• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Değirmen önerisi (Hario Mini Plus?)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemsafak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla @ytghan nasıl alınıyor bi bilsem ordan alıcam da o siteden hiç almadım o yüzden güvenemedim herhangi bi sıkıntıda muhatabınız belli değil bir sürü iş bir hayır sahibi de şu çelik burr değirmen,stabilizasyon,öğütüm tutarlılığı işlerini makul ölçülerde yapamıyor yazık çok yazık kimsede ses çıkarmıyor anladığım kadarıyla bu duruma maks 500-600 liraya iyi bir değirmen alamıyorsunuz türkiye sınırları dahilinde vallahi çok yazık oturup bu işlerle senelerdir uğraşanların,nitelikli kavurucuların,girişimcilerin iki elini başının arasına alıp düşünmesi gerekti geçmiş olsun.

valla @ytghan nasıl alınıyor bi bilsem ordan alıcam da o siteden hiç almadım o yüzden güvenemedim herhangi bi sıkıntıda muhatabınız belli değil bir sürü iş bir hayır sahibi de şu çelik burr değirmen,stabilizasyon,öğütüm tutarlılığı işlerini makul ölçülerde yapamıyor yazık çok yazık kimsede ses çıkarmıyor anladığım kadarıyla bu duruma maks 500-600 liraya iyi bir değirmen alamıyorsunuz türkiye sınırları dahilinde vallahi çok yazık oturup bu işlerle senelerdir uğraşanların,nitelikli kavurucuların,girişimcilerin iki elini başının arasına alıp düşünmesi gerekti geçmiş olsun.
Neden guvenmiyorsunuz ki? Ben c2 aldim.Bir tane de slim aldim coffe talk storeden.Ama yurtici yedek parca destegi yok.Onu istiyorsaniz comandante almanis lazim ya da molent

Elimde hario mini plus var ve hiç memnun değilim. Çok düzensiz öğütüyor. Onun yerine sözeni kullanıyorum timemore alana kadar. Hario'ya kesinlikle para verilmez bence de. Timemore'a şu an bütçe ayıramayan bir arkadaşım da sözen aldı şu an.

Elimde hario mini plus var ve hiç memnun değilim. Çok düzensiz öğütüyor. Onun yerine sözeni kullanıyorum timemore alana kadar. Hario'ya kesinlikle para verilmez bence de. Timemore'a şu an bütçe ayıramayan bir arkadaşım da sözen aldı şu an.
Rulman alip monte edin.Mini plus kullanmadim hic ama ona uygun rulman bulunur.Ben skertona yaptim ogutumu baya düzeldi.

Geri