• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Demleme Kazaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zebercet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zebercet

Barista
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
Değirmen
Sözen
Ekipmanlar
Orak, çekiç, faraş
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara - Antalya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Muratpaşa
Video atarım, kahve paylaşırım fikriyle, bir sene önce zebercet mahlasıyla instagram kanalı açmıştım. Uzun zamandırda video atmadığım için bi gaza geldim. Gelmez olaydım:)

Aeropress ile 17:250 bir demleme yapıcam ama aero maksimum 250-260 ml su alıyor. Aklımdan çıkmış.
Yani parçaları ucu ucuna denkleştirmek farz.
Şu şekilde,
1704564335224.jpeg
Tabi ben bunu yapmadığımı video sırasında demleme yaparken farkettim, kaldı 220ml’de/: ve iş güvenliği kültürümüze güvenerek o anda düzeltmeye çalıştım.

Aleme ibret olsun kaydı;

Videoyu bilakis sesli ekledim. Yanımda çocuk olduğu için o acıyla küfür bile edememişim/:

Geçmiş olsun ya, valla izlerken canım yandı 🥺

Çok geçmiş olsun üstadım 😭😢

Geçmiş olsun, umarım iyisindir😞. Benim de böyle eklemem gereken su kalmış ve fakat aero da yer kalmamıştı, benzer bir videodan çıkardığım dersle müdahale etmemiş çıkan fincana razı olmuştum.

Çok geçmiş olsun.

Benzer kaza yaşadım. Clever ilk aldığımda 500ml + 30gr kahve şeklinde demleme yaptım. Taşırken, savruldu. Elime boca oldu.
Tek sorun elimde video kayıdı yok, sayın @zebercet gibi.

Artık cleverda 450 ml + 28 gr demlerim o günden beri.

Teşekkürler, gayet iyiyim. Hemen akan suyun altına soktum ama bu yanlış. İnsan ne yapacağını bilemiyor. Doğru olan bi kapta duran / soğuğa yakın ılık suya sokmak. Evdede pişik kremi vardı:) onu sürünce birşey kalmadı.
Asıl kalbimi kıran ben yanarken, bebemin şarkı söylemesi:)

@selamet beyciğim ben de inatla 30/500 clevere devam ediyorum. Dediğiniz gibi tam sınırda kalıyor su. Dikkatli olmak gerek hakikaten.

Video atarım, kahve paylaşırım fikriyle, bir sene önce zebercet mahlasıyla instagram kanalı açmıştım. Uzun zamandırda video atmadığım için bi gaza geldim. Gelmez olaydım:)

Aeropress ile 17:250 bir demleme yapıcam ama aero maksimum 250-260 ml su alıyor. Aklımdan çıkmış.
Yani parçaları ucu ucuna denkleştirmek farz.
Şu şekilde,
Ekli dosyayı görüntüle 30859
Tabi ben bunu yapmadığımı video sırasında demleme yaparken farkettim, kaldı 220ml’de/: ve iş güvenliği kültürümüze güvenerek o anda düzeltmeye çalıştım.

Aleme ibret olsun kaydı;

Videoyu bilakis sesli ekledim. Yanımda çocuk olduğu için o acıyla küfür bile edememişim/:
Geçmiş olsun, izlerken gerildim resmen🤯

@selamet beyciğim ben de inatla 30/500 clevere devam ediyorum. Dediğiniz gibi tam sınırda kalıyor su. Dikkatli olmak gerek hakikaten.

Önce su, sonra kahve mi ? Yoksa önce kahve sonra su mu ?

ilk senaryoyu ben yapmıyorum artık direk yazdığım sebebten. İkinci senaryoda yine kabul edilebilir oluyor 30 - 500

Önce su, sonra kahve mi ? Yoksa önce kahve sonra su mu ?

ilk senaryoyu ben yapmıyorum artık direk yazdığım sebebten. İkinci senaryoda yine kabul edilebilir oluyor 30 - 500
Clever mi tıkansın, elin mi yansın 0.o
Hani o hikaye varya telefonu arka cebime koymuştum bi oturtum çaat diye ses geldi. İnşallah belim kırılmıştır(: Onun gibi. Cevabım, önce su(:

Boyle durumlar yaşadığımda fiziksel acıdan ziyade utanç,mahcubiyet gibi tadım notaları olan bir duygu sarıyor içimi benim,sizde de olduysa hem bu his hem eliniz için çok çok geçmiş olsun 🥺😔

Boyle durumlar yaşadığımda fiziksel acıdan ziyade utanç,mahcubiyet gibi tadım notaları olan bir duygu sarıyor içimi benim,sizde de olduysa hem bu his hem eliniz için çok çok geçmiş olsun 🥺😔
Ne yalan söyleyeyim, 3dk sonra yenisini demledim, videoyu çektim. Hatta kadrajın dışında kalan yerleri o sıra temizledim(:

Sen yanmasan
Ben yanmasam
Biz yanmasak
Nasıl demlenir bu kahveler bardaklara

Birşeyi yoktur onun la goç gibidir o maşallah goç goç! korkmayın hemen 🤣

nasıl sövemedi reyizim yanında ama, ZAAAAA🤣🤣🤣
ELUNA İFŞA

1704568798864.jpeg
Doymadın demi 4den beri gülüyorsun hahah

Üzücü olmuş neyseki kahve su sıcaklığı 100* kaynar değildi :d:d:d Şakası bir yana üzücü bir durum olmuş tek sevindiren nokta suyun az olması ve sadece elinize kısa bir anlık dökülmesi çok çok geçmiş olsun Sağlıcakla

Geri