• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Delonghi Dedica EC 685-R aksesuarları ile beraber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okanhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
6500

okanhh

Yeni Üye
İsim
Okan
Daha fazla  
İsim
Okan
Merhabalar, hayırlı forumlar :)

Mayıs 2024 de hepsiburada üzerinden aldığım Delonghi Dedica Ec 685-R görsellerde de görülen tüm aksesuarları ile beraber satıyorum. Makineyle en fazla 50 bardak espresso almışımdır sonrasında sıkılıp otomatik makine ve V60 ikilisi ile devam ettim o zamandan beri(yaklaşık 6ay) kutusunda beklemekte.
Aksesuarlar:
neouza 51mm dipsiz portafiltre ve basınçsız sepeti
markasız (temu)51m yay basınçlı tamper
Tamperleme matı
karıştırma aparatı
düzleme aparatı
1cup,2cup,folyo kahve sepetleri (makine yanında verilenler)
temizleme sıvısı(kendi kutusundan çıkmıştı kullanmadım)
plastik kaşık tamper (kendi kutusundan çıkmıştı)
Makine yabancı fiş girişi ile gelmişti o yüzden dönüştürücü kullandım onu da yanında göndereceğim.
Farklı platformlardan ilan açabilirim, kargo ve komisyon alıcıya ait olmak üzere.
Ürünün faturasını bulamadım malum e-arşiv gönderiyorlar artık, satıcıya talep ilettim eğer yeniden gönderebilirse onu da ileteceğim ama şuanlık fatura bulunmuyor.WhatsApp Image 2025-02-22 at 15.00.39 (2).jpeg
WhatsApp Image 2025-02-22 at 15.00.39 (1).jpegWhatsApp Image 2025-02-22 at 15.00.37.jpegWhatsApp Image 2025-02-22 at 15.00.39.jpegWhatsApp Image 2025-02-22 at 15.00.34.jpegWhatsApp Image 2025-02-22 at 15.05.26.jpeg

Fiyat 8000 olarak güncellendi. Fatura talebi olumsuz sonuçlandı. yani faturasız cihaz.

Ürünün satıcısı doğru bilgi vermiyor. Satıcı ürünü hepsiburadadan alındığını iddia ediyor. Eğer ki ürün hepsiburada üzerinden yurtdışından geldiyse ki bu durumda fiş farklı olabilir ancak sistemde kayıtlı bir şekilde fatura olmak zorunda çünkü fatura yüklenmeden yurtdışına ürün yollanmıyor ve hepsiburada faturayı saklamakla mükellef eğer ki ürün Türkiyeden alındıysa fiş ucu farklı olmazdı ve yine 1 sene henüz dolmamış ürünün faturasının reddedilmesi mümkün değildir garantiye yollamak istendiğinde en azından 2 sen boyunca faturayı saklamak zorunda hepsiburada.
Raporlama sistemi içerisinden bir kullanıcı tarafından bu uyarı geldi.

Raporlama sistemi içerisinden bir kullanıcı tarafından bu uyarı geldi.
Tabi haklı bir düşünce, kanıt niteliği gösterir mi bilmiyorum ama hepsiburada uygulamasından hem sipariş için hem de fatura talebi reddi için aldığım ekran alıntılarını ekliyorum. Talep sonuçlanma tarihinin ilanda bu durumu belirtmem ile uyuştuğunu görebilirsiniz.Screenshot_20250325_211406_Hepsiburada.jpgScreenshot_20250325_211423_Hepsiburada.jpg

Geri