• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi dedica ec685m Amazon 1461tl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erkanh1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar ben de bu ürünü satın aldım şimdi de tamper ve düzleştirici bakıyorum. Altsız portafiltre buldum bir arkadaş amazon linki paylaşmış ama tamper ve düzleştirici arıyorum uygun fiyata?Bilgisi olan var mıdır? Bunların 2in1 olanı var onlar hakkında ne dersinız ?

Merhaba arkadaşlar ben de bu ürünü satın aldım şimdi de tamper ve düzleştirici bakıyorum. Altsız portafiltre buldum bir arkadaş amazon linki paylaşmış ama tamper ve düzleştirici arıyorum uygun fiyata?Bilgisi olan var mıdır? Bunların 2in1 olanı var onlar hakkında ne dersinız ?
Bende aldım aynı arayışlar var bende de. Aliexpte raciolo buhar kolu var 360₺ geliyor

Bu makineyi yaklaşık 4 yıl kullandım. Başlangıç için güzel makine. Günde 4-5 shot almak için iyi, fazlasını yapmak isterseniz tatta sıkıntı yapabiliyor. Isı, sıcaklık ve shot miktarı ayarlanabiliyor. Süt köpürtme kısmını beğenmediğim için pek kullanmadım. Bunu alıyorsanız iyi bir değirmen ve altsız portafiltre de almanızı tavsiye ederim. Aliexpresste güzel portafiltrelerde vardı. Hatta oradan basınçsız sepette alabilirsiniz. Yada ayserservis sitesinden normal portafiltre alıp altını demir testeresi ile kendiniz kesebilirsiniz. Ben bu şekilde yapmıştım. O sitede basınçsız sepet, tamper de satılıyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bir de espressoda ilerlemeye başladığınız zaman bu makine ihtiyacınızı karşılamıyor. Bir üst seviyeye geçmek istiyorsunuz. Üst seviyeye geçmek içinde iyi makineler ve değirmenler almanız lazım. Bunlarda pahalı olduğu için bana zor gelmişti. Ben de makineyi satıp espressodan vaz geçtim. Şimdi pour over(V60) demleme yöntemini kullanıyorum, acemi olmama rağmen tadı da daha çok hoşuma gitti.

Bende aldım aynı arayışlar var bende de. Aliexpte raciolo buhar kolu var 360₺ geliyor
Rancilio yu takmak baya meşakatli bir iş, YouTube da videoları var kolay gözüküyor ama değil. Ben 5-6 saat uğraşmıştım. Zaten kendi buhar çubuğu ile micro foam yapmanız çok zor, ancak capuccino köpüğü yaparsınız, ki içinde plastik olduğu için hijyen açısından da çok kötü.

Rancilio yu takmak baya meşakatli bir iş, YouTube da videoları var kolay gözüküyor ama değil. Ben 5-6 saat uğraşmıştım. Zaten kendi buhar çubuğu ile micro foam yapmanız çok zor, ancak capuccino köpüğü yaparsınız, ki içinde plastik olduğu için hijyen açısından da çok kötü.
Vazgeçtim şimdi siparişi iptal ettim tadına bakıp 15 gün sonra da etsem olurdu ama neyse, içime sinmedi o kadar da üstadları yorduk

Geri