• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Comandante Keçe Kılıf

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lorenzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir tane de ben isteyeceğim)

Kendi emeğiyle bir şeyler üretmeye çabalayan ve bunu başaranlara herzaman imrenmiş ve saygı duymuşumdur. @Lorenzen elinize sağlık, çok teşekkür ederim.🙏 Artık yolda olmak commandante için daha konforlu olacak😎✌️🐈
eklemeyi unuttum. @anilada 'nın önerisiyle topuz için ayrı kılıf yaptık. ikisini beraber almak isterseniz kargo dahil 52 TL, ana kılıfı almak isterseniz kargo dahil 37 TL.

renk seçenekleri ilk postta attıklarımla aynı. farklı renkte de tasarlayabilirsiniz. 🕺 💃

ısı kaybını engelleyecek yeni ürünler için arge çalışmalarımız sürüyor. (yakında yorumlarınızı öğrenmek için yeni konu açabilirim) kız arkadaşım bu işi çok sevdi, yorumlarınızı gördükçe mutlu oluyor. hepinize yeniden teşekkürler!

Ucuz fiyat. Şu hobi dünyasında en basit ürünler bile fahiş fiyatlı. Hiç kâr amaçlı durmuyor. İyi satışlar.
Ülkede el işçiliğinin karşılığı yok maalesef. çok uçuk fiyatlar da çok düşük fiyatlarla da karşılaşmak mümkün. Amaç ulaşılabilir ürünler sunmak olunca ancak @Lorenzen gibi fiyatlandırmalar çıkıyor.

Yeni kılıflar sahiplerini buldu. Özellikle gri favorilerimden biri oldu.
Şu an hazır ürün hiç kalmadı. İsteyen olursa sipariş üzerine yapacağız. Yanılmıyorsam bütün renkler mevcut.

Ekli dosyalar

• F07F6066-088F-4D8D-9DEE-351D4D99B2BA.jpeg
    F07F6066-088F-4D8D-9DEE-351D4D99B2BA.jpeg
    168.1 KB · Görüntüleme: 129
  • CFEBCC51-27DF-4E8F-9206-DF98BEE9C690.jpeg
    CFEBCC51-27DF-4E8F-9206-DF98BEE9C690.jpeg
    159.3 KB · Görüntüleme: 129
Renkler harika gözüküyor. Elinize sağlık.

Keçe Kılıf ailesi son sürat büyüyor!!!
tam 2 ay sonra shopier dükkanı açabildik :cool:

aşağıdaki linkten satın alabilirsiniz:
renk detayları içinse bana buradan daha rahat ulaşabilirsiniz.

artık sadece gövde için kılıf satmayı düşünmüyoruz ama özel istek gelirse neden olmasın? yine de ben topuz kılıfıyla birlikte daha bir bütün olduğunu düşünüyorum. ar-ge departmanından @anilada 'ya geliştirmesi için yeniden teşekkürlerimi sunuyorum. kendisi aynı zamanda en sadık müşterimiz olup yaptığı geliştirme faaliyetleri için hiçbir ücret talep etmemiştir :)

şu ana kadar sadece tek adet gövde kılıfı sattık. kalanların hepsi bundle'dı. ne yazık ki ilk ve en değerli müşterilerimizden @BK8 sipariş verdiğinde ürün gamında topuz kılıfı mevcut değildi :( henüz ar-ge departrmanını kurmamış amatör bir işletmeydik. fakat şu unutulmamalıdır ki keçe kılıf ailesi bir cemiyettir, geride kimseyi bırakmaz. biz kendisine topuz kılıfını hediye etmek istiyoruz. (kargo ücretini kendisi karşılarsa hayır demeyiz, henüz o kadar semiremedik :D )

sözlerimi son bir güzel haberle tamamlıyorum. fellow stag ekg aldım 🕺 🕺 🕺 💃💃💃 ar-ge, ür-ge her ne kadar ge'li departman varsa harıl hurul çalışıyor. yakında güzel haberler gelebilir. (gelmeyebilir de söz vermeyeyim, @anilada dışındakiler yeteneksizler topluluğundan oluşuyor. geçen stagg'le çiçek suluyorlardı🥀)

Düşünceli davranış için çok teşekkür ediyorum. Kadıköye yolumuz düşerse bir ara ek parçayı da alırız. Gerçekten renk alternatifleri ile birlikte güzel bir çözüm oldu.

valla süper girişim, emek her zaman saygıyı hak eder.
bir gün comandante alırsam hemen kılıf da alacağım kesin, çok güzel duruyorlar.

o zamana kadar porlex ile devam ediyorum... benden başka forumda kullanan görmediğimden, ve kendisiyle romantik bir gönül bağım da olmadığından, "hadi buna da yapsak ya" diyemiyorum 😁

Kendi taşıma çantası olmasaydı Timemore için kılıf üretilmesini isteyenler cemiyetini kurabilirdim :)

Ama Bonavita kılıfı imal edilmeye başlanırsa kendimi tutamam tabi :)

Kendi taşıma çantası olmasaydı Timemore için kılıf üretilmesini isteyenler cemiyetini kurabilirdim :)

Ama Bonavita kılıfı imal edilmeye başlanırsa kendimi tutamam tabi :)
Elimizde olmayan ürünün üretimini yapamıyoruz maalesef :(
Bu soru çok geliyor, buradan toplu bir cevap olsun. El emeği olduğu için deri ipler el ile (doğal olarak?) düğümleniyor ve sıkıştırılıyor. Dolayısıyla ürüne tam oturması sağlanıyor. Tüm bu işlemler Comandate’nin üzerinde yapılıyor. E doğal olarak ürün yoksa yapamıyoruz. Sadece ölçüleri yeterli olmuyor ne yazık ki :(

1609957606109.png

İnstagramda @sebenzacoffe'de görmüştüm böyl deri yapabilme şansınız var mı acaba ? Daha dayanıklı olabilir.

Geri