Merhabalar, hayırlı forumlar 
Mayıs 2024 de hepsiburada üzerinden aldığım Delonghi Dedica Ec 685-R görsellerde de görülen tüm aksesuarları ile beraber satıyorum. Makineyle en fazla 50 bardak espresso almışımdır sonrasında sıkılıp otomatik makine ve V60 ikilisi ile devam ettim o zamandan beri(yaklaşık 6ay) kutusunda beklemekte.
Aksesuarlar:
neouza 51mm dipsiz portafiltre ve basınçsız sepeti
markasız (temu)51m yay basınçlı tamper
Tamperleme matı
karıştırma aparatı
düzleme aparatı
1cup,2cup,folyo kahve sepetleri (makine yanında verilenler)
temizleme sıvısı(kendi kutusundan çıkmıştı kullanmadım)
plastik kaşık tamper (kendi kutusundan çıkmıştı)
Makine yabancı fiş girişi ile gelmişti o yüzden dönüştürücü kullandım onu da yanında göndereceğim.
Farklı platformlardan ilan açabilirim, kargo ve komisyon alıcıya ait olmak üzere.
Ürünün faturasını bulamadım malum e-arşiv gönderiyorlar artık, satıcıya talep ilettim eğer yeniden gönderebilirse onu da ileteceğim ama şuanlık fatura bulunmuyor.

Mayıs 2024 de hepsiburada üzerinden aldığım Delonghi Dedica Ec 685-R görsellerde de görülen tüm aksesuarları ile beraber satıyorum. Makineyle en fazla 50 bardak espresso almışımdır sonrasında sıkılıp otomatik makine ve V60 ikilisi ile devam ettim o zamandan beri(yaklaşık 6ay) kutusunda beklemekte.
Aksesuarlar:
neouza 51mm dipsiz portafiltre ve basınçsız sepeti
markasız (temu)51m yay basınçlı tamper
Tamperleme matı
karıştırma aparatı
düzleme aparatı
1cup,2cup,folyo kahve sepetleri (makine yanında verilenler)
temizleme sıvısı(kendi kutusundan çıkmıştı kullanmadım)
plastik kaşık tamper (kendi kutusundan çıkmıştı)
Makine yabancı fiş girişi ile gelmişti o yüzden dönüştürücü kullandım onu da yanında göndereceğim.
Farklı platformlardan ilan açabilirim, kargo ve komisyon alıcıya ait olmak üzere.
Ürünün faturasını bulamadım malum e-arşiv gönderiyorlar artık, satıcıya talep ilettim eğer yeniden gönderebilirse onu da ileteceğim ama şuanlık fatura bulunmuyor.