• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

El değirmeni tavsiye (molent g50 vs 1zpresso jx)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kkaannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Siz olsanız hangi değirmeni seçerdiniz ?

• Molent G50

Oy: 15 30.0%
  • 1Zpresso Jx

Oy: 35 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Tabi ki öyle, hatta doğru taktığıma eminim, ama işte OKB çok illet bir durum, insan sürekli emin olduğu halde huzursuzlanıyor. Bu gidişle takarken artık videoya çekeceğim kendime doğru taktığımı kanıtlamak ve tekrar baştan söküp takmamak için 😂😂

Bu aslında değinilmesi gereken ve çok önemli bir konu. Molent'i tercih ederkenki en büyük sebeplerimden birisiydi diyebilirim parça sayısının az olması ve kolay olması. Ne yazık ki takıntılı bir insanım, ve artan parça sayısıyla birlikte 'ya yanlış taktıysam, ya zarar verdiysem' gerginliğim de artıyor. Molent'te bu pek mümkün değil: Önce mil takılıyor, ardından kol takılarak mil sabitleniyor, alt üst fark etmeden yay mile geçiriliyor, burr yerleştirilip oturtuluyor ve ayar vidası burr'e yerleştirilip sıfır noktasına kadar sıkılıyor, bu kadar. Bu kadar basitken bile huzursuzluk ve gerginlik yaşayabiliyorum, ve parça sayısı çok daha fazla olan bir değirmenle kim bilir ne yapardım bilemiyorum 😂.
Ben de KPro'yu temizlerken daha fazla parçaya ayıramadığım için hayıflanıyorum :)

Kpro plus çok iyi ya g50 den geçmeye kalksam iki katı para vermem gerekecek , hhaaaa gel gelelim v60 ve türk kahvesinden başka kahve içmiyorum ne yapayım ?

Selamlar,

Ben bir 1Zpresso JX Pro sahibiyim ve bugün ilk kez tek başıma söküp temizledim ve çok rahat bir biçimde geri topladım.

Bir beze parçaları çıkarttığım sıra ile geri taktım ve hiç bir sorun yaşamadım.

En çok zorlayacak olan sanırım yayı çünkü geniş başlayıp daralan bir yayı var ve dar olan kısım bürr'ün parçalayıcı bıçaklarına baktı mı gerisi çorap söküğü gibi :=)

1Zpresso JX pro iyi bir değirmen.

Geri