• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

el değirmeni tavsiyesi

1 yil aktif olarak g50 kullandim , suan da comandante kullaniyorum G50 bence iyi bir degirmen ancak altini ciziyorum suan ki sifir satis fiyati bence fazla Olayin gider ve gelir boyutu nasildir orasini bilemem tabi
Kullandigim sure boyunca yasadigim tek sorun kol topuzunun cikmasi oldu , onu da en son kol degisiminden sonra yasamadim
Cmd , 1zpresso k-max veya Timemore xlite oneririm
1zpresso K-max elime alip kullanmadim ancak forumda hatri sayilir kullanicisi var ve memnunlar
Timemore xlite da iyi bir degirmen ,bizzat arkadasimin cafesinde kullandim

Bende ssi advance im bu sene bende dive master olmayı düşünüyorum 😊
Divemaster olarak dalış liderliği yapabiliyorsun veya eğitimlere asistanlık edebiliyorsun. Aslında çoğu pratik eğitimi biz veriyoruz bire birde. Instructor son dalışı yaptırıyor. Sözde takip ediyor eğitimleri 😀 Çoklu öğrencili pratik eğitimde ise öğrenci arttıkça divemaster yada asistan eğitmeni arttırmak zorunda eğitmen.

arkadaşlar merhaba
bir süre seramik öğütücülü değirmen kullandıktan sonra sıfır molent g50 satın aldım fakat molent 1 senenin sonunda darma duman oldu :S
firma ile iletişime geçtim bana yeni ayar mekanizması gönderdiler fakat çözüm olmadı
artık bir değirmen alıp değirmen meselesini kapatmak istiyorum
genel kullanımım v60 ve moka pot
uzun seneler sorun çıkartmayacak bir değirmen tavsiyesine ihtiyacım var
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
hocam selamlar. molentin sahibi olan kişi gördüğüm kadarıyla malının arkasında duran biri. tekrar yazdınız mı ? yoksa yazmanıza rağmen çözülmedi mi ? bende de molent var o yüzden merak ettim.

Ben de bunu yazacaktım. G50 tank gibi değirmen, 1 yıl kullandım. En fazla ayar/klik sisteminin bilyelerinde içeri kaçma sorunu olabilir, ve de boyalı modellerde boya atması. Mesela Comandante sert zemine düşse içi oynayabilir fakat g50 tamamen yekpare alüminyum.
G50 sonrası Comandante öğütümde elbette daha farklı, iki ürünün fiyatı da farklı. G50 de bence pekâlâ, keyifle kullanılır.
bende o yüzden şaşırdım hocam. component kalitesi baya sağlam ve sert çünkü. ben 2 yıldır kullanıyorum bana mısın demiyor.

hocam selamlar. molentin sahibi olan kişi gördüğüm kadarıyla malının arkasında duran biri. tekrar yazdınız mı ? yoksa yazmanıza rağmen çözülmedi mi ? bende de molent var o yüzden merak ettim.
İlk görüşme de ayar mekanizmasını gönderdiler ikinci sefer de aramadım derdi sıkıntısı bitecek gibi değil belki benim şansıma öyle denk geldi

Bu arada tavsiyede bulunun arkadaşlara teşekkür ederin 1zpresso x pro aldım şimdilik herşey güzel gidiyor özellikle ayar mekanizması çok güzel

Geri