• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi KG79 Nasıldır?

İsim
alim can
Daha fazla  
İsim
alim can
Merhabalar ucuz sayılabilecek bir fiyata (1000tl) Delonghi KG79 öğütücü buldum. Sadece espresso öğütmede kullanacağım. Performansı nasıldır? Ya da yerine 5000tl'ye kadar (2. el tabii ki) ne önerebilirsiniz?

Merhabalar bu ürün maalesef espresso öğütemiyor.

Bu fiyat bandında ikinci el ürün bulunabilir veyahut sıfır el değirmeni bakılabilir.
Koskoca Delonghi utanmadan bir de kullanma kılavuzuna espresso ayarı diye koymuş. Sağlık olsun. El değirmeni kullanmakla bir problemim yok. Şu an moka pot ile demleme yapıyorum ve markasız bir el değirmeni ile öğütüyorum, kollar alıştı artık. Hangi el değirmenini önerirsiniz peki? Ya da 2. el olarak hangi aleti önerirsiniz? Teşekkürler.

Koskoca Delonghi utanmadan bir de kullanma kılavuzuna espresso ayarı diye koymuş. Sağlık olsun. El değirmeni kullanmakla bir problemim yok. Şu an moka pot ile demleme yapıyorum ve markasız bir el değirmeni ile öğütüyorum, kollar alıştı artık. Hangi el değirmenini önerirsiniz peki? Ya da 2. el olarak hangi aleti önerirsiniz? Teşekkürler.
Şu an kingrinderlar epey revaçta.

Amazondan alabilirsiniz.

Mostro var. Ben de kullanıyorum espresso inceliğine iniyor ama çok bir oynama alanı sunmuyor.

İkinci el eureka ilanları kovalanabilir.

@DaunterM Mustafa Bey'in belirttiği gibi Kingrinder lar kesinlikle revaçta ve bunu da hak ediyorlar.p0,p2 ve k0-k2-k4-k6 gibi değirmenlerle farklı fiyat aralıklarında ürünler sunuyorlar.Butce yoksa p0 da işinizi görebilir (en ince ayarında Moka pot ogutumu verir mi emin değilim kontrol etmenizi öneririm),k6 ile ise bütün demleme yöntemlerine uygun ogutum elde edebilirsiniz,yakın zamanda kampanyaliydi,uygun fiyata bulabilirseniz tercih edebilirsiniz.1zpresso q Air, x pro s yine bakmanızı onerdigim değirmenler arasında.
Biraz araştırma yaptım sanıyorum k4 ve k6 espresso için uygun. Hatta k4 daha iyi diyenler var espresso özelinde. Aliexpress'te 3.500tl alınabilir sanıyorum.

Hatta k4 daha iyi diyenler var espresso özelinde
Evet ben de bu şekilde okumuştum k4 için k6 nin filtre odaklı daha iyi sonuçlar verebildiğini de okumuştum.Moka pot la kullanmak istiyorsanız iki ürün de işinizi gorecektir ama espresso odaklı olsun diyorsanız k4 epey sağlam iyi bir seçenek olabilir.İleride V60 gibi konik demleyecilerle de ilgilenebilirim derseniz k6 güzel bir secenek olacaktır.Aliexpress'de kargo,vergi vs çok maliyetli olabilir.Zaman zaman amazonda kampanyali şekilde temin edilebiliyor.Sadece espresso kısmını kaçırmışım kusura bakmayın,diğer önerilerim filtre odaklı degirmenlerdi.Moka pot konusunda ogutum yapabilen epey değirmen var ve uygun fiyata da temin edebilirsiniz ancak konu espresso olursa geriye ne yazık ki çok az seçenek kalıyor ve çoğu ne yazık ki üst segment değirmenler.

İkinci ele de bakabilirsiniz @zebercet ilanı
Teşekkürler. İletişime geçtim.
Evet ben de bu şekilde okumuştum k4 için k6 nin filtre odaklı daha iyi sonuçlar verebildiğini de okumuştum.Moka pot la kullanmak istiyorsanız iki ürün de işinizi gorecektir ama espresso odaklı olsun diyorsanız k4 epey sağlam iyi bir seçenek olabilir.İleride V60 gibi konik demleyecilerle de ilgilenebilirim derseniz k6 güzel bir secenek olacaktır.Aliexpress'de kargo,vergi vs çok maliyetli olabilir.Zaman zaman amazonda kampanyali şekilde temin edilebiliyor.Sadece espresso kısmını kaçırmışım kusura bakmayın,diğer önerilerim filtre odaklı degirmenlerdi.Moka pot konusunda ogutum yapabilen epey değirmen var ve uygun fiyata da temin edebilirsiniz ancak konu espresso olursa geriye ne yazık ki çok az seçenek kalıyor ve çoğu ne yazık ki üst segment değirmenler.
v60 veya o tarz bir demlemeyi deneyeceğimi sanmıyorum. O yüzden espresso için bir k4 alacağım sanırım. Teşşekürler değerli vaktiniz için.

Hocam kg79 bu işin başlangıç seviyesinde kullanılabilir ama modlasanız bile espresso inceliğinde difüz öğütüm yapmıyor. Ben pour overa ilk başladığımda kullanıyordum ancak kısa zaman sonra yetmemeye başladı. Espressoya geçtiğim ilk ay da direkt değiştirdin :)

Hocam kg79 bu işin başlangıç seviyesinde kullanılabilir ama modlasanız bile espresso inceliğinde difüz öğütüm yapmıyor. Ben pour overa ilk başladığımda kullanıyordum ancak kısa zaman sonra yetmemeye başladı. Espressoya geçtiğim ilk ay da direkt değiştirdin :)
Teşekkür ediyorum hocam. Bu soruyu soralı biraz olmuş açıkçası. Şu an 1zpresso j-max sahibiyim. Mutluyum diyebilirim açıkçası. :)

Geri