• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Epinox Barista Kettle alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darloch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar. Demlemeye yeni başladım. Kettle arayışındayım. 1 litre hacimli kettle arıyorum. https://kahvemod.com/urun/epinox-ba...t30YgN4PoPcaTy_OjYS0evQdLNX7LAY0aAt0eEALw_wcB
Bu ürün alınır mı? Alırsam kahve için doğru aralık olan ısıyı nasıl ölçebilirim?
Ürün elbette alınabilir içine kirpi süzgeç eklenip daha iyi hale de getirilebilir. Suyu kaynatıp bunu içine atarsınız istediğiniz sıcaklıkta kullanırsınız eskiden öyle yapıyordum.

Ürün elbette alınabilir içine kirpi süzgeç eklenip daha iyi hale de getirilebilir. Suyu kaynatıp bunu içine atarsınız istediğiniz sıcaklıkta kullanırsınız eskiden öyle yapıyordum.
Cevabınız için teşekkürler. Gazlı ocak kullanıyorum, bunun kettle’a bir zararı olur mu? Ayrıca internette kablolu ısı ölçerler gördüm, onlardan alıp içine bir şekilde yerleştirsem nasıl olur? Bir de suyu dökerken kaç derece ısı kaybeder/kaybeder mi? Örneğin kettle içindeki su sıcaklığını 95 derece ölçsem, kahve demleme ekipmanıma temas ettiğinde kaç derece kayıp olur/olur mu?

Cevabınız için teşekkürler. Gazlı ocak kullanıyorum, bunun kettle’a bir zararı olur mu? Ayrıca internette kablolu ısı ölçerler gördüm, onlardan alıp içine bir şekilde yerleştirsem nasıl olur? Bir de suyu dökerken kaç derece ısı kaybeder/kaybeder mi? Örneğin kettle içindeki su sıcaklığını 95 derece ölçsem, kahve demleme ekipmanıma temas ettiğinde kaç derece kayıp olur/olur mu?
kahve demleme ekipmanıma temas ettiğinde derken dediğinizi tam anlayamadım ama drip kettle da döküşlerinizi yaptığınız sürece ısı kaybı olacaktır 95 derece ile başladıysanız demleme sonu yüksek ihtimal 89-90 ları bulur tabi materyaline bağlı ama suyu başka bir kettle da ısıtıp epinox drip kettle a aktarmaktan bahsediyosanız ısı kaynı olacaktır çünkü o malzeme metal ve soğuk önceden kücük bir ısıtma yapmanız daha iyi olur

Ocakta pek sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum kablolarla ilgili bir bilgim de yok maalesef , ısı kaybı konusunda bence bu noktada pek endişe etmenize gerek yok 1 2 derece yüksek başlarsınız demlemeye böyle telafi edilebilir diye düşünüyorum.

Ben de bugün hario buono benzeri bir kettle aldım ocak üstü. Termometre ile kullanmayı düşünüyorum. Normal kettle ile kaynattığım suyu dökerken kaç derece kayıp yaşarım?

Merhabalar. Demlemeye yeni başladım. Kettle arayışındayım. 1 litre hacimli kettle arıyorum. https://kahvemod.com/urun/epinox-ba...t30YgN4PoPcaTy_OjYS0evQdLNX7LAY0aAt0eEALw_wcB
Bu ürün alınır mı? Alırsam kahve için doğru aralık olan ısıyı nasıl ölçebilirim?
Maddi olarak zorlanmayacaksanız elektrikli bir kettle almanızı tavsiye ederim. Daha önce ben de buna benzer bir şey kullandım ama belirli bir zaman sonra yetersiz kaldığını;kaynat, ölç derken eziyet olduğunu düşünüyorsunuz ve elektrikli bir kettle geçiyorsunuz. Bence baştan elektrikli alın boşa paranızı harcamayın. Ben konchero marka kettle kullanıyorum üst düzey bir kettle değil ama iş görüyor tavsiye ederim.

Maddi olarak zorlanmayacaksanız elektrikli bir kettle almanızı tavsiye ederim. Daha önce ben de buna benzer bir şey kullandım ama belirli bir zaman sonra yetersiz kaldığını;kaynat, ölç derken eziyet olduğunu düşünüyorsunuz ve elektrikli bir kettle geçiyorsunuz. Bence baştan elektrikli alın boşa paranızı harcamayın. Ben konchero marka kettle kullanıyorum üst düzey bir kettle değil ama iş görüyor tavsiye ederim.
Bahsettiğiniz ürün bu mu? Ürün buysa eğer, tamamen 1 litre suyu alıyor mu? Ayrıca bu site güvenilir mi?

Epinox'un bu modelini kullanıyorum. Dediğiniz gibi ekstra termometre ile sıcaklık kontrolü sağlıyorum. Gayet memnunum. kendiliğinden derece ayarlı kettle yüksek ihtimalle daha kullanışlıdır tabii ama fiyat farkı da ortada. Ben 800ml hacimli almıştım gayet yeterli.

Bu arada sorularınızdan birini söylemeyi unutmuşum ama bahsettiğim modeli doğrudan gazlı ocak üzerinde kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım zaten ürün ocakta kullanılmaya uygun olarak belirtilmiş sitesinde.

Geri