• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

df54 Elektrikli Kahve Değirmeni

enkoppkaffe

Barista
df64 başlığı altında haberini paylaştığım değirmen, haberinin çıkışının üzerinden 1 hafta geçmeden youtuber'ların eline düşmeye başlamış.

Göründüğü kadarıyla df64 gen2'den tek farkı 54 mm dişliye sahip olması ve ayar indikatörünün daha basit oluşu. Bir de topluluk tarafından 3d baskı ile yapılan "dosing cup yükseltici" paket içeriğinde geliyor.

ABD'de 229 USD' den satışa sunulacakmış.

Detaylı incelemelerde daha farklı sonuçlar çıkabilir belki ama bu fiyat bandında ve bu özelliklerde; diğer df ürünlerinde olduğu gibi hem espressoda hem filtrede yine çok güçlü bir f/p alternatif olacak gibi gözüküyor. Hele bir de SSP bu hype üzerine 54 mm dişli çıkarırsa giriş seviyesi için mükemmel ötesi bir ürün olur. Özellikle Eureka Mignon serisi risk altında gibi duruyor.

@Globally ülkemize getirmeye karar verirse başlığı iDose df54 olarak değiştiririz inşallah :D

Son düzenleme:
Bu çinlilar ne istiyo italianlar dan. Bi rahat birakin. :ROFLMAO: :ROFLMAO: DF64 zatam giriş seviye bir değirmen. İki kere giriş yapsak üste çıkarız kafası mi bu?

Bu değirmeni kimse getirmeyi düşünmüyor sanırım keşke olsa @Globally

Avustralyalıyım ve yakın zamanda memleketime yaptığım bir ziyarette bir DF54 satın aldım ve onu İstanbul'a getirdim. Daha önce sadece bir el değirmeni (1zpresso JX-Pro) kullanmıştım, bu benim ilk elektrikli değirmenim. JX-Pro iyi bir değirmen ama DF54'ten aldığım öğütmeler gözle görülür şekilde daha iyi kahve üretiyor. Espresso öğütmeleri her zaman hafif ve kabarık oluyor ve asla topaklanma olmuyor. Gaggia Classic Pro'm aniden çok daha fazla kullanılıyor! Lezzet profilinin daha iyi ve daha tutarlı olduğunu düşünüyorum. 'Dozaj kabı' portafiltreye mükemmel bir şekilde uyuyor ve artık dağıtmak için sallayabiliyorum, bu da kanallaşmayı neredeyse ortadan kaldırdı. Hala WDT yapıyorum ama artık gerekli olup olmadığını merak ediyorum. Körük, tutulan bazı öğütülmüş kahveleri üflemek için gerekli ve çok az miktarda öğütme, makinenin dışına, şutun etrafına yapışıyor ama bunun dışında hiçbir şikayetim yok. Diğer insanlar için bu öğütücünün Türkiye'ye getirilmesini umuyorum.

Geri