• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Ekşi Mayalı Şeyler / Biscotti % 15 indirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, kampanyaya gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim, şuan sadece 3 adet stok kalmış görünüyor. Her zamanki gibi salı günü 23.59'da haftanın siparişleri kapanacak.

Selamlar, haftanın siparişleri kargoya teslim edilmiştir. Herkese şimdiden afiyet olsun. Önümüzdeki haftanın siparişlerini almaya devam ediyorum.

Merhaba.Geçen ay sipariş vermiştik öncelikle ellerinize sağlık o kadar güzeldi ki göz açıp kapayıncaya kadar bitti.tekrar almak istiyorum.

Arkadaşlara dağıtırım diye 900 gr. almıştım, hepsini kendim yedim (:)
Yakın gelecekte bir daha almayı planlıyorum, sadece bazılarında bir yumurta kokusu var gibiydi aşırı rahatsız etmese de. Ya da başka bişeyi ben öyle yorumladım. Bunu yumurtasız falan yapma şansı var mı acaba? :D @Metehan

Son düzenleme:
Arkadaşlara dağıtırım diye 900 gr. almıştım, hepsini kendim yedim :))
Yakın gelecekte bir daha almayı planlıyorum, sadece bazılarında bir yumurta kokusu var gibiydi aşırı rahatsız etmese de. Ya da başka bişeyi ben öyle yorumladım. Bunu yumurtasız falan yapma şansı var mı acaba? :D @Metehan
Maalesef hocam yumurtasız pek mümkün değil yapılır ama bu kıtırlık bu kıvam yakalanamıyor pek. Şuana kadar hiç böyle ifade ile karşılaşmadım ama olabilir hocam. Beğenmenize sevindim 👍

hepsinin tadına baktım ve diyorum ki muazzamlar, elinize saglik.

Çok zor hocam, zaten şuanki fiyatları ne kadar koruyabilirim pek bilmiyorum açıkçası.
Artık her geçen gün bir önceki güne göre kampanyalı gibi oluyor Metehan hocam. Allah yardımcımız olsun.

Sipariş vereceğim evdekiler ben gelene kadar tüketir diye tedirginim 😂

Geri