• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Demleme Kazaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zebercet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu hafta iki gün üst üste başıma gelen hadiseler

1. Gün bardak koymadan shot almak
2. Gün bardağı almayı unutup altındaki tartıyı çekmek.
Yanmadım ama çok temizlik yaptım.

Aeropressle benimde başıma gelenlerinde haddi hesabı yok abi, videoyu izlerken tekrar yaşadım resmen artık 200ml den fazla su koyduğum reçeteleri kullanmıyorum bile 😁 bu kadarla geçmiş olsun.

Bu gün de benim başıma geldi.
Kahveyi öğüttüm, cmd'nin altını 1 nolu kesme fırçamla temizleyip, kulpu çıkarıp içine üflememle birlikte baya bir kahve tozu gözüme kaçtı, yanma ve batma hissi ile yaptığım kahvenin tadını da alamadım.
Yarın nalburdan koruyucu kaynak gözlüğü alacam.

Bu gün de benim başıma geldi.
Kahveyi öğüttüm, cmd'nin altını 1 nolu kesme fırçamla temizleyip, kulpu çıkarıp içine üflememle birlikte baya bir kahve tozu gözüme kaçtı, yanma ve batma hissi ile yaptığım kahvenin tadını da alamadım.
Yarın nalburdan koruyucu kaynak gözlüğü alacam.
Bence de demleme yaparken mutlaka bu tarz koruyucu ekipmanlar kullanılmalı hocam. Ben de 3D gözlük kullanıyorum her demlememde

yaşanan elim olaylar sonrası köşemize yeni ekipmanlar dahil etmek lazım geliyor. her demleme öncesi, "önce emniyet, sonra hareket." mottosuyla kapsamlı bir ön hazırlık artık mümkün görünüyor.

vrnky.jpg

Çok geçmiş olsun yeni gördüm başlığı, nefesiniz resmen küfür etmiş ufaklığın yanında :) Tam bir piston aşağı durumu olmuş. Tekrarlarının yaşanmaması dileğiyle :coffee:

Geri