• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık DEFH | WDT Tool

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan krmbyl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar! :)

Öncelikle ürüne inanıp, tercih eden herkese çok teşekkürler 🙏

Siparişler ile ilgili birkaç haber vermek istiyorum.

Şu an 11 adet ürün sahiplerine ulaştı 4 adet bekleyen sipariş var. İlk 11, beklentimin üzerinde bir hızla kısa bir sürede tamamlandı, böylece ilk sipariş verenler çok uzun süre beklememiş oldu. İkinci partinin tamamlanması aynı hızda olmayacağından bu ayın sonuna kadar 10 sipariş olmasa bile üretime gireceğiz ki ikinci partiden ilk sipariş verenler uzun süre beklemesin.

Dolayısıyla şöyle bir güncelleme yapıldı,

31 Ocak'a kadar gelecek siparişler için (İlk 20 siparişe)
+Özel olarak lazer markalama ile ürün üzerine istediğiniz bir not yazdırabilirsiniz (örneğin ad-soyad gibi)
+Siyah ve Gri renklere ek olarak Kırmızı ve Mavi renk seçebilirsiniz

Bu tarihten sonra gelecek siparişler için
+Lazer markalama seçeneği kalkıyor
+Düşük tercih edilme oranından ötürü kırmızı ve mavi renk seçenekleri kalkıyor (Siyah ve Gri olarak stoklu çalışacağız)
+Ürünün çıkışına mahsus olan fiyat avantajı da bu vesileyle sona ermiş olacak

Her türlü sorunuzda mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz, iyi forumlar 👋

Son düzenleme:

bir siparişte benden :=)​

Stand çalışmalarından ilk görseller…

Ekli dosyalar

• C5AB80C7-D825-41C0-B15E-B947CE05768F.jpeg
    C5AB80C7-D825-41C0-B15E-B947CE05768F.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 224
  • 2EA614E5-EFC1-41C2-9F22-0B7E746CF7C8.jpeg
    2EA614E5-EFC1-41C2-9F22-0B7E746CF7C8.jpeg
    69 KB · Görüntüleme: 225
WDT stokları bugün itibariyle tükendi.

Bir aksilik yaşanmazsa yeni ürünler Şubatın 4.haftasında tekrar stokta olacak.

Lazer markalama ile kişisel not artık maalesef eklenemeyecek. Bunun yerine standart logo markalanmış halde gönderilecektir.

Son düzenleme:
Bir sipariş de benden ama yeni fark ettim ki şubat sonu geliyormuş.Ben unuturum gelene kadar,geldiğinde güzel bir süpriz olur artık bana. :)

2 adet de benim stand almam gerekti - standsız da iş yapar magnet ile ama stand lazım.

WDT stok gelince hediye olarak 2 tane daha alacağım, beklemedeyim.

Cok tesekkuler stand konusunda ricami kırmadiğiniz icin, bende verecegim siparis.
mıknatıslarda guzel fakat benim denediyim cogu yuzey saniyorum aliminium vb. Guclu tutmuyor, uygun bir yer bulamadim mıknatıslı kullanabilecek,

@krmbyl
DEFH WDT tool seri 1/20 ve 2/20'nin bende olduğunu farkettim :cool:

konusunu açtığınızı göremedim: test aşamasındaki asıl projenizi de deneyimlemek isterim. (eğer meetup gibi bir şey yapıyorsanız.)

Edit: konuyu buldum:

Cok tesekkuler stand konusunda ricami kırmadiğiniz icin, bende verecegim siparis.
mıknatıslarda guzel fakat benim denediyim cogu yuzey saniyorum aliminium vb. Guclu tutmuyor, uygun bir yer bulamadim mıknatıslı kullanabilecek,

Mıknatıslar alüminyum yüzeylerde maalesef tutmaz.
Siyah Sac/Galvanizli Saclarda tutar.
Paslanmaz saclarda ise eğer ferritik paslanmaz ise tutar.

@Hush 2022 Coffex'e yetiştirebilirsem buyrun deneyimlemeye :)

Bekleyen tüm stand ve WDT siparişleri kargoya verilmiştir.

Ulaştı bana , tam uyumlu . Teşekkürler 👍

Selamlar,

Stoklar yenilendi, artık yalnızca siyah ve metalik renklerden üretilmekte. Mevcut siparişler de 2 hafta içinde kargoya verilecek, bilginize 🙂

Selamlar,
Shopier üzerinden WDT ve stand siparişini 19 Şubatta verdim. Tahmini kargolama ne zaman olur? İki hafta olduğu için yakındır diye düşünüyorum...
Syg, Erkan

Selamlar,
Shopier üzerinden WDT ve stand siparişini 19 Şubatta verdim. Tahmini kargolama ne zaman olur? İki hafta olduğu için yakındır diye düşünüyorum...
Syg, Erkan
Merhaba, gecikme icin kusura bakmayın kaplamacıyı bekliyoruz, bu hafta ürünler kargoya verilmiş olur. Bu gecikmelerin yaşanmaması için paralelde kaplamacı alternatifleri araştırmaktayım. Anlayışınız için teşekkürler.

Selamlar,
Syg, Erkan
Erkan Bey’in ve diğer alıcıların ürünleri cuma günü (11 mart) kargoya verilmiştir, bilgilerinize :)

Geri