• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Denizli Kahve Arkadaşlığı

Merhaba; Denizli, pellini kafenin kahvelerini deneyen var mi? kendileri kavuruyorlar sanirim.
Nitelikli kahve beklemeyin. Yakın zamanda Kahvefabrikası şube açacak Yenişehir yürüyüş yolu güzergahına.

Bildiğim kadarıyla Pellini marka kahveler, franchise aldıkları Pellini markasının orijinal kahveleri. İtalya'dan geliyor olabilir. Ancak kasanın orada sergilenen single origin kahveler sahibinin kendi kavurduğu kahveler. En azından ben öyle biliyorum. Hemen bugün veya ertesi gün elimde kahve olsun derseniz alabilirsiniz aslında ama forumda adı sıklıkla geçen kavurucuların kahvelerinin yanında sönük kalır.

Hakkını yemeyeyim, Çamlık'ta bulunan şubeleri beni nitelikli kahveye başlatan şubedir. Single origin filtre kahveleri her zaman V60 ile demliyorlar. Gele gide merakla kahvelerin demlenmesini incelemiş ve kendilerinden V60 seti satın almıştım. İlk çekirdeklerimi de hep buradan alıyordum.

Kahve fabrikası'nı merakla bekliyorum. Evime oldukça uzak olsa da açıldığında gitmeye çalışacağım. Hatta belki bir organizasyon bile yapılabilir :)

Denizli de Kahve fabrikasinin bi sube acmasi sevindirici bir haber fakat burda kavurma yapmayacaklar diye biliyorum, ekipman satisi egitim vs.. kapsamli. Dumani ustunde kahveyi gidip elden alamadiktan sonra bize bir faydasi olur mu bilmiyorum. Kahve fabrikasi bazen ups ile gonderiyor 5-6 gün sürüyor elime ulaşmasi.. 5 gun boyunca hangi sartlarda nerde bekliyorsa artik paket davul gibi şişmiş oluyor..

Denizlide olan elden molent almak isteyen arkadaşlar için ilanı buraya bırakıyorum :)

Denizli de Kahve fabrikasinin bi sube acmasi sevindirici bir haber fakat burda kavurma yapmayacaklar diye biliyorum, ekipman satisi egitim vs.. kapsamli. Dumani ustunde kahveyi gidip elden alamadiktan sonra bize bir faydasi olur mu bilmiyorum. Kahve fabrikasi bazen ups ile gonderiyor 5-6 gün sürüyor elime ulaşmasi.. 5 gun boyunca hangi sartlarda nerde bekliyorsa artik paket davul gibi şişmiş oluyor..
Çok Taze Kahve iyi değildir. Kavrulduktan sonra kahvenin kendisine gelmesi içindeki kötü gazları salması için ortalama 10 Günlük bir sürece ihtiyaç duyar bununla ilgili forumda konular mevcut.

Kısaca çok taze kahve iyi kahve demek degildir bunun ortasını yakalamanız lazım :)

Çok Taze Kahve iyi değildir. Kavrulduktan sonra kahvenin kendisine gelmesi içindeki kötü gazları salması için ortalama 10 Günlük bir sürece ihtiyaç duyar bununla ilgili forumda konular mevcut.

Kısaca çok taze kahve iyi kahve demek degildir bunun ortasını yakalamanız lazım :)
3 gün degassing yapsin yeter 🙂 onuda benim mutfak dolabinda yapsin kargocu camin onunde gezdiriyor heralde ici geciyor kahvenin bi cit daha kavuruyorlar extradan 😁

Denizli deki kahve severler ile tanisma acisindan da iyi olur, gidilesi bir açılış.

Bugün market alışverişine gidiyorum derken kendimi kahve fabrikası açılışında buldum. Şerif hocamla tanışma fırsatı da yakaladım kısa keyifli bir sohbet yaptık, çok kibar sıcakkanlı bir insan. Açılış yoğunluğu olmasına rağmen bara geçip bize V60 pozo azul demledi. Yeni işyerinin hayırlı olmasını dilerim.

Bu konuyu hortlatmamam için bir sebep göremiyorum, foruma yeni katıldım sayılır. Koşuyolunda tabea nitelikli ve gerçekten başarılı kahveler yapıyor. Varsa bildiğiniz açılan bir yer, bilgilendirin damağımız şenlensin efenim.

Bu konuyu hortlatmamam için bir sebep göremiyorum, foruma yeni katıldım sayılır. Koşuyolunda tabea nitelikli ve gerçekten başarılı kahveler yapıyor. Varsa bildiğiniz açılan bir yer, bilgilendirin damağımız şenlensin efenim.
Tabea daha çok Ticari çekirdekler kullanıyor nitelikli diyemeyiz. Yeni açılan Walker's var elemanları demleme konusunda daha acemi ama eğitim alıyorlardı en son ama çekirdek olarak nitelikli diyebileceğimiz çekirdekler mevcut Konumu: https://www.google.com/maps/place/Walker's+Şirinköy/@37.766494,29.0284634,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x14c741d4743cf575:0xd4b1df8430f79f2f!8m2!3d37.7664898!4d29.0310383!16s/g/11wjl6d7d4?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTAxNi4wIKXMDSoASAFQAw==

Denizli'de nitelikli kahve kavuran ve demleyen tek yer Manguu Coffee Roastery var bildiğim.Sahibi Okan bey çok bilgili ve naif bir insan.Kavrumlarını beğeniyorum ben.Belki toplu alımlara da katılmak isterler.Bu vesileyle davet edeyim.Kahve Fabrikasının da şubesi var ama daha çok eğitimler için kullanılıyor.Açık zamanı yakalarsanız güzel kahveler içebilirsiniz.Onun dışında Saray türk kahvesi öneririm :) yoksa çay...

Denizli'de nitelikli kahve kavuran ve demleyen tek yer Manguu Coffee Roastery var bildiğim.Sahibi Okan bey çok bilgili ve naif bir insan.Kavrumlarını beğeniyorum ben.Belki toplu alımlara da katılmak isterler.Bu vesileyle davet edeyim.Kahve Fabrikasının da şubesi var ama daha çok eğitimler için kullanılıyor.Açık zamanı yakalarsanız güzel kahveler içebilirsiniz.Onun dışında Saray türk kahvesi öneririm :) yoksa çay...
Mangu'da Nitelikli değil hocam aslında o da Ticari çekirdekler satıyor sadece kavrumlar daha Medium profilde olduğu için öyle düşünülüyor olabilir :)

Çoğunlukla işletmelere üretim yapıyorlar fakat arada Elkin Guzman gibi güzel çekirdekler de geliyor.İlk kavrumları denemiştim baya iyiydi.Farklı kavurucuların kahveleri de denk gelebiliyor :)

Çoğunlukla işletmelere üretim yapıyorlar fakat arada Elkin Guzman gibi güzel çekirdekler de geliyor.İlk kavrumları denemiştim baya iyiydi.Farklı kavurucuların kahveleri de denk gelebiliyor :)
O zaman ufak miktarlarda nitelikli'de kavuruyor bana hiç denk gelmedigi için söylemiştim zaten yeri çok ters şehrin diğer ucunda o tarafta oturmuyorsan şehir değiştirir gibi yol gitmen gerekiyor :)

Geri