öneri için teşekkürler. Ancak Delonghi Dedica EC685 model ürünü aldım. Servise ihtiyacımız yok eşimle sadece 2 kişiyiz şimdilik. İleride kalabalık olursak misafir vs de gelirse herkes gidip kendi kahvesini yapsın diyen biriyim :D Yedek parça ile ilgili sorun yaşayacağımı düşünmedim. Küçük bir şehir olan Kastamonu'da yaşıyorum çok ilginçtir ki burada yetkili servisi bile var. 3-4 aydır kullanıyorum bir sorun da yaşamadım şuana kadar. Mutfak aletlerinde hiç 2. el ürün düşünmedim. Teşekkürler
Siz bilirsiniz. Söylediğim tipte makieneler deneseydiniz farkı anlardınız . Ankaraya gelirseniz. Misafir edelim sizi birlikte ikram edelim deneyin :)

Yani evde kullanacam derseniz. Biraz fiyat olarak pahalı ama şahane bir makina var. Tek gruplu 1,8 Litre boyler hacmi mevcut. Genel de küçük işletmeler ve evler de kullanılan bir cihaz. Ev tipi cihazlar da süt köpürtme biraz zor. Fakat bu cihaz profesyonel. Belezza marka araştırın derim. Makina ile bütün kahveleri rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

Yani evde kullanacam derseniz. Biraz fiyat olarak pahalı ama şahane bir makina var. Tek gruplu 1,8 Litre boyler hacmi mevcut. Genel de küçük işletmeler ve evler de kullanılan bir cihaz. Ev tipi cihazlar da süt köpürtme biraz zor. Fakat bu cihaz profesyonel. Belezza marka araştırın derim. Makina ile bütün kahveleri rahatlıkla çıkarabilirsiniz.
Teşekkürler! Fiyatlar bayağı uçmuş ya. Şimdilik delonghiden devam etmek zorundayız sanırım :)

Geri