• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Delonghi dedica ec685m Amazon 1461tl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erkanh1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1576₺ ye elimize ulaşıyor. Ama pek tercih edilmiyor sanırım. Bakım ve servis problem midir. Basınçsız pof olur mu. Kullanan forumdaşlar varsa yorum için merak ediyorum

1576₺ ye elimize ulaşıyor. Ama pek tercih edilmiyor sanırım. Bakım ve servis problem midir. Basınçsız pof olur mu. Kullanan forumdaşlar varsa yorum için merak ediyorum
Hiç bir parametresini ayarlayamayacağın için gerçek espresso alınabilirliğinin oldukça zor olduğu bir cihaz, önerim 3 binlere çıkıp cafelat robot 2. ellere yönelinmesi

Hiç bir parametresini ayarlayamayacağın için gerçek espresso alınabilirliğinin oldukça zor olduğu bir cihaz, önerim 3 binlere çıkıp cafelat robot 2. ellere yönelinmesi
Teşekkür ederim çok sağolun. 3600e geçen sıfır gaggia newclassic denk gelmişti nasip değilmiş bunun fiyatı bütçeye daha uygun olunca sorayım dedim

Teşekkür ederim çok sağolun. 3600e geçen sıfır gaggia newclassic denk gelmişti nasip değilmiş bunun fiyatı bütçeye daha uygun olunca sorayım dedim
cafelat robot manuel olduğu için bu fiyatlarda otamatik olan londiniumun en kötüsü 2500 pound civarında fiyata göre yargılamamak lazım ben gaggiadan iyi olabileceğini düşünüyorum ki @Kahveciningalaksirehberi de bu yönde düşünür.

Türkiye De’Longhi servisi yurt dışı faturalı cihazları kabul etmiyor. Sıcaklık, shot miktarını ve su sertliğini programlayabilirsiniz. 180-200 TL ye portfilter harici alabilirsiniz. Bar basıncı 15. Ben Americano için kullanıyorum. Standart olarak iyi bir makine olduğunu düşünüyorum. Hobiye dönüştürecekler zaman harcayacaklar daha farklı makine araştırabilirler. Beğenmezseniz 15 gün içinde iade edebilirsiniz. 2 yıl içinde bozulma durumunda Amazon’dan sadece ürünün fiyatını alarak iade edebilirsiniz.

cafelat robot manuel olduğu için bu fiyatlarda otamatik olan londiniumun en kötüsü 2500 pound civarında fiyata göre yargılamamak lazım ben gaggiadan iyi olabileceğini düşünüyorum ki @Kahveciningalaksirehberi de bu yönde düşünür.
O kadar şahane bir ürün olduğunu tahmin bile etmezdim. Genelde manuel olunca başarımlar olumsuz olarak aşağıya iniyor. 2500poundluk makineden daha iyi çıktı alabilmesi inanılmaz

Latte arta merak saldığımdan makine edinmek istiyorum esasen. Gaggiada pıd falan olunca daha iyi oluyor sanırım. Elimdeki basit malzemelerle bişiler deniyorum ama mikroköpük olayı sanırım sadece makinede elde ediliyor.

Cafelatın da kendine göre eksi yönleri epey mevcut yalnız. Kişinin kullanım senaryosuna göre değişebilir tabi bir durum ama pratiklik isteyen, çok fazla kişiye kahve hazırlayan kişiler için pek efektif bir makine değil. Sadece bireysel olarak kahve tüketen ve bu işten keyif alan o iki kolu bas babam bas yapacak kişiler için bunlar artı olabilir tabi ki. Fiyat olarak da cafelatın ikinci eli sıfır gaggia ile neredeyse aynı fiyat, dolayısıyla fiyat anlamında da pek rekabetçi değil.

Uç noktalar aramıyorsanız doğru kahveler seçerek başlangıç olarak kullanabilirsiniz.

Türkiye De’Longhi servisi yurt dışı faturalı cihazları kabul etmiyor. Sıcaklık, shot miktarını ve su sertliğini programlayabilirsiniz. 180-200 TL ye portfilter harici alabilirsiniz. Bar basıncı 15. Ben Americano için kullanıyorum. Standart olarak iyi bir makine olduğunu düşünüyorum. Hobiye dönüştürecekler zaman harcayacaklar daha farklı makine araştırabilirler. Beğenmezseniz 15 gün içinde iade edebilirsiniz. 2 yıl içinde bozulma durumunda Amazon’dan sadece ürünün fiyatını alarak iade edebilirsiniz.
2yıl içinde bozulursa servise yönlendirmez mi. Niye parasını veriyor şaşırdım. Aliexpten bile bişiler yanlış gidince disputten parayı alana kadar akla karayı seçiyoruz

Beyler akşam akşam tam vazgeçmişken makine sahibi olacağım sanırım 6 ay taksit peşin fiyatına yapıyor 282₺

@NoDRaC @exadus o zmn ben unu alayım derdim bil hassa köpük inşallah yanlış bir tercih yapmıyorummdur. Sabahları beelki amerikano yaparım akşam gelince ev ahalisine latte arta benzetilmeye çalışılmış fincanlalr sunarım.

@NoDRaC @exadus o zmn ben unu alayım derdim bil hassa köpük inşallah yanlış bir tercih yapmıyorummdur. Sabahları beelki amerikano yaparım akşam gelince ev ahalisine latte arta benzetilmeye çalışılmış fincanlalr sunarım.
Buhar sizin için çok önemli ise bu cihazın buhar gücü yeterli gelmeyebilir. 2-3 tane latte veya cappucino yapacaksanız hx bir makine bakmanız daha isabetli olur

Buhar sizin için çok önemli ise bu cihazın buhar gücü yeterli gelmeyebilir. 2-3 tane latte veya cappucino yapacaksanız hx bir makine bakmanız daha isabetli olur
Sipariş geçtim. @exadus 15 gün hakkını kullanırım olmazsa. Şimdi değirmen alınacak, tamper alınacak, pod alınacak vay lele. Üzülmeyiz inşallah

Sipariş geçtim. @exadus 15 gün hakkını kullanırım olmazsa. Şimdi değirmen alınacak, tamper alınacak, pod alınacak vay lele. Üzülmeyiz inşallah
Umarım düşündüğün gibi bir makine gelir. Ambalajlı kireçsiz su kullanırsan bu kahve makinelerini daha uzun süre kullanırsın. Starbucks da kahve aldıktan sonra ücretsiz çektirebilirsin. Makine alırsan Türk kahvesi kadar ince çekmemeye çalış. Yoksa espresso çok az makineden çıkar. İlk latte artını bekliyoruz. 😅

Elimde makine var da iş yapacağını sanmıyorum rahmetli k79 vardı arkadaş aldı ben tamir ederim diye şimdi parçalayıcı canavar sinbo var, seramik burrlu basit bir öğütücü var. İlk etapta acı kahveler gelecek şimdiden belli. Güzel bir değirmen alırsam biraz daha iyileşir.

@NoDRaC çekirdeklerim kafeingodan alıyorum ama orası da pek tasvip edilmiyor forumda. Hep taze geldi kahveler 6 yıldır kendimce içiciyim

@NoDRaC çekirdeklerim kafeingodan alıyorum ama orası da pek tasvip edilmiyor forumda. Hep taze geldi kahveler 6 yıldır kendimce içiciyim
Memnunsanız problem yok. Bu tarz cihazlarda medium-dark arası kavrulmuş kahveler ile daha iyi sonuç alabilirsiniz. Öğütücü olarak en azından sözen el değirmeni alsanız elinizde ki değirmenlere göre daha rahat edersiniz

Geri