• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

El değirmenine elektrikli etkiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Exodia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Exodia

Barista
İsim
Yoldaş Güney Yıldız
Arkadaşlar selam Comandante c40 sahibiyim. El değirmenine sahip her arkadaşın düştüğü batağa düşmüş durumdayım. Kahve öğütmek aşırı üşendiriyor bu yüzden kahve içmemeye başladım. Bir öneriniz var mıdır? Kas gücünü aradan çıkartabileceğim, değirmenime elektrikli bir eklenti nasıl yapabilirim?

Bulmak biraz zor motorize sistemlere bakmak lazım harionun vardı ama randıman verir mi bilmiyorum pek kullanan görmedim

Geri