• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Dr. Roaster Coffee Roastery - %30 Sepet İndirimi - "DRR30" + Ücretsiz Kargo

@DrRoaster merhabalar. Kahve demlemeye yeni başladım. Tatları henüz tanımıyorum. Sizin özellikle deneme paketlerinizden alıp farklı kahveleri denemek isterim. Yada sizin başka bir öneriniz varsa o kahve ile de başlayabilirim. V60 kullanıyorum. Değirmen hariç ekipmanlarım var. O nedenle öğütülmüş almam gerekecek. Sizin tavsiyeniz ne olur? Birde önereceğiniz kahve için bir reçete verebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Merhabalar dilediğiniz bir deneme paketinden başlayabilirsiniz ama farklı tadım profilleri için Afrika Deneme Paketi'ni öneririm. Bu pakette floral olarak Ethiopia Guji, meyvemsi ve şarapsı asiditeye sahip Kenya ve çok severek içtiğimiz sürpriz at niteliğinde denge abidesi çekirdeğimiz Congo Lutumba mevcut :p Bunların haricinde Colombia La Mesata da alışılagelmiş Colombialardan farklı son derece meyvemsi bir çekirdek. Siparişinize uygun şekilde öğütür reçete de paylaşırız.

Merhaba @DrRoaster
Sipariş verdikten sonra fark ettim ki kahve stoğum bitmiş, #3568 numaralı siparişimdeki paketlerden en az birini degass bitirmiş şekilde gönderebilir misiniz rica etsem?

Merhaba @DrRoaster hocam indirim ilaç gibi geldi daha önce Etiyopya Guji kavrumunu deneme fırsatı bulmuştum. Eline sağlık gerçekten 👌🏻 Siparişi geçtim sabırsızlıkla bekliyorum 😋

@DrRoaster SİPARİŞ NO: 3574 indirim için çok teşekkür ediyorum. Siparişin hiç acelesi yok mümkün olan en taze kavrum tercihimdir. Özellikle Cumhuriyet bayramı dolayısıyla olması da çok anlamlı tebrik ve takdir ediyorum.

#3558 Bu da benim siparişim. Degass bitmiş kahve stoğunuz varsa ondan göndermeniz beni çok mutlu eder. İndirim için tebrik ve teşekkür ederim kahvelerinizi denemek için sabırsızlanıyorum.

Son düzenleme:

#3558 Bu da benim siparişim. Degass bitmiş kahve stoğunuz varsa ondan göndermeniz beni çok mutlu eder. İndirim için tebrik ve teşekkür ederim kahvelerinizi denemek için sabırsızlanıyorum.

İlginiz için teşekkür ederiz çekirdeklerin birini degassingi bitmiş lottan gönderdik umarız beğenirsiniz. 🥰

Merhaba tekrar, bazı arkadaşlarımız sormuştu Rwanda Nyamyumba Isimbi Bourbon tekrar açıldı. 🥳🥳🥳

Merhaba,
Öncelikle indirim için teşekkür ederim. Türk kahvesinde de kullanabileceğim çekirdek öneriniz var mı? Almak istediğim kahveleri Aeropress ,Clever ve Türk kahvesi olarak demlemek için kullanmak istiyorum.

Sağlıcakla

Kargom ulaştı. Pullar ise ayrı bir güzellik kattı. Teşekkürler.

Not: Kavrum 26 ekim. Degassing bitişini bir hafta mı 10 gün mü kabul edeyim?
Afiyet olsun 😋 Degassing bitişini ve ideal içim zamanını 5-7 gün olarak düşünebilirsiniz Ethiopia çekirdeklerinde süre uzayabiliyor.

Merhaba,
Öncelikle indirim için teşekkür ederim. Türk kahvesinde de kullanabileceğim çekirdek öneriniz var mı? Almak istediğim kahveleri Aeropress ,Clever ve Türk kahvesi olarak demlemek için kullanmak istiyorum.

Sağlıcakla
Merhaba gecikme için kusura bakmayın. Türk kahvesinde Ethiopia Guji ve Rwanda Isimbi Bourbon’u kullanabilirsiniz. Farklı bir deneyim olur ikisi de çiçeksi ve tatlı çekirdekler. Aynı çekirdekler filtre demlemelerde mükemmel sonuç veriyor. Yine clever dripper için CostaRica’yı da deneyebilirsiniz. Aeropress’te Espresso Premium’umuz çok iyi sonuç veriyor.

@DrRoaster SİPARİŞ NO: 3574 indirim için çok teşekkür ediyorum. Siparişin hiç acelesi yok mümkün olan en taze kavrum tercihimdir. Özellikle Cumhuriyet bayramı dolayısıyla olması da çok anlamlı tebrik ve takdir ediyorum.
İlginiz için çok teşekkür ederiz. En yeni kavrumdan gönderelim 🥰

Merhaba gecikme için kusura bakmayın. Türk kahvesinde Ethiopia Guji ve Rwanda Isimbi Bourbon’u kullanabilirsiniz. Farklı bir deneyim olur ikisi de çiçeksi ve tatlı çekirdekler. Aynı çekirdekler filtre demlemelerde mükemmel sonuç veriyor. Yine clever dripper için CostaRica’yı da deneyebilirsiniz. Aeropress’te Espresso Premium’umuz çok iyi sonuç veriyor.
Merhaba,
İlginiz için teşekkür ederim. Siparişimi verdim. Sizden ricam, eğer vakit ayırmanız mümkün olursa, siparişimdeki kahveler için reçete göndermeniz. Elimde kahve olduğu için acelem yok. Lütfen benim kahvelerim de taze kavrulmuş olsun.
Sipariş no : 3595
Indirim için yeniden teşekkür ederim.
Sağlıcakla

#3596 sipariş kodu ile espresso ve nitelikli kahve demleme setimizi aldık. Öncelikle indirim için teşekkürler. Umarım içlerinden beğenip sürekli alacagım kahveler çıkıcak :)

#3596 sipariş kodu ile espresso ve nitelikli kahve demleme setimizi aldık. Öncelikle indirim için teşekkürler. Umarım içlerinden beğenip sürekli alacagım kahveler çıkıcak :)
Biz teşekkür ederiz. Beğeneceğinizi düşünüyoruz. :) Şimdiden afiyet olsun.

Merhabalar siparişim ulaştı. Kahvelerin bir kısmını degassing bitmiş olarak istedim. Muhammet bey @DrRoaster sağolsun çok ilgili. Kahve pulları ve hediye 🎁 için ayrıca teşekkür ederim. Nikaragua Tuma demledim reçete isteyenlere de belki bir nebze olsun yardımcı olur.

Değirmen: Molennt G50. 36 klik
Su: Pınar 92 derece
1/15 oranını kullandım
20 gram kahve /300 gram su olarak
demlemeyi V60 ile yaptım çiçeklenme için 40-45 gram arası su kullandım. Sornarsında eşit miktarda olacak şekilde iki döküş (2x130 gram) yaparak demlemeyi neticelendirdim. Sonuç mükemmel di benim için başlangıçta bitter çikolata be siyah üzüm notaları vardı bitişte ise floral lezzetler yakaladım.
Türk kahvesi çekirdek olarak elinde az miktarda da olsa mevcutmuş çekirdek olarak aldığım kahveleri molent g 50 ile 1 klikte öğüttüm. Öğütürken herhangibir zorlanma yaşamadım. Türk kahvesi kavrumuda beni hayal kırıklığına uğrwtmadı. Kavrumu çok güzel dengesi yerinde içildiğinde yormadan doyuran bir kahve çıktı. Elinize emeğinize sağlık Muhammet bey. Hayırlı bol kazançlar dilerim

Geri