• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Değirmen Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan camusal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şahsen memnun kalacağınızı düşünüyorum sadece değirmen +22klikten sonra biraz cozutmaya başlıyor 22klikten 7kliğe kadar iyi öğütüyor ben öyle gözlemledim içtiniz ilk 3 4 kahveden tat alamayabilirsiniz şimdiden onuda söyliyim 5 6 bardağa kadar hatta tüm kahvelerin tadı neredeyse aynı geliyor @theCult söylediği gibi biraz seasoninge ihtiyacı oluyor😅

Şahsen memnun kalacağınızı düşünüyorum sadece değirmen +22klikten sonra biraz cozutmaya başlıyor 22klikten 7kliğe kadar iyi öğütüyor ben öyle gözlemledim içtiniz ilk 3 4 kahveden tat alamayabilirsiniz şimdiden onuda söyliyim 5 6 bardağa kadar hatta tüm kahvelerin tadı neredeyse aynı geliyor @theCult söylediği gibi biraz seasoninge ihtiyacı oluyor😅
Maalesef seasoning sancılı bir süreç ama düzeliyor.

Kingrinder K6 düzeldiyse her değirmen düzelir 🤣

Herkes keşke bu kadar düşünceli olabilse. Alacak kişi uğraşmadan güzel güzel kahvesini içecek. Üstüne para talep et 🤣
Öyle yapacam

“Kardeşim buu seasoning diye bişey varmış ondanda yapıverdim bana 4k ödeyeceksiniz”

Şaka maka inşallah alır ya şahsen ben alacaklarını düşünüyorum iyice her parçasını temizler mikrofiber bezle sikerim 2 günde balkonda durdumu kokuda kalmaz alırlar😁

Geri