Metehan
Barista
Aynen hesap hatası olmuş düzelttim şimdi teşekkür ederimHocam ayrı ayrı alındığında 190 etmiyor mu bunlar eğer diğer paketler 100 gr iseBen mi yanlış anlıyorum
Aynen hesap hatası olmuş düzelttim şimdi teşekkür ederimHocam ayrı ayrı alındığında 190 etmiyor mu bunlar eğer diğer paketler 100 gr iseBen mi yanlış anlıyorum
Maalesef hocam yumurtasız pek mümkün değil yapılır ama bu kıtırlık bu kıvam yakalanamıyor pek. Şuana kadar hiç böyle ifade ile karşılaşmadım ama olabilir hocam. Beğenmenize sevindimArkadaşlara dağıtırım diye 900 gr. almıştım, hepsini kendim yedim)
Yakın gelecekte bir daha almayı planlıyorum, sadece bazılarında bir yumurta kokusu var gibiydi aşırı rahatsız etmese de. Ya da başka bişeyi ben öyle yorumladım. Bunu yumurtasız falan yapma şansı var mı acaba?@Metehan
Çok zor hocam, zaten şuanki fiyatları ne kadar koruyabilirim pek bilmiyorum açıkçası.kaçırdık kapmanyayı tekrarı olur mu hocam
Artık her geçen gün bir önceki güne göre kampanyalı gibi oluyor Metehan hocam. Allah yardımcımız olsun.Çok zor hocam, zaten şuanki fiyatları ne kadar koruyabilirim pek bilmiyorum açıkçası.