• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante Klik Asistanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vallahi ben yalan söylemek istemiyorum ama hangi burr'un benimki olduğunu anlayamadığım için yapamadım ahahaha. bir şeyi kaçırıyorum orası kesin ama yukarıda yer alan tüm burr fotoğrafları aynı değil mi?

Vallahi ben yalan söylemek istemiyorum ama hangi burr'un benimki olduğunu anlayamadığım için yapamadım ahahaha. bir şeyi kaçırıyorum orası kesin ama yukarıda yer alan tüm burr fotoğrafları aynı değil mi?

Haklısınız birbirine çok benziyor burr tipleri. İşin bu kısmı karışık gelse de, burr tipini bir kere bulduktan sonra bir daha bakmanıza gerek kalmadığı için tek seferlik bir uğraş olmuş oluyor.

İlk başta herkes kendi burr'un fotografını çekip entegre etsin, sistem öyle çalışsın diye düşünmüştüm. Fakat kendime dahi şablon hazırlarken fotograf çekmenin ne kadar zor olduğunu anladım. Parlama sorunları, ve tam paralel çekmeyince, yuvarlak elips gibi gözüktüğünden döndürdükçe yalpalıyordu. Sonuç olarak bütün hepsini benim yapmamım daha kullanabilir olacağı düşüncesi geldi. Hammaliyeti yüklenip 360 adet resim ürettim.

Burada herkesin burr tipi bire bir kapsaması için 1 derecelik adımlar ile döndürdüm farklı burr tipleri oluşturmak için. Neredeyse nüans farkları oldu her bir adımda. İstedim ki herkes kendi burr hizalaması olduğu gibi bulabilsin. Belki biraz uğraştırıcı olsada, umarım bu amacıma da ulaşmışımdır.

Son düzenleme:
Haklısınız birbirine çok benziyor burr tipleri. İşin bu kısmı karışık gelse, burr tipini bir kere bulduktan sonra bir daha bakmanıza gerek kalmadığı için tek seferlik bir uğraş olmuş oluyor.

İlk başta herkes kendi burr'un fotografını çekip entegre etsin, sistem öyle çalışsın diye düşünmüştüm. Fakat kendime dahi şablon hazırlarken fotograf çekmenin ne kadar zor olduğunu anladım. Parlama sorunları, ve tam paralel çekmeyince, yuvarlak elips gibi gözüktüğünden döndürdükçe yalpalıyordu. Sonuç olarak bütün hepsini benim yapmamım daha kullanabilir olacağı düşüncesi geldi. Hammaliyeti yüklenip 360 adet resim ürettim.

Burada herkesin burr tipi bire bir kapsaması için 1 derecelik adımlar ile döndürdüm burr tiplerinde. Neredeyse nüans farkları oldu her bir adımda. İstedim ki herkes kendi burr hizalaması olduğu gibi bulabilsin. Umarım bu amacıma da ulaşmışımdır.
Emeklerinize sağlık Gökhan Hocam.

Ben durumu @portakalhalil sayesinde çözdüm. Başka çözemeyen biri varsa da sıra bana geçti zabaha kadar arar buluruz.

Tek bakışta kaç klikte kaldığımı bulup ileri geri gözle sayıyorum zaten 18 21 arası geziyorum, ilk başta şablon bulmak konusu da bir hedef belirleyip ona göre karşılaştırma yapmak atıyorum comandante logosu ya da bir harf :D

Değirmeni her temizlediğimde 20 clicke getirip nereye denk geldiğine bakıyorum. Mesela büyük dişli NITRO yazısındaki RO ya denk gelmiş oluyor. Ona bakarak kaç clickte olduğumu anlıyorum. Eğer 30 click vs. yapacaksam da üçgenler arası 4 click olduğu için dörder dörder giderek ayarlıyorum. Bence bu iş için en kolay yöntem bu :D

Ben klik saymaktan zevk alıyorum hiç sorun etmedim tık sesi hoşuma gidiyor 😅😂

Geri