• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔Ekim 2022 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?

• 3 Cores Coffee

Oy: 1 0.2%
  • Aroasting Lab

Oy: 6 1.2%
  • At Origin

Oy: 11 2.2%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

• Boxx Coffee

Oy: 128 25.2%
  • Calibre Coffee

• Celsius Roastery

• Clean Cup

Oy: 18 3.5%
  • Coffee Department

Oy: 30 5.9%
  • Coffee Friend Zone

Oy: 2 0.4%
  • Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

Oy: 3 0.6%
  • Coffeemamma

• Eleonora Coffee

• Gourme Coffee Roasting

Oy: 0 0.0%
  • Incommon Coffee

Oy: 4 0.8%
  • Kahve Fabrikası

Oy: 32 6.3%
  • Kava Coffee Roasting

• Kimma Coffee Roaster

Oy: 9 1.8%
  • Kronotrop

Oy: 22 4.3%
  • Lot Coffee Roastery

Oy: 5 1.0%
  • Minus One Coffee

• Molecule Coffee

• Montag

Oy: 65 12.8%
  • Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Overdose Coffee

Oy: 41 8.1%
  • Paper Coffee & Chocolate

Oy: 7 1.4%
  • Poka Coffee Roastery

• Probador Collectiva

Oy: 29 5.7%
  • R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

Oy: 3 0.6%
  • Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Tetra N Caffeine

Oy: 19 3.7%
  • Troika

• Firma1

Oy: 14 2.8%
  • Williams Roastery

Oy: 20 3.9%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 22 4.3%

• Kullanılan toplam oy
    508
  • Anket kapatılmış .
Çok kalın değil mi abi. Çok fazla deniz tuzu da aldığım yok ama.

Bir bildikleri vardır demekten başka çare de tok 🙁
Ben denedim.
Costarica thermik demlemesi 17gram için 1:25snyede bitti.
Bir bildikleri vardır diye alışveriş yapacaksak işimiz zor(:

Kahve Fabrikası +

Yaye merak eden varsa Ultraya baksın güzel Yayesi var😋Ben Ultra dedim

Neden Boxx ? çok farklı bir seçenek yok ? bir tek kostarika ilgi çekici, onuda bu sene 2-3 ayrı kavurucan (Preon en iyisi) denedik.

Zaten @zebercet daha ayrıntılıca sormuş :)
Geçen ay yapılan seçim anketine göre Boxx'a sadece 14 kişinin oy vermesi gerekiyor(:

Fiyat - performans mantığı karıştırılırsa bilemem.
İlla fiyat performans seçilecekse zaten 1 yıl önce seçilen ve bu ay yılını doldurduğu için ankete giren Kahve Fabrikasının seçilmesi gerekir.
1663585058917.png

Geçen ay yapılan seçim anketine göre Boxx'a sadece 14 kişinin oy vermesi gerekiyor:)

İlla fiyat performans seçilecekse zaten 1 yıl önce seçilen ve bu ay yılını doldurduğu için ankete giren Kahve Fabrikasının seçilmesi gerekir.
Ekli dosyayı görüntüle 22045
Yes boxx diyenleri duymak lazım.
Kesinlikle katılıyorum:) forumda övgüsünüde duymadım herhangi bir çekirdeğinin şaşırtıcı gökten düşme oldu banada

Bence anket 2 aşamalı olmalı. Örneğin İlk 5 kavurucu 2. aşamaya geçse bence senaryo daha farklı olabilir. Hiç seçilme ihtimali olmayan kavurucuların seçilme ihtimali olur. Birde anket 2 sorudan oluşmalı ilk soru firma seçimi 2. soru neden seçtin gibi.

Geçen ay yapılan seçim anketine göre Boxx'a sadece 14 kişinin oy vermesi gerekiyor:)

Ekli dosyayı görüntüle 22045

Boxx gayet iyi bir kavurucu.

Sadece ucuz olduğu için tercih edildiği bilgisini kimden aldınız?

Yok zaten neden seçildiğini anlamaya çalışıyoruz kötü kavurucu dediğimiz bilgisini nereden aldın onu sorayım ?

Edit : Ki Boxx konusu geçen haftaki tek mesajdan önce aylarca boş duruyormuş.

Son düzenleme:

O zaman iyi kavrum yaptıklarından dolayı Boxx'u seçiyorum diyebilirsiniz üstad. Bu gayet anlaşılabilir bir öneri.

Ben sadece kafama takılanları soruyorum. Kavrumla alakalı herhangi bir sorum yok. Ki deneyimlediğim bir firma ama burada takıldığım, her çekirdeğe aynı düz reçetenin koyulması.
Sadece bu çekirdeği boxx kavrumuyla içtim. Onuda kendi reçeteleriyle yaptım.
Dünyanın en acaip reçetesi olabilir sanırım
Deniz tuzu öğüt - 2-3 gram çekirdekle değirmeni temizle - 60 bloom / gerişini yalapşap tek döküşle bitir. Ve tek reçete var.
Bu costarikayı 285TL den satıyorlar. Biraz daha özenli bir reçete beni daha çok memnun edebilirdi. Bak gene kavruma takılmamışsım. Geri bildirim yapıyorum kendimce.

Aylık seçimlerde de beni rahatsız eden tarafından bahsediyorum.
4 - 5 kişi arka arkaya Boxx diyince bir anda oylar arasında ki makas gereksiz yere açılmaya başlıyor. Bende sebebini soruyorum? Neden herkes Boxx diyor diye.
Bende oy kullanacağım değil mi?

Boxx neden seçilir: Her bütçeye uygun çekirdek bulundurması, çekirdeklerin birçok farklı ülkeden olması, çekirdeklerin yeni hasat olması, espressocular için 1'i yeni 2 harmanı olması, nispeten uygun fiyatlar, ücretsiz kargo, sample box seçeneği.

O zaman iyi kavrum yaptıklarından dolayı Boxx'u seçiyorum diyebilirsiniz üstad. Bu gayet anlaşılabilir bir öneri.

Ben sadece kafama takılanları soruyorum. Kavrumla alakalı herhangi bir sorum yok. Ki deneyimlediğim bir firma ama burada takıldığım, her çekirdeğe aynı düz reçetenin koyulması.

Bu costarikayı 285TL den satıyorlar. Biraz daha özenli bir reçete beni daha çok memnun edebilirdi. Bak gene kavruma takılmamışsım. Geri bildirim yapıyorum kendimce.

Aylık seçimlerde de beni rahatsız eden tarafından bahsediyorum.
4 - 5 kişi arka arkaya Boxx diyince bir anda oylar arasında ki makas gereksiz yere açılmaya başlıyor. Bende sebebini soruyorum? Neden herkes Boxx diyor diye.
Bende oy kullanacağım değil mi?
Bir firmanın iyi kahve kavuruyor olması, şu an sitesinde satışta olan kahvelerin iyi kahveler olması anlamına gelmez ki…

Selamlar @zebercet

Şahsım adına boxx tercihim,kavrumlarının tutarlılığı,yeni hasat çekirdeklerini merak ediyor olmam ve fiyat politikası.

Şahsen oy kullanırken gerekçelerimi genel itibari ile yazarım ama bu yazmayı atladım.

Geri