• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Değirmen önerisi (Hario Mini Plus?)

cemsafak

Üye
İsim
Cem Şafak
Daha fazla  
İsim
Cem Şafak
Değirmen
Timemore Chestnut NANO, Hario G Smart
Ekipmanlar
Hario V60 Dripper, PUCK PUCK, Lillydrip, Tchibo Caffisimo, Nespresso Essenza Mini, Delter Press , Aeropress GO
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
ISTANBUL-BURSA
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
KAĞITHANE
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
KESTEL-BURSA
Değirmen dünyasında çok yeniyim bu yüzden çok fazla seçenek arasında kaldım. Hario Mini Plus için ingilizce dahi birçok video ve içerik taradım ancak tam olarak buradaki Hario değirmen yorumlarını okuduktan sonra emin olamadım. 250-400 TL bandında önerebileceğiniz değirmenlerde varsa lütfen yazarsanız çok sevinirim.Birde değirmenlerin tutarlı öğütmelerinin bir süresi mi var ortalama bu ürün beni ne kadar süre idare edebilir? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar 😊

ben de skerton ile plus aeasında kaldım her alan beğenmiş hiç kötü yorum yok gibi ama burada kimse tavsiye etmiyor piyasa da ikinci el olmak üzere 500 tl ye kadar değirmen yok çin de timemore var oda 436 tl verecen bir ay bekliyeceksin 92 tl de vergi ödüyormuşsun hiç mantıklı gelmiyor bence hario kullananlar da şikayet etmiyor ama comandate kullananlar ya da baratza encore kullananlar haliyle şikayet ediyor onlar üst segmentde bence şuan ki durum da hiç kötü seçenek değil hario piyasada normal değirmen stoğu bilr bitmiş üretimler durmuş.Daha bilgili olanlar yardım ederse daha iyi olur .

Hario alırsanız muhtemelen birkaç ay sonra yeni değirmen arayışlarına gireceksiniz, çünkü tatmin etmeyecek. 400₺ bandında bir değirmen alacaksanız Timemore en iyi seçenek.

Hario alırsanız muhtemelen birkaç ay sonra yeni değirmen arayışlarına gireceksiniz, çünkü tatmin etmeyecek. 400₺ bandında bir değirmen alacaksanız Timemore en iyi seçenek.
Timemore un Türkiyeden temin edebileceğim bir yer biliyor musunuz? yoksa baktığımda 400 bandını çok aşıyor yurtdışı fiyatlarıda epey artmış galiba

Timemore Türkiye de satış yapmıyor çin de 1ay gelecek fln Türkiye pazarın da iş görür dediğiniz bir değirmen yok mu bir de yabancılar çok beğeniyor harioyuyu

Timemore un Türkiyeden temin edebileceğim bir yer biliyor musunuz? yoksa baktığımda 400 bandını çok aşıyor yurtdışı fiyatlarıda epey artmış galiba
Türkiye’de satıcısı yok diye biliyorum. 2.el denk gelebilir belki forumdan.
Timemore Türkiye de satış yapmıyor çin de 1ay gelecek fln Türkiye pazarın da iş görür dediğiniz bir değirmen yok mu bir de yabancılar çok beğeniyor harioyuyu
Konuştuğumuz fiyat aralığında büyük bir boşluk olduğu için insanlar o bekleme süresini göze alarak Timemore alıyorlar. Hario ile ilgili şahsi deneyimim yok, ben de tecrübe edenlerin yorumlarına göre fikir yürüttüm.

Türkiye’de satıcısı yok diye biliyorum. 2.el denk gelebilir belki forumdan.

Konuştuğumuz fiyat araladığında büyük bir boşluk olduğu için insanlar o bekleme süresini göze alarak Timemore alıyorlar. Hario ile ilgili şahsi deneyimim yok, ben de tecrübe edenlerin yorumlarına göre fikir yürüttüm.
Anladım teşekkür ederim.Kullanan arkadaş yok mu forum da ya

Arkadaşlar hepinizin aklında timemore 400tl diye bir bütçe oturmuş ama elinizde güzel İndirim kuponu falan yoksa timemore 400tl falan degil daha dün ulaştı benim elime paketi 550tl ye açabildim vergiyle beraber. 680tl ye de aynı gün sattım. Şu an mağaza indirimiyle alsam bile vergi dahil 500tl olacak. 400tl ye timemore değirmen yok.

Bu mesajlardan sonra kruve elek aramaya başladım ama hiçbir yerde yok. Elek testi ile tüm değirmenleri test etmek en güzeli olacak.

Bu mesajlardan sonra kruve elek aramaya başladım ama hiçbir yerde yok. Elek testi ile tüm değirmenleri test etmek en güzeli olacak.
Anlamadığım ne kadar yerde Hario öğütücü ürünleri satılıyor diye baktıysam birçok 3.dalga kahveci ve kavurucu öğütücü olarak Hario satıyor. Eğer bu kadar kötüyse onlar işin uzmanları değil mi? Her türlü test ekipmanları ellerinin altında neden satıyorlar o zaman anlamıyorum. 🤔

Anlamadığım ne kadar yerde Hario öğütücü ürünleri satılıyor diye baktıysam birçok 3.dalga kahveci ve kavurucu öğütücü olarak Hario satıyor. Eğer bu kadar kötüyse onlar işin uzmanları değil mi? Her türlü test ekipmanları ellerinin altında neden satıyorlar o zaman anlamıyorum. 🤔
Çok basit Para kazanmak için :)

Uzun süre boyunca hario skerton plus kullanan biri olarak önermiyorum. Seramik dişlisi sebebiyle öğütmek çok uzun sürüyor ve bir yerden sonra işkence halini alıyor. Öğütüm ise kesinlikle homojenlikten uzak. Attığınız modelini denemedim ama çok da fazla fark olacağını düşünmüyorum.

Bir de hiç bir yerde yok hario alanlar da memnun vallahi anlamadım yeni olan modelleri beğenilmiş ama onun yerine geçecek bir değirmen de yok varsa kullanmak valla NoDRaC sen bu işi çözersin iş çözecek bir değirmen yok mu

Ben mini plus kullanıyorum, yeni aldım hatta, yorucu olmasını geçiyorum, kesinlikle homojen değil, kahveyi un ufak ediyor, aroma felan kalmıyor, ben hiç memnun değilim. Hani düzgün öğütse yormaya takılmayacağım. Hem çok yorucu ve içinde çekirdek parçaları bırakıyor hem de homojen öğütmüyor. Tavsiye etmem.

Başlangıç için diyorlar ama bence başlangıç için de kötü bir deneyim sunuyor. Bazen öğütürken kahve zayi oluyor diye üzülüyorum. En iyi kahveyi alsanız dahi öğütücü heder ediyor. Pek tad alamıyorsunuz.

Commandante nin bu piyasada vazgeçilmez olması bana çok tuhaf geliyor, neden dişli bir rakip oluşmuyor, anlamış değilim. Tamam evet belki parasına değiyor ancak rakibinin olmaması tuhaf. Timemore ve diğer bazı markaların performansı da commandante kadar iyi değil deniyor, o zaman mecbur kalmış oluyor kahve sever commandante'ye.

Geri