• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Drone Pilotluğu

Mavic pro kullanıcısı olarak ben de yerimi alayım burda.

Bizim konu buradaymış işte ☺️
Ben de kendi çapımda uğraşıyorum Mini ile. Memnunum keratadan, ufak tefek çalışıyor garibim.
Bu da benim çekimim. Hesabımda 2 tane kahve ile alakalı video da mevcuttur.🤓

Emeğinize sağlık! Eğer sinematik görüntüler elde etmek niyetinde olursanız birkaç tavsiyem olacak: Öncelikle miniyi kendi ekseninde ya hiç döndürmeyin ya da çok çok yavaş döndürün. Hızlı hareketler akıcılığı ve estetiği ciddi düzeyde zedeliyor. FPS de düşükse takıla takıla dönüyor mini. Çok hafif hareketleri de algılayabiliyor alet, o yüzden sağ kolu bir dahakine C modunda çok hafif döndürmeyi deneyin. Bir de konuyu iyi belirlemek gerekiyor. Denizi mi çekeceğiz, yapılaşmayı mı çekeceğiz, yoksa kıyı şeridini mi çekeceğiz gibi. Her şeyi almak istersek odak kayboluyor, izleyici neye bakacağını bilemiyor. Bir de pozlamayı olabildiğince sabitleyerek çekim yapmayı deneyin. Pozlama ve beyaz ayarının ani değişimi de sinematik etkiyi yok ediyor. Ahkam kestiğime bakmayın ben de yeni keşfediyorum bunları, fotoğrafçılık geçmişim biraz işe yarıyor sadece.

Çekim yapmayı özledim valla, bir kar çekimi yapma hayalim var ama hem ciddi kuraklık var hem de pandemi elimizi kolumuzu bağladı.

Emeğinize sağlık! Eğer sinematik görüntüler elde etmek niyetinde olursanız birkaç tavsiyem olacak: Öncelikle miniyi kendi ekseninde ya hiç döndürmeyin ya da çok çok yavaş döndürün. Hızlı hareketler akıcılığı ve estetiği ciddi düzeyde zedeliyor. FPS de düşükse takıla takıla dönüyor mini. Çok hafif hareketleri de algılayabiliyor alet, o yüzden sağ kolu bir dahakine C modunda çok hafif döndürmeyi deneyin. Bir de konuyu iyi belirlemek gerekiyor. Denizi mi çekeceğiz, yapılaşmayı mı çekeceğiz, yoksa kıyı şeridini mi çekeceğiz gibi. Her şeyi almak istersek odak kayboluyor, izleyici neye bakacağını bilemiyor. Bir de pozlamayı olabildiğince sabitleyerek çekim yapmayı deneyin. Pozlama ve beyaz ayarının ani değişimi de sinematik etkiyi yok ediyor. Ahkam kestiğime bakmayın ben de yeni keşfediyorum bunları, fotoğrafçılık geçmişim biraz işe yarıyor sadece.

Çekim yapmayı özledim valla, bir kar çekimi yapma hayalim var ama hem ciddi kuraklık var hem de pandemi elimizi kolumuzu bağladı.
Ankara'da Nallıhan'ı denemeni tavsiye ederim. Şahsen vaktim olsaydı vlog haricinde daha çok güzel sahneler yakarlardım. İnsan olmadığı için yasak vs. gibi sıkıntıları da yaşamazsın. :) Naçizane ufak bir tavsiye olaraksa gün batımını değil de bence gün doğumunu tercih etmen olur. Güneş o renkli tepenin ardından battığı için gün batımında çok ters ışık oluyor

Geri