• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso için giriş seviyesi öğütücü tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metulen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metulen

Yeni Üye
İsim
Mustafa
Daha fazla  
İsim
Mustafa
Merhaba. Gaggia new classic ile aranıza katıldım. Şuan cihaz standart modda. İleride OPV yay değişimi yapmayı planlıyorum. İlk olarak standart portafilte ve basınçlı sepet ile bir süre deneyimlerim. Sonrası için ise 2. el olarak öğütücü almak istiyorum. Hedefim basınçsız naked portafiltre ile espresso hazırlayabilmek. Bu süreçte yeterli olabilecek bir öğütücü önerebilir misiniz? Sonradan değiştirmek istemiyorum. Zaten seviye olarak orta-giriş seviyesi bir set kurabilmek. Bütçem maalesef kısıtlı. Makineyi ucuz alıp iyi bir öğütücü almalıydın dediğinizi duyar gibiyim ama tercihim bu yönde oldu :)

Merhaba hocam hoş geldiniz, kendim de kullandığım Lelit Fred adlı öğütücüyü önerebilirim. Benim makinam sizinkinden bir tık daha alt bir makina (delonghi ec685) fakat naked portafiltre ile kullanıyorum. Ayar mekanizması biraz eski usül kalsa da istediğini kadar ince ayar yapabiliyorsunuz. Size yeteceğini düşünüyorum bütçe olarak da çok zorlamaz ikinci ele sık düşüyor :)

Merhaba hocam hoş geldiniz, kendim de kullandığım Lelit Fred adlı öğütücüyü önerebilirim. Benim makinam sizinkinden bir tık daha alt bir makina (delonghi ec685) fakat naked portafiltre ile kullanıyorum. Ayar mekanizması biraz eski usül kalsa da istediğini kadar ince ayar yapabiliyorsunuz. Size yeteceğini düşünüyorum bütçe olarak da çok zorlamaz ikinci ele sık düşüyor :)
Teşekkürler cevabınız için. Lelit fred çok önerilmiş ve 2. elde bir tane 2bin tl den satışta. biraz daha bakınıp karar vericem. Breville'in öğütücüleri nasıldır acaba? Görüntü olarak ta cezbediyor. işlev kadar görünüm de benim için önemli.

Teşekkürler cevabınız için. Lelit fred çok önerilmiş ve 2. elde bir tane 2bin tl den satışta. biraz daha bakınıp karar vericem. Breville'in öğütücüleri nasıldır acaba? Görüntü olarak ta cezbediyor. işlev kadar görünüm de benim için önemli.
Breville'ler hakkında fikrim yok, ben de bayağı araştırmıştım en son Lelit'te karar kıldım. Görüntü olarak biraz talihsiz evet ama bir süre sonra da göze şirin gelmeye başlıyor :)

Ben espresso olayina ilk basladigimda breville setiyle baslamistim. Espresso makinesi icin ayni seyi soyleyemeyecegim (portafiltresi 54mm) ama bence degirmeni iyiydi. Biraz fazla topaklanma yapsa da ogutme inceligi olarak is gorur. Breville in goruntusu de her zaman fotojenik. Suan eureka mignon kullaniyorum. Eger eureka fiyatlarina cikarsan goruntu olarak bence o da cok şık ve son derece kaliteli cihaz.

Eureka fiyat olarak 2. elde bile bütçemin üzerinde kalıyor. Cunill'ler var durumuna göre uygun fiyata bulunabiliyor aslında. Ama uzun süre kullanılmış bir değirmen de alınmaz sanırım.

Selamlar, ben de espresso makinesi kovalar haldeyim sürekli ( asıl istediğim flair 58 :) ) O sebeple sürekli değirmen de bakıyorum. İki tane ucuz bulduğum var ;

Graef Cm 702
Espresso Öğütücü

Ben ikinci olanı tercih ederim alacak olsam. Kesicisini değiştime özgürlüğü var. Aliexpresste bir sürü farklı faklı kesiciler var.

Hocam merhaba bir kaç ay önce bende sizinle aynı durumdaydım, bir çok kişiden lelit fred önerisini duymuştum gelbura da 2950 tlydi. Sonra alternatiflere filan bakayım dedim Amazon’da 1800 liraya graef cm102 baktım internetten biraz, direk sipariş verdim bir haftaya geldi her şey iyi güzel makinenin dizaynı yanındaki ekstra araç gereçler harika, ama gel gelelim daha ikinci çekişimde motor yandı hemen bir gün sonra iade ettim. Sonrasında ne yapalım ne edelim derken ikinci ellerde breville ile bu sıfır lelit fred arasında kaldım herkes espresso için lelit i söylüyordu, onun siparişini verdim. Onu da kullanmaya başladım 3 gün sonra çok basit bir şekilde üstteki hopper ı kırıldı. Tabi canlar bayağı sıkıldı 🤕🤠. Sonrasında Japon yapıştırıcısı ve sızdırmaz bant filan emaneten duruyor. Fotoğrafları sunucu kabul etmedi atamadım.😅Ama lelit in performansı gerçekten iyi bayağı tatsız hadiseler yaşadım ama hiç pişman değilim. Sonuç olarak size tavsiyem kesinlikle fred

Eureka öğütücü çeşitleri herkesi memnun eder nitelikte( genel anlamda,en iyisi vb demiyorum) Bütçe kısıtlı ise perfettonun ekransız hali ki bence pek de önemli değil,tamamen aynısı olan crono alabilirsiniz.Yanlız iki çeşidi var,birinin bıçakları filtre öğütüm için,ilk versiyon ki bende onu aldım espresso için.Perfetto ile aynı bıçak.Ürün 1000tl daha fazla lelit fredden ama öğütüm ve malzeme kalitesi ve de görsel olarak ondan çok önde.Ayrıca uzun yıllar hizmet edecek sağlamlıkta ağır bir ürün.Hatta burda ilanlarda bir arkadaş satıyordu bakın isterseniz

Eureka öğütücü çeşitleri herkesi memnun eder nitelikte( genel anlamda,en iyisi vb demiyorum) Bütçe kısıtlı ise perfettonun ekransız hali ki bence pek de önemli değil,tamamen aynısı olan crono alabilirsiniz.Yanlız iki çeşidi var,birinin bıçakları filtre öğütüm için,ilk versiyon ki bende onu aldım espresso için.Perfetto ile aynı bıçak.Ürün 1000tl daha fazla lelit fredden ama öğütüm ve malzeme kalitesi ve de görsel olarak ondan çok önde.Ayrıca uzun yıllar hizmet edecek sağlamlıkta ağır bir ürün.Hatta burda ilanlarda bir arkadaş satıyordu bakın isterseniz
Hocam eurekalar da çok güzel lakin onlar 7000-8000 civarında değiller mi?

Hayır dediğim crono daha uygun,burda ilanlarda bir arkadaş satıyor 3000 di sanırım istediği,sorun isterseniz hangi tip bıçak

Cunill markası fiyat performans ürünüdür. Piyasa da mekanların çoğun da bulunur. Eğer biraz bütçeniz var ise bu cihazı öneririm

Cunill markası fiyat performans ürünüdür. Piyasa da mekanların çoğun da bulunur. Eğer biraz bütçeniz var ise bu cihazı öneririm
İndirim kodu var mı?

Hocam ben daha önce satın aldım havale yaparsanız firma özel iskonto uygulayıp teklif gönderiyor. Mutfak10 Firma ile iletişime geçin indirim yapar onlar. Kart ile ödeyecekseniz indirim kodu talep edin bazen onu da yapıyorlar

Hocam ben daha önce satın aldım havale yaparsanız firma özel iskonto uygulayıp teklif gönderiyor. Mutfak10 Firma ile iletişime geçin indirim yapar onlar. Kart ile ödeyecekseniz indirim kodu talep edin bazen onu da yapıyorlar
Firma temsilcisi misiniz?

Geri