• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Ekşi Mayalı Şeyler / Biscotti % 15 indirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam arkadaşlar Shopier üzerinden satışları açmış bulunmaktayım. Şimdilik 3 çeşit biscotti ile devam edeceğim. İlerleyen süreçlerde biscotti çeşitlerine yenileri eklenecek daha önce bahsettiğim gibi.

www.shopier.com/eksiseyler

Sitede görebileceğiniz gibi hurma dolgulu baharatlı biscotti yeni çeşitlerimizden birisi. İçeriği şöyle:

İçindekiler: Organik Buğday unu, tereyağ, badem, ceviz, hurma, yumurta, şeker, kabartma tozu, keçi boynuzu unu, özel baharat karışımı

Baharat karışımı: Tarçın, kakule, karanfil, muskat, yenibahar, anason, zencefil, mace , kişniş.

Fiyatları olabildiğince limitlerde tutmaya çalıştım yine eft olarak ödeme yapacaklar için %5 indirimimiz olacak. Eft ödemeler için mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz. Bu arada vergi dairesinden üretim iznimin mevcut olduğunu gelir vergisine tabi olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Eft indirimindeki amaç aracı kurumun aldığı kar payını sizlere yansıtmak. Kargo ücreti 40 TL olmakla birlikte 400 TL üzeri siparişlerde kargo ücretsiz. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

aaa Geri Dönmüş İki gözümün çiçegi.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    63.1 KB · Görüntüleme: 21
Selamlar, biscotti'lerin raf ömrü ne kadar oluyor? Bir sipariş vermek istiyorum ama buna göre planlayayım dedim :)

Selamlar, biscotti'lerin raf ömrü ne kadar oluyor? Bir sipariş vermek istiyorum ama buna göre planlayayım dedim :)

Selam, oda ısısında saklandığında 2 hafta sonra bayatlamasa da nefasetini yitirmeye başlıyor. Buzdolabında çok daha uzun süreler boyunca ilk günkü gibi kalabiliyor. Ayrıca buzlukta da saklayabilirsiniz. 3 defa pişirim yapıldığı için biscottinin temel özelliği çok uzun süreler boyunca bozulmaması. Tek dikkat etmeniz gereken hava almayacak şekilde muhafaza etmeniz. Tavsiyem 1-2 hafta içinde bitirilemeyecekse buzdolabında veya buzlukta muhafaza edilmesi yönünde.

Forum vesilesiyle farkında olduğum ve ilk kez denediğim, dener denemez de denemekte ne kadar geç kaldığımı fark ederek kendime hayıflandığım bir tecrübe oldu benim için 😅. Karışık ve uzun bir cümle yazdığımın farkındayım ama insanı gaza getiren bir meretmiş bu biscotti.
Sohbet sohbeti açtı biscottilerden bir cheesecake tabanı yapma projesi geliştirdik. Sonucu düşündükçe yüreğim pırpır ediyor, içim içime sığmıyor 😂. Benim vücut kitle indeksim 31 arkadaşlar yasal olarak benim yeme içme tavsiyelerime güvenilmesini bekleme hakkım var. Bu biscottiler bir başka diyorum 😅

Forum vesilesiyle farkında olduğum ve ilk kez denediğim, dener denemez de denemekte ne kadar geç kaldığımı fark ederek kendime hayıflandığım bir tecrübe oldu benim için 😅. Karışık ve uzun bir cümle yazdığımın farkındayım ama insanı gaza getiren bir meretmiş bu biscotti.
Sohbet sohbeti açtı biscottilerden bir cheesecake tabanı yapma projesi geliştirdik. Sonucu düşündükçe yüreğim pırpır ediyor, içim içime sığmıyor 😂. Benim vücut kitle indeksim 31 arkadaşlar yasal olarak benim yeme içme tavsiyelerime güvenilmesini bekleme hakkım var. Bu biscottiler bir başka diyorum 😅

Beğenmenize sevindim :)

Arkadaşlar çarşamba perşembe günün stokları açık. Salı günü 23:59'a kadar gelen siparişleri çarşamba ve perşembe günü pişirip gönderiyorum.

Güzel yorumların etkisinde kalıp gecenin bir yarısı siparişimi geçtim. Bakalım fıstıklıyı mı yoksa bademliyi mi seveceğiz 🙂

Siparişim sabah elime ulaştı. Fakat bir öncekinde üzüm hatırlamıyorum, şuanki siparişte fazla üzüm görüyorum ve antep fıstığı tadını bastırmış. Tarifte bir değişikliğe mi gidildi? @Metehan

Sabah kargom gelmiş. İlk defa eve gitmeyi bu kadar çok istedim. Bakalım nasıl bir şey çıkacak 😄

Geri