• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dripper için sürahi önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrdawn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrdawn

Barista
İsim
Şafak
Daha fazla  
İsim
Şafak
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Üzülerek söylüyorum ki V60 setimin sürahisi kırıldı dostlar. Uygun fiyatlı sürahi önerilerinizi bekliyorum. Hario fiyatları oldukça yüksek. Tekrar bu şekilde kırılırsa aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum :D

3 tane aldım kırılırsa yedek olsun diye :)

En mantıklısı galiba bu gibi. Ağız kısmı v60 ile uyumlu mu peki biliyor musunuz?

Öğrenciyken ağzı düz pitcher kullanıyordum. Isı dengesi güzel, havalandırma ve dökme pratik.

2 tane hario kırdıktan sonra annemin günde kullandığı 20 yıllık cam demliği sürahi niyetine kullanmaya başladım.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-05-08 at 09.30.03.jpeg
    WhatsApp Image 2026-05-08 at 09.30.03.jpeg
    99.7 KB · Görüntüleme: 85
Kapaklı olarak da uygun fiyatlı onerisi olan var mı? Kalita'nınkini kullanıyordum ben de yeni kırdım :(

Kapaklı olarak da uygun fiyatlı onerisi olan var mı? Kalita'nınkini kullanıyordum ben de yeni kırdım :(
Ben geçen gün korkmaz markasının ürününü aldım. Fiyatı şu an anneler günü için 225TL gibi bir şeye geldi. Rakip ürünler için bedava. Şans verin derim. Kapağı yok ama belki evde bir şey uydurulabilir üzerine.

Ben de geçenlerde Trendyol’dan bu ürünü aldım. Epinox marka. V60 ile uyumlu. Camı normal kahve sürahilerine göre baya kalın. Kolayca kırılabilecek gibi değil. Tasarımı da çok güzel.

Link

Ekli dosyalar

• IMG_2907.jpeg
    IMG_2907.jpeg
    272.2 KB · Görüntüleme: 58
Bana göre gayet kullanışlı, henüz kullanmadım ama kahvelerim gelsin kullanınca göreceğiz. Kapak olarak popilistten ceplediğim bardak altlıklarını kullanırım👌:coffee:

Ekli dosyalar

• IMG_8809.jpeg
    IMG_8809.jpeg
    231.8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_8808.jpeg
    IMG_8808.jpeg
    275.8 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_8807.jpeg
    IMG_8807.jpeg
    260.4 KB · Görüntüleme: 38

Ben de geçenlerde Trendyol’dan bu ürünü aldım. Epinox marka. V60 ile uyumlu. Camı normal kahve sürahilerine göre baya kalın. Kolayca kırılabilecek gibi değil. Tasarımı da çok güzel.

Link
Guzelmiş iyi gunlerde kullanın
Linke tıklayınca altta onerilerde bu ürün cıktı. Servis Surahisi Fiyatı makul ve kapaklı bir model alternatif olsun diye ekliyorum 🙃

Ben geçen gün korkmaz markasının ürününü aldım. Fiyatı şu an anneler günü için 225TL gibi bir şeye geldi. Rakip ürünler için bedava. Şans verin derim. Kapağı yok ama belki evde bir şey uydurulabilir üzerine.
Sürahi seçiminde borosilikat ya da normal cam olması bir fark yaratıyor mu peki ben borosilikat ürünlere çok alışamadım ama dediğiniz ürün uygun fiyatlı alabilirim

Sürahi seçiminde borosilikat ya da normal cam olması bir fark yaratıyor mu peki ben borosilikat ürünlere çok alışamadım ama dediğiniz ürün uygun fiyatlı alabilirim
Borosilikatın normal cama göre en büyük avantajı ısıya olan dayanıklılığı. Normal cam gibi ani sıcaklık değişimlerinde kolay kolay çatlamaz örneğin. Bu fırında yemek yapılan borcam tepsiler var belki duymuşsunuzdur. Onunla aynı malzeme. Özetle daha dayanıklı bir cam türü.

Geri